matek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 10.X godz. 21:00 Pasuje: matek Lukacs mikrofalówka evitacre Robinson Jiwol Nie wiadomo: nawciarz kaziu999999 Reszta się nie wypowiedziała. I nie wiem co zastosować - czekać aż każdemu przypasuje termin, czy np. niech zdecyduje wola 2/3 graczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 10.X godz. 21:00 Reszta się nie wypowiedziała. I nie wiem co zastosować - czekać aż każdemu przypasuje termin, czy np. niech zdecyduje wola 2/3 graczy? Macie wcześnie ten draft, a i do niego samego jeszcze dwa tygodnie, więc pewnie lepiej poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A nie może być 22? o 21 mi nie pasuje i z tego co widziałem niektórzy też pisali, że woleliby po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Godzina to sprawa drugorzędna, najważniejsze dogadać dzień. Oczywiście może być o 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Dla mnie zaproponowana data, jak i godzina jest absolutnie OK. Póki co dla mnie jak narazie, ze względu na inne, już dogadane drafty, odpadają tylko dwa terminy: 16 i 17 Dla przyzwoitości mojej i Waszej odrzuciłbym z automatu również wszystkie możliwe soboty, bo wtedy naprawdę nie wiadomo, co i kiedy się może stać...;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na te chwile termin mi pasuje, choc ostatecznie potwierdzic bede mogl dopiero na poczatku miesiaca. Godzina - tak jak pisalem, wolalbym 22, ale mysle, ze na 21 w ostatecznosci tez bym sie wyrobil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 10.X godz. 22:00 Pasuje: matek Lukacs mikrofalówka evitacre Robinson Jiwol Benon blaugrana Nie wiadomo: nawciarz kaziu999999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 sorry za opoznienie, tak jak pisal WilQ nie bylo mnie na jakis czas (urlop), potem sie ten okres przedluzyl, ale w koncu sie zapisalem. moja nazwa druzyny to klekoty, data draftu pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 pasuje mi ten termin 10.10.2013, godz.21:00 (nawet późniejsza godzina) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Mi także pasuje data draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 10 X 2013 mi tez pasuje tylko jak niektorzy pisali wolalbym troche pozniesza godzine,wrecz o 21 nie moge i prosze o przesuniecie chociaz o te pol godziny bo do 20 w czwartki mam zajecia i ok 20:50 jestem wtedy w domu dopiero, wiec troche tak na przypale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Już pisaliśmy, że raczej o 22 zaczniemy. Wszystkim na ten moment pasuje, dwóch niepewnych - z tych którzy się wypowiedzieli. Więc duże prawdopodobieństwo, że draft odbędzie się 10.X o 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu999999 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Widzę, że większości pasuje czwartek, ale mam propozycje. Ponieważ nie pasuje mi 10, możemy przesunąć draft na 11. Godzina oczywiście ta sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Widzę, że większości pasuje czwartek, ale mam propozycje. Ponieważ nie pasuje mi 10, możemy przesunąć draft na 11. Godzina oczywiście ta sama. Ale 11 X to jest piątek, a już chyba ustaliliśmy, że w grę wchodzą dni pn-czw. Może środa 9 X zatem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Mi nie pasuje piątek, bo mam inny draft. Wypowiedzcie się co do 9.X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pomimo wcześniejszej wypowiedzi, również bym wolał inny termin... 9.X jak najbardziej OK. Póki co mam prawie ustalone terminy draftów na 10.X, 14.X i 16.X... Pozostałe daty wchodzą w grę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 dla mnie 9 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 raczej też powinienem móc 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 9 rowniez na te chwile pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 i 9 i 10 mi pasuje. Byleby rozpoczęcie draftu było po godzinie 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi