Maciek9020 Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 No i właśnie 30 sekund czasu na bid to za dużo. Rok temu było 20 sekund i problemów żadnych nie było. 20 sek to wystarczająco dużo czasu, żeby się zdecydować czy chcesz danego grajka licytować, często nawet te 20 sekund to za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dla mnie 20 sek to git ostatnio było tyle i każdy spokojnie zdążył nie pamietam skarg na ten temat - pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ja też jestem za 20 sekundami @washko jak coś to zmieniłem nazwę drużyny i mam nadzieje ze to nie problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 ja też jestem za 20 sekundami @washko jak coś to zmieniłem nazwę drużyny i mam nadzieje ze to nie problem . Jakoś sobie z tą zmianą będziemy musieli poradzić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Jakoś sobie z tą zmianą będziemy musieli poradzić ;P ja świeżak ale spoko nabijaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dowal mu na drafcie to nie będzie się śmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 dowal mu na drafcie to nie będzie się śmiał Tak! Zgarnij mu sprzed nosa Kobasa i Westbrooka łącznie za stówę. Niech ma nauczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 20 sek na bid dla mnie spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Kto nie głosował w ankiecie na forum yahoo, to niech się wypowie, bo dopiero 7 osób głosowało i jest 4:3 na rzecz zmiany, więc głosy są mocno podzielone póki co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 rok temu było 20 sekund, więc zmianą to byłoby 30 sekund. To są po prostu defaultowe ustawienia yahoo. Nie rozumiem po co w ogóle na to głosować skoro rok temu 20 sek się doskonale sprawdziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Bo defaultowe jest 30 sekund, a rok temu większość nie grała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 30 sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Uwzględnione będą tylko głosy w ankiecie na yahoo, więc prosiłbym o głosowanie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 no to mamy problem bo mi się podwójnie wcisnęła akceptacja i zagłosowałem mimo przeciwnej intencji na yahoo na 20 sec zamiast planowanej 30.... poproszę o uznanie oczywistej pomyłki i przepraszam za zamieszanie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raffu Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Bardzo mi przykro, ale muszę zrezygnować z udziału w lidze. Mam nadzieję że nie spowoduje to większego zamieszania - siła wyższa. Życzę wam miłej gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 napisz PM do komisa bo są chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Już widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Przy okazji dzieki dla Raffu, ze napisal o tym teraz, a nie tuz po drafcie... tak przynajmniej na spokojnie mozna go zastapic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Witam Panów, Jeśli miejsce jest jeszcze wolne to chętnie bym się jeszcze załapał na harpagana To byłby mój trzeci rok na E-NBA także lige znam od kołyski, w pierszwym roku 2 miejsce, w zeszłym sezonie przez burdel na studiach zaliczyłem spadek z 2 ligi ale obiecuje że w tym już tak łatwo nie pójdzie! Mam nadzieję że jeszcze uda się załapać i licze na pierwszeństwo przed newbies, Jeśłi się spóźniłem, pozostaje czyste sumienie i życzyć powodzenia. Pozdrawiam też znajome nicki z ENBA i Sznurówki.... Mame, Babcie i tak dalej Elo, Cube PS: Sławku ogarnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Jeszcze croolicka brakuje... Możesz zagrać w IV lidze najwyżej, jeśli mają miejsce. A o pierwszeństwie przed kimkolwiek po olaniu zabawy w zeszłym roku nie ma mowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi