Masud Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czyżby pojawił się pan Mróz? Popodglądamy sobie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czy ktoś miał problemy z widokiem w oknie draftowym (ucięty ekran u dołu, brak możliwości pisania wiadomości) i czy go jakoś rozwiązał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carter Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 spróbuj zaktualizować flasha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Czy ktoś miał problemy z widokiem w oknie draftowym (ucięty ekran u dołu, brak możliwości pisania wiadomości) i czy go jakoś rozwiązał? Miałem wczoraj, ale rozwiązałem go tylko doraźnie tzn włączyłem autoukrywanie paska i odsłaniało mi się miejsce pisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 1. George Hill (Ind - PG,SG) $23 2. Danny Granger (Ind - SF) $9 3. James Harden (Hou - SG,SF) $65 4. DeMarcus Cousins (Sac - PF,C) $29 5. Al Horford (Atl - PF,C) $48 6. Tyson Chandler (NY - C) $10 7. Joe Johnson (Bkn - SG,SF) $6 8. Jamal Crawford (LAC - PG,SG) $3 9. Spencer Hawes (Phi - C) $2 10. Arron Afflalo (Orl - SG,SF) $2 11. Lance Stephenson (Ind - SG) $1 12. Tony Allen (Mem - SG,SF) $1 13. Derrick Williams (Min - SF,PF) $1 Jak na 14-zespołowy draft, całkiem solidnie, choć wydaje mi się, że przepłaciłem Hilla. Tych kilku dolarów brakowało w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Ja w tym wczorajszym coś takiego uzbierałem: 1. Nicolas Batum (Por - SG,SF) $43 2. Paul George (Ind - SG,SF) $66 3. Jeremy Lin (Hou - PG) $6 4. Nikola Pekovic (Min - C) $16 5. Carlos Delfino (Mil - SG,SF) $4 6. Jeff Teague (Atl - PG) $15 7. Jonas Valanciunas (Tor - C) $12 8. Nene Hilario (Was - PF,C) $7 9. Tristan Thompson (Cle - PF,C) $3 10. Tyreke Evans (NO - SG,SF) $8 11. Carlos Boozer (Chi - PF,C) $8 12. Jimmy Butler (Chi - SG,SF) $5 13. Trey Burke (Uta - PG) $7 Póki co testuję różne swoje pomysły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/2345/mock_waiting?lobby=auction&mlid=2141752 Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 chyba się spóźniłem. jeszcze jakiś planujecie na dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 j.w, chętni na jakiś drafcik wieczorny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Your Team 1. LeBron James (Mia - SF,PF) $78 2. Dirk Nowitzki (Dal - PF) $26 3. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $29 4. Blake Griffin (LAC - PF) $18 5. Tim Duncan (SA - PF,C) $22 6. Tony Parker (SA - PG) $12 7. George Hill (Ind - PG,SG) $5 8. Derrick Favors (Uta - PF,C) $2 9. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $1 10. Greg Monroe (Det - C) $2 11. Spencer Hawes (Phi - C) $1 12. O.J. Mayo (Mil - SG) $1 13. Zach Randolph (Mem - PF,C) $2 pogięło mnie na LBJ i poszedłem za wysoko... potem musiałem wyczekiwać ale robotę zepsuły komputerowe zespoły, które szastając kasą doprowadziły do sytuacji, ze na koniec można było za darmo wyciągnąć Monroe czy Iggiego. Kolejny raz zagrałem emocjami bo uparłem się na swoich co może w realnym drafcie mnie sporo kosztować. Z kompami się zabawa psuje raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Your Team 1. LeBron James (Mia - SF,PF) $78 2. Dirk Nowitzki (Dal - PF) $26 3. Kawhi Leonard (SA - SG,SF) $29 4. Blake Griffin (LAC - PF) $18 5. Tim Duncan (SA - PF,C) $22 6. Tony Parker (SA - PG) $12 7. George Hill (Ind - PG,SG) $5 8. Derrick Favors (Uta - PF,C) $2 9. Andre Iguodala (GS - SG,SF) $1 10. Greg Monroe (Det - C) $2 11. Spencer Hawes (Phi - C) $1 12. O.J. Mayo (Mil - SG) $1 13. Zach Randolph (Mem - PF,C) $2 pogięło mnie na LBJ i poszedłem za wysoko... potem musiałem wyczekiwać ale robotę zepsuły komputerowe zespoły, które szastając kasą doprowadziły do sytuacji, ze na koniec można było za darmo wyciągnąć Monroe czy Iggiego. Z kompami się zabawa psuje raczej. Rzeczywiście, dziwny mock. Sporo cen masz mocno zaniżonych, nie tylko Grzecha i Iga. Na ile drużyn to był mock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 6+6 ale kompy zamuliły sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 w roto nie opłaca się być GOATem w jakiejś kategorii, najlepiej być all starem w każdej bo jeśli jesteś np. pierwszy w blokach w 15 zespołowej lidze, to dostaniesz za to 15 punktów bez względu na to, czy twoja przewaga nad drugim w tej kategorii będzie wynosiła 1 czy 100 bloków. Mam pytanko. Ile kategorii należy odpuścić? Jedną, dwie? Bo trzy to już za dużo, tak? Oczyiwście tak by to jeszcze miało sens. Bo nie wiem jak to z punktami się rozkłada więc pytam bardziej doświadczonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Zwykle wiekszosc GMow w lidze nie odpuszcza zadnej kategorii, kilku odpuszcza jedna [najczesciej FT%] i rzadko sie zdarza by ktokolwiek odpuszczal dwie. Ale tu nie ma zadnej sztywnej reguly, wiec nie musisz tego robic, to raczej kwestia wyboru przy budowaniu skladu, ktora pozwala miec inne wyceny niz inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sprinter12 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 (edytowane) Jacyś chętni na dzisiaj wieczorem ? http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/27463/mock_waiting?mlid=2148374&lobby=auction# Edytowane 28 Września 2013 przez Sprinter12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Chętni na aukcje? Head-to-Head* Crash the Boards 2148532 rozpoczęcie o 20:55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Chętni na aukcje? Head-to-Head* Crash the Boards 2148532 rozpoczęcie o 20:55 I'm in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 reflektuje ktoś niedzielny wieczorny drafcik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja spróbuję, ale jak więcej niż 4 z 12 to będą kompy, to wyłążę, bo to strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 który draft ? Head-to-Head* Three Seconds 2151871 za 10min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi