Benon Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 za 40 minut: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/1952/mock_waiting?mlid=2158566&lobby=auction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 za 40 minut: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/1952/mock_waiting?mlid=2158566&lobby=auction ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 a czemu w h2h, chodźcie do roto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 a czemu w h2h, chodźcie do roto? ustawił Benon to wdepnąłem...trening to chyba dużej różnicy nie ma czy jednak strategia jest tak inna h2h że ie warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 dobra, zostańmy tu ze względu na liczbę osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Raczej i H2H i roto cec***e wszechstronność graczy, głębia składu i odpowiedni balans... Ja tam jakiś wielkich różnic, jeśli chodzi o taktykę na draft nie widzę... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Fast Break 2158736: Head-to-Head Chętni - jeszcze 9 min do startu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 9 osób w Mocku - start za 8 minut - ktoś zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 zagram z ciekawości w klasyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Fajnie... Weź jeśli możesz, przemiel również mój team z wczorajszego mocka przez swoją maszynkę: 1. Al Horford (Atl - PF,C) $40 2. Ricky Rubio (Min - PG) $30 3. Tim Duncan (SA - PF,C) $26 4. Joakim Noah (Chi - PF,C) $31 5. Jeremy Lin (Hou - PG) $12 .... Jak dla mnie to sklad bardziej do H2H niz roto. Bardzo słabe pts, 3PM i FT%, ale mocne reb, stls, blk, ast i TO. A przede wszystkim całe mnóstwo niewiadomych: poczynajac od rookies, poprzez prospektow jak Rubio i Hayward a na powaznych znakach zapytania jak Duncan i Deng. No ale jesli wszystko by poszlo wedlug scenariusza optymistycznego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 pierwszy raz klasyczny Your Team1. Kyrie Irving (Cle - PG) 2. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) 3. Joakim Noah (Chi - PF,C) 4. David West (Ind - PF) 5. Andre Iguodala (GS - SG,SF) 6. Marcin Gortat (Pho - C) 7. Zach Randolph (Mem - PF,C) 8. Wilson Chandler (Den - SG,SF) 9. Michael Carter-Williams (Phi - PG) 10. Isaiah Thomas (Sac - PG) 11. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) 12. Darren Collison (LAC - PG) 13. Kosta Koufos (Mem - PF,C) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 1. LaMarcus Aldridge (Por - PF,C) $54 2. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $48 3. Larry Sanders (Mil - PF,C) $35 4. Chris Bosh (Mia - PF,C) $27 5. Brandon Jennings (Det - PG) $24 6. Evan Turner (Phi - SG,SF) $5 7. Ben McLemore (Sac - SG) $1 8. Ray Allen (Mia - SG) $1 9. Mario Chalmers (Mia - PG) $1 10. Luis Scola (Ind - PF,C) $1 11. Chase Budinger (Min - SG,SF) $1 12. Vince Carter (Dal - SG,SF) $1 13. Darren Collison (LAC - PG) $1 gdzie 3 ostatnich wrzucił mi komp za za żadne skarby nie brałbym VC czy kontuzjowanego Budingera to chyba najgorszy draft jaki miałem bo brak jakiejkolwiek pełni składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 1. LaMarcus Aldridge (Por - PF,C) $54 2. Serge Ibaka (OKC - PF,C) $48 3. Larry Sanders (Mil - PF,C) $35 4. Chris Bosh (Mia - PF,C) $27 5. Brandon Jennings (Det - PG) $24 6. Evan Turner (Phi - SG,SF) $5 7. Ben McLemore (Sac - SG) $1 8. Ray Allen (Mia - SG) $1 9. Mario Chalmers (Mia - PG) $1 10. Luis Scola (Ind - PF,C) $1 ... gdzie 3 ostatnich wrzucił mi komp za za żadne skarby nie brałbym VC czy kontuzjowanego Budingera to chyba najgorszy draft jaki miałem bo brak jakiejkolwiek pełni składu Ugh. Faktycznie słabo to wygląda. Trzy pozytywy jakie tu widzę to overkill w blokach i mocne zbiorki oraz TO. FG% lub stls do uratowania (ale raczej nie razem). No ale czego sie spodziewac gdy 80% salary cap wrzuciło się w centrów :-) I zabawne jak czesto Mario Chalmers wyskakuje w Waszych mockach. Trzeba bedzie to uwzględnić w przygotowaniach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 tu akurat 2 raz końcówkę rozgrywał komputer co się w drafcie nie wydarzy..... z drugiej strony będąc Miami w realu wcale nie napinałbym w RS liderów i wyjątkowo zaatakował 3peat z cienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKA Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 pierwszy raz klasyczny Your Team1. Kyrie Irving (Cle - PG) 2. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) 3. Joakim Noah (Chi - PF,C) 4. David West (Ind - PF) 5. Andre Iguodala (GS - SG,SF) 6. Marcin Gortat (Pho - C) 7. Zach Randolph (Mem - PF,C) 8. Wilson Chandler (Den - SG,SF) 9. Michael Carter-Williams (Phi - PG) 10. Isaiah Thomas (Sac - PG) 11. Kentavious Caldwell-Pope (Det - SG) 12. Darren Collison (LAC - PG) 13. Kosta Koufos (Mem - PF,C) nie podoba mi sie ten sklad szczegolnie od 6 rundy w dol zadnego pewnego zawodnika, kyrie+kawhi to wg mnie slaby zestaw z pierwszych 2 rund bo obaj mieli kontuzje w tamtym roku, a wysoko w rankingu sa glownie ze wzgledu na potencjal, joakim+west to tez imo ryzykowny zestaw, joakim ze wzgledu na kontuzje coroczne, a west bedac 3/4 opcja tez raczej szalu nie bedzie robil, iggy spoko, gortat to wiadomo ze raczej nie skonczy sezonu w phoenix, wcale nie jest pewne ze odejdzie do druzyny gdzie bedzie startowal, a jak zostanie w phx to po all star napewno trener zaczenie stawiac na lena, zach i chandler kontuzje, kufos 10 min/mecz bedzie FA po tygodniu rozgrywek, isaiah i colinson to backupy, szczegolnie colinson jak dla mnie bardzo watpliwa przydatnosc, do tego 2 debiutantow KCP- ciasna rotacja, a MCW teoretycznie granie powinien miec ale po tym co pokazal w LL wydaje mi sie ze jeszcze nie jest jego czas drugi draft to tak jak leszczur powiedzial za duzo kasy na wysokich poszlo, a gracze za 1 to jedynie mclemore i chalmers moga sie oplacic, reszta to typowe zapchaj dziury, przy pierwszej lepszej okazji do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 anyone?A dzisiaj ja będę, ale tak normalnie o tej 21~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Ja chętnie coś pokupuje, ale jak mamy to znowu robić z botami, to postulowałbym przeskakiwać na następną dostępną ałukcyje...;-) I tak aż do uzbierania kompletu... http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/1952/mock_waiting?mlid=2162024&lobby=auction Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Okej, to lece z Wami, póki co jesteśmy we 3, draft o 19 56, zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingStress Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Właśnie dołączyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi