Cichy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 3 minuty.. Super. Nie da rady przymknąć oka? Nie miałem wcześniej dostępu do kompa, a to tylko 3 minuty. Czasami gracze nie mający dostępu do neta dłuższy czas (widzę, że Twój ostatni post jest z 28 listopada z bidem w II etapie) proszą o pomoc innych graczy, komiszy o wklepanie konkretnych bidów. W przyszłości będziesz mógł tak postąpić. Tym razem etap się kończy 6 dni (czas trwania III etapu) było dość długim czasem by spróbować znaleźć dostęp do internetu. Sam w ostatnich dniach byłem w głuszy bez zasięgu jednak znajdując możliwość skorzystania z netu wszedłem szybciej na forum niż na pocztę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ale jako, ze jestem stosunkowo nowym graczem może można zrobić wyjątek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 W miarę możliwości dajcie znać, czy mogę korzystać z cap space, które dostaję w trejdzie od Jazz już teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 przyłaczam się do prośby Rogera. Raz i szybko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 ok, jesli cos sie wydarzy przed koncem pendingu najwyzej bedziemy rozstrzygac na niekorzysc Rogera;) ale kase podliczcie sobie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Bardzo prosiłym Was o pisanie, co zrobiliście względem poprzedniej oferty kiedy robicie nowego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Oferta Rogera resetuje zegar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie, ale oferta Geddo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wiem, wiem. Niech to FA sie już skończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 nooooooo, bez kitu od przyszlego FA trzeba jakieś zmiany wdrożyć, bo po 15 dni na etap to trochę przegięcie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 O q na już zapomniałem że w coś gramy. Gra ktoś w clash of clans? Pozwala przerywać fa. Btw: z nudów i przyzwyczajenia do simki Zrobiłem draft założycielski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Washington Wizards 13 693 028 $1. Austin Daye - 7 000 000, rok 2. DeAndre Jordan - 6 693 028, rok 3. Dorrell Wright - 7 000 000, rok 4. Danillo Gallinari - 4 500 000, rok5. Rodney Stuckey - 2 500 000, rok 6. DeAndre Jordan - 7 500 000, 2 lata, 0% 7. Austin Daye - 7 500 000, 2 lata, 10% 8. Sean Williams - 1 693 028, rok 9. Austin Daye - 7 5000 000, 3 lata, 10% Rozumiem Roger że te 75mln $ na Daye wpłacasz z własnej kieszeni, ale to chyba jednak lekka przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No cóż :] Thx bo oferta byłaby nie ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 5. Rodney Stuckey - 5 00 000, 1 rok Taka oferta jest ważna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InOut Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Taka oferta jest ważna ? Dopiero to zauważyłem thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No problem. Trzeba sobie pomagać mimo tego, że też miałem na oku Stuckeya poprawienie oferty oczywiście nie resetuje zegara ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Moim skromnym zdaniem poprawiona oferta Stro już po czasie, bo etap skończył się o 23:44. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ja nieskromnie powiem, że musisz bardziej uważnie śledzić przebieg FA ^^ Na moje oko do chwili złożenia przeze mnie oferty Etap IV kończył się 19.12 o godz. 20:51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Oferta dla Stuckeya ze strony Hornets nie jest przecież nową ofertą, a jedynie poprawiono jej zapis ze względu na błędny w ofercie już złożonej w dniu 17.12. Zwykła literówka. Nie wiem jak podejdą do tego komisze, ale wdg. mnie nie powinno to resetować zegara. Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nie ma roznicy miedzy Twoja oferta dla Daye'a za 75 mln i Hornets dla Stuckeya za 0.5 mln - obydwie sa po prostu niewazne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi