Skocz do zawartości

Nowy sezon w NCAA. Kentucky vs Kansas?

ignazz

KTO MISTRZEM NCAA  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTO MISTRZEM NCAA

• Kansas z Wigginsem
      20
    • Kentucky z Randle'em
      9
    • Inna ekipa
      14

Rekomendowane odpowiedzi

podobno parker po tej porażce zostaje jeszcze rok w Duke, śmiesznie będzie jakby to była prawda bo w koncu zespoły zabijają się o porażki specjalnie dla niego i Wigginsa i jeszcze paru małolatów

w tym meczu siadało im wszystko. Randle robił to czego nie widac w statach. Do tego liczyłem żę jeszcze bardziej zbliży sie do TD ;D Super mecz, oby jak najwiecej takich w turnieju. Niech bd nam przynajmniej dane Randle'a troche po tym jak parker wiggins smart i embiid nie bd już grali.

A tak btw to UNC vs Iowa state też fajny mecz jak narazie.

Pamiętam jak na początku sezonu North Carolina była w kompletnej rozsypce. Kto by pomyślał, że będą tak grali w marcu...

Ale końcówka... McAdoo (54% w sezonie) trafia 2 osobiste na wyrównanie, Kane rzuca szalenie trudnego layup'a, Britt popełnia błąd prosząc o czas... Niezła dramaturgia

Edytowane przez SkoczekS1

Jak co roku jaja w MM.

Jak nie oglądam NCAA tak w marcu zawsze kilka meczy staram się zobaczyć.

1. Dzięki za linki do spotkań szczególnie te w hd

2. Wiggins, Parker, Embiid out

3. Randle i Stein uratowani, ale ich liczyłem, że Julius przejmie ten mecz, a włączył mu się lebron mode (podaję, zbieram, nie oddaję ważnych rzutów)

4. McAdoo z tego co pamiętam to miał  być mega wymiatacz widziałem tylko 2 połowę - nie wygląda.

5. Orange jak co roku ;]

6. Zastanawia mnie czy przy takiej postawie top freshmanów któś nowy wskoczy do top5 loterii po tym turnieju

7. Byłyby jaja jakby Parker nie poszedł do nba w tym roku. Chociaż nie chciałbym tego bo LAL będzie miało wysoki pick

Rewelacyjny mecz Kentucky - Witchita. Chciałoby się powiedzieć - nareszcie, po kilku spotkaniach bez większych emocji lub z zawodzącymi liderami.

Randle może i niewidoczny w końcówce ale robił masę roboty "all-around". A z drugiej strony szczudłowaty Early. Nie śledziłem NCAA i gość, który nie pojawiał się w mockach był dla mnie nowością.

@blackmagic

4. McAdoo mial byc wymiataczem po HS, juz pierwszy sezon w NCAA pokazal, ze nie bedzie, a od tego czasu nie jest lepiej.

6. Najwyzej Gordon, bo wyglada co raz lepiej.

4. No właśnie pamiętam, że był na niego dużu boom. Nie oglądam NCAA na codzień, rok temu wchodził z ławki w MM z tego co pamiętam, więc myślałem że teraz to już będzie wymiatał.

Dzięki za odpowiedź

Jeszcze jedno. Nie oglądałem meczu Gonzagi ale po statach widzę, że Karnowski jako jedyny chyba nie dał ciała. Ktoś oglądał?

Ma szansę pójść w drafcie w tym lub przyszłym roku?

W tym roku na bank się nie zgłosi. Chociaż trochę szkoda bo bardzo mało centrów będzie dostępnych, może w końcówce by poszedł

Na przyszłe lata to nie ma póki co oceniać zawodnika który miałby jakąś tam szanse na 2 połowę 2 rundy, bo to jest jak wróżenie z fusów. 

W tym roku na bank się nie zgłosi. Chociaż trochę szkoda bo bardzo mało centrów będzie dostępnych, może w końcówce by poszedł

Na przyszłe lata to nie ma póki co oceniać zawodnika który miałby jakąś tam szanse na 2 połowę 2 rundy, bo to jest jak wróżenie z fusów. 

Właśnie o to mi chodzi, że w zależności od mocka to tych C pod koniec pierwszej/ w drugiej rundzie to na palcach 1. ręki można policzyć, czyli konkurencja jest niska. Myślę że miałby szansę.

Mnie dziwi ze nie zglosil sie w ubieglym roku. Draft tak slabym,ze na pewno by poszedl w pierwszej rundzie.

W zeszłym sezonie był gruby i robił 5pkt 2 zb to nie wiem czy by go wybrali jednak.

W ogóle to jak widzę niektóre mecze, gdzie na C biegają kolesie po 2 m wzrostu to ten Przemek mnie co raz mniej przekonuje. Koleś wygląda jak dorosły wśród juniorów a nie potrafi dominować.Dwa razy w sezonie regularnym zrobił DD. No i te osobiste....

Jeszcze jedno. Nie oglądałem meczu Gonzagi ale po statach widzę, że Karnowski jako jedyny chyba nie dał ciała. Ktoś oglądał?

Ma szansę pójść w drafcie w tym lub przyszłym roku?

Po statach widać, że nie dał ciała, ale tak naprawdę to nic ciekawego nie pokazał. tego Tarczyńskiego z Arizony to powinien zniszczyć, bo jest od niego 2 razy większy, ale nic takiego nie miało miejsca.

Szczerze to sądze, że niestety jest trochę za słaby na NBA.

A propos draftu, to sobie tak ostatnio pomyślałem o Smarcie i porównałem do Sullingera, który gdyby zgłosił się po swoim pierwszym roku to byłby w top 3, a tak został późno pierwszorundowym stealem. Ciekawe czy ze Smartem nie będzie przypadkiem podobnie?

Edytowane przez SkoczekS1

Mnie dziwi ze nie zglosil sie w ubieglym roku. Draft tak slabym,ze na pewno by poszedl w pierwszej rundzie.

Na pewno nie poszedłby w pierwszej rundzie. Poza tym wybór w drafcie to jedno, a otrzymanie kontraktu (w przypadku 2 rundy) i pozostanie w lidze to co innego.