washko Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Tak. Jak się nie uzbiera ekipa, to proponuję poczekać na następny itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ok, na ten moment 3 osoby to i tak nie miałoby sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Jak ktoś zainteresowany, to jeszcze są 3 miejsca z 14 na 2151888. Za 2 minuty zaczynamy - - - Updated - - - wilq w ostatniej sekundzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ostatnio nie mam czas podraftować albo przybywam za późno :/ Poprosiłbym o wklejenie wyników całości po zakończeniu jeżeli uczestnicy nie mają nic przeciwko. Dzięki z góry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 wilq w ostatniej sekundzie ;]Nie chcialem dolaczyc, ale jak juz spojrzalem, ze Wam brakuje doslownie jednej czy dwoch osob to nie moglem sie powstrzymac ;-) Przy okazji przeprowadzilem test czy mozna sklecic sensowna druzyne nie kupujac nikogo w pierwszych 40 zakupach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Przy okazji przeprowadzilem test czy mozna sklecic sensowna druzyne nie kupujac nikogo w pierwszych 40 zakupach ;-) ?? Przeca takie testy Ty robiles przez lata :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dlatego szukam gdzie jest granica gdy juz nie mozna sklecic sensownej druzyny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja dziś siądę znowu poćwiczyć....ktoś chętny już o 18.00? jak się uwinę to 2 zrobię o 21.00. będę się przypominał ale wolałem uprzedzić z wyprzedzeniem bo 18.00 to nietypówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja przynajmniej na jednym powinienem być. Jeszcze nie wiem na którym, ale jak się coś nie urodzi po drodze to będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 crossover za 7 minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 wbiłem i ja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 panowie, skąd wy tyle czasu macie na te wszystkie mocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 lejemy pod siebie z myszką w łapie..... po robocie zamiast TV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ...jak się uwinę to 2 zrobię o 21.00. Cześć, Niezależnie, czy się ignazz uwinie, czy nie, zapraszam chętnych na 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 będę bo kończymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 a mnie kobieta zagoniła do mocków twierdząc że jak zlecę z ligi to sobie sam będę prał, prasował itd;) więc też będę o 21:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 o 21? to i ja może wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 wyszło jak wyszło Your Team1. Russell Westbrook (OKC - PG) $60 2. Brook Lopez (Bkn - C) $23 3. Roy Hibbert (Ind - C) $21 4. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $13 5. Jeff Green (Bos - SF,PF) $13 6. JaVale McGee (Den - C) $9 7. Danny Green (SA - SG,SF) $8 8. Tobias Harris (Orl - SF,PF) $8 9. Carlos Boozer (Chi - PF,C) $10 10. Tiago Splitter (SA - C) $6 11. Trey Burke (Uta - PG) $8 12. Harrison Barnes (GS - SF) $6 13. Nene Hilario (Was - PF,C) $9 dałem sobie spokój z podbijaniem Duncana i Leonarda jak ktoś ma ochotę to proszę o komentarz wad... pierwsze były takie ( 6 chłopa z forum ale razem 14 osób w tym 6 botów), ze mało asyst i problem z FT a za dużo bloków poproszę vets o opinię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Head-to-Head* Finger Roll 2155312 Zapisy do 20:57 , ja już czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Trzeba było podbijać - 6 $ Ci zostało. 6 botów to dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi