mac Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Jakbyś Westa wymienił nie za Josha, a za Big Alla, z którego potem poszedł, to by była miazga z Twojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 OK, do rzeczy... w nawiasie krotkie podsumowanie... a na kolejnosc nie zwracajcie uwagi... "Contenderzy" [w znaczeniu, ze wg mnie zaczynaja z dobrej pozycji i potrzebuja najmniej sprzyjajacychokolicznosci na zajecie miejsca w Top5]: Holy Grail [slabe tylko pkt, FT%, i trojki, overkill w blokach, bedzie trejd?] carlos boozer [slabsze tylko straty i trojki, gdzie tu jest Boozer? ;-)] Team Warier [bardzo ekstremalna druzyna, moze zmiesc lige, a przy urazach doly] BasketBoli [slabe tylko straty i FT%, glowne zagrozenie to zdrowie] NEVERWINS [slabe tylko asysty, ale rok temu mnie juz zawiodl! ;-)] GRB eNBA [malo slabych stron, ale tez malo mocnych, fajnie uzupelniony Durant] Miał nosa, skubaniec, co nie? Z wymienionej przez WiLQa szóstki aż pięć drużyn jest w pierwszej piątce ligi, która zaliczy awans (bo już chyba można to napisać, 10 punktów różnicy raczej nie do odrobienia). Mi chyba przyszło to najtrudniej. Pewnie mało kto pamięta, ale pod koniec pierwszego miesiąca rozgrywek pałętałem się pod koniec tabeli. Trzeba było mocno namieszać wymianami, by dostać się do czołówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 U mnie trafił idealnie: Trójki i Tov to moje zdecydowanie najgorsze kategorię, do tego nie miałem ani razu boozera w składzie. Overkill w blokach Holygraila też ładnie przewidziany. Cóż, dobrze że mamy takiego organizatora - znawcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 U mnie trafił idealnie: Trójki i Tov to moje zdecydowanie najgorsze kategorię, do tego nie miałem ani razu boozera w składzie. Overkill w blokach Holygraila też ładnie przewidziany. Cóż, dobrze że mamy takiego organizatora - znawcę ibaka zrobił swoje - niestety nic nie wykombinowałem w trakcie sezonu żeby to skorygować. btw, mój overkill to 617 vs 608 z Tobą następny klekoty z 530 - masakryczna różnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 btw, mój overkill to 617 vs 608 z Tobą następny klekoty z 530 - masakryczna różnica... fuck, czyli to ja mam o 70 za dużo, a Ty w sumie całkiem nieźle :/ lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ja w stosunku do tych przewidywań (walka o pozostanie w II lidze), to całkiem nieźle, bo pewne utrzymanie. A gdyby nie kompletny zjazd George'a i Hibberta od dłuższego czasu, to do końca walczyłbym o awans (punkty, zbiórki i bloki - mała strata do kilku punktów więcej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Jak wyżej. wiLQ sie u nas nie sprawdzil, ale to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 wiLQ sie u nas nie sprawdzil, ale to dobrze Przeczytaj jeszcze raz to co wkleił jiwol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zapodajcie tabelę, bo może tu być niezła obsada za rok, a rywalizacja z matkiem, jeśli nie awansuje, może być interesująca już od samego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym roku już była niezła obsada. Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 W tym roku już była niezła obsada. hehe fajnie, że skasowałeś ten fragment o Batumie, bo głupio to wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zapodajcie tabelę, bo może tu być niezła obsada za rok, a rywalizacja z matkiem, jeśli nie awansuje, może być interesująca już od samego draftu Przypomniał się zeszły sezon na sznurówce? Chociaż nie rozumiem, dlaczego akurat ze względu na mnie może być interesująca rywalizacja Co do mojego awansu - marzenia o nim porzuciłem już z miesiąc temu, razem z drastyczną obniżką formy moich najważniejszych zawodników. Tabela wg nicków: mac Pumeks Evitacre Benon Jiwol Robinson matek karl Tru Warier nawciarz zalias Lukacs blaugrana mikrofalówka kaziu999999 I tak powinno zostać, jeśli chodzi o poszczególne grupy. Przetasowania najwyżej wewnątrz grupy awansujących i spadkowiczów, ale sama obsada na 99% się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Miał nosa, skubaniec, co nie? Z wymienionej przez WiLQa szóstki aż pięć drużyn jest w pierwszej piątce ligi, która zaliczy awansCiezko zeby w Top5 zmiescila sie cala szostka ;-) A odnosnie Team Warier nawet napisalem o potencjalnych kontuzjach i faktycznie Rose/Russ go rozlozyli takze ogolnie bardzo ladnie to tu wyglada... Mi chyba przyszło to najtrudniej. Pewnie mało kto pamięta, ale pod koniec pierwszego miesiąca rozgrywek pałętałem się pod koniec tabeli. Trzeba było mocno namieszać wymianami, by dostać się do czołówki ... chociaz jak widac to niekoniecznie oznacza dobre przepowiednie. Jesli musiales duzo poprawic w swoim skladzie to znaczy, ze sie mylilem do tego wydraftowanego. Chyba, ze to byly zmiany relatywnie rowne... U mnie trafił idealnie: Trójki i Tov to moje zdecydowanie najgorsze kategorię, do tego nie miałem ani razu boozera w składzie. Overkill w blokach Holygraila też ładnie przewidziany. Cóż, dobrze że mamy takiego organizatora - znawcę Dzieki, dzieki. Bede kierowal z innych lig na te posty bo tam na pewno poszlo mi gorzej ;-) I tak powinno zostać, jeśli chodzi o poszczególne grupy. Przetasowania najwyżej wewnątrz grupy awansujących i spadkowiczów, ale sama obsada na 99% się nie zmieni.Pamietaj o tym, ze powstanie druga rownolegla liga II i beda przetasowania miedzy nimi takze trudno na dzis powiedziec kto z kim bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ajjj zapomniałem o tych równoległych ligach... Można robić rezerwacje na grę razem z danym userem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Można robić rezerwacje na grę razem z danym userem? Wg mnie powinno tak byc [jak w tym sezonie], ale trzeba to omowic czy sie sprawdzil pomysl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja przez długi czas byłem w czołówce i byłem praktycznie pewny awansu. Niestety większość moich zawodników zgubiła formę podczas all-star weekend a sam zawalony jestem robotą i nie mam czasu przyłożyć się do konkretnych ruchów w składzie. No trudno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przeczytaj jeszcze raz to co wkleił jiwol "u nas" - czyt. u mnie i u matka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja przez długi czas byłem w czołówce i byłem praktycznie pewny awansu. Niestety większość moich zawodników zgubiła formę podczas all-star weekend a sam zawalony jestem robotą i nie mam czasu przyłożyć się do konkretnych ruchów w składzie. No trudno. To samo u mnie. I w ten sposób z 7 walczących o awans, została spokojna piątka pewna już od jakiegoś czasu. Mogą się ewentualnie przetasowywać między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 hehe fajnie, że skasowałeś ten fragment o Batumie, bo głupio to wyglądało A co napisał o Batumie? Bo brałem udział w pewnym bardzo udanym dla mnie trejdzie z tym zawodnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Po takich meczach, jak dzisiejszy Hibberta już nawet się nie wkurwiam, wiem że nie miałem szans na walkę o awans. A zaczął świetnie... nawet były arty o tym, czy utrzyma średnią ponad 4 bpg do końca sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi