Skocz do zawartości

Eurobasket 2013

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

A najwięcej punktów zdobył tak wyśmiewany tu Koszarek. Trzy.

coniektórzy muszą "odszczekać" co o nim powiedzieli :D cholera ciekawe czy dobijemy do 30 a im nie damy do 8 dych dojść, można typowac

- - - Updated - - -

Masakra, jeszcze dakiej dysproporcji w klasie rywali to nie widziałem, to jak na meczach eliminacji mś w kopanej jak Australia gra z zespołami z Vanuatu, aż mi się żal ich robi i nawet mi się niechce Gortata jechać :sorrow:

Przed chwilą widziałem nawet śmieszny film z Adamem Sandlerem - grał rozgrywającego drużyny patałachów. I chyba też środkowego. Może dwóch? Tacy łysi, jeden mały, dwóch dużych. Nie wie ktoś jak nazywa się to filmowe dzieło?

Sergio R. z tą brodą to odreagowuje traumę niemożności kupienia piwa w Portland?

I przepraszam, ale nie sposób wyżywać się na Marcinie G. On mógłby robić triple double w każdym meczu, ale przecież musi kolegom nadal uświadamiać ich miejsce w szeregu.

wylaczylem telewizor juz przy 8:0. tego sie nie dalo ogladac.

Ja trochę później, po 1 kwarcie. Polacy doprowadzili do tego że kibice koszykówki nie interesują się ich wynikami, bardziej pasjonowałem się tym, czy Finlandia wyeliminuje Rosję. Tego piachu nie idzie oglądać, jak dzieci we mgle; miałem deja vu jakbym oglądał ESP - POL 6:0 w 2010.

To niemozliwe, nigdy nie widzialem smiesznego filmu z Sandlerem.:numbness:

Czacha dymi! To co ja dziś po obiadku oglądałem?

Cholera, też się dałem naciąć. Nie na siódme miejsce (choć... może trochę... magia 97), na pewno nie na medale, ale na dwa zwycięstwa na początku i walkę z Chorwacją. Z szansami na zwycięstwo.

Moja wina. Nie oglądam PLK. Próbowałem, naprawdę. Ale TVP skutecznie od tego odstrasza(ła) Do tego dziwaczne reformy, bankructwa i przepychanki. Brrr. Notabene, na powiedzmy zaprzyjaźnionym forum ktoś celnie zuważył, że z PLK pojechali tylko nasi. Kiedyś się zdarzały tabuny Łotyszy czy Bośniaków, a nawet w trochę lepszych reprach. Przypadek? I to chyba jednak nie przepis o dwóch Polakach robi różnicę. Kasa Misiu, kasa. Jeśli w miejsce tych dwóch Polaków (przepłaconych oczywiście) miałby nadal przyjeżdżać szrot, to już sam nie wiem.

Bauermann. Nie, nie planuję zwalać na niego całej winy i pisać, że nowy 39, ale...

1) Gdzie była dynamika? Zero. Nul. Albo byli komplenie nieprzygotowani albo byli przygotowani jak to polski sportowiec - do jednostajnego biegania przez cztery kwarty z dwiema dogrywkami. Panie, dwa dni by mogli tak biegać! Tak wytrenowani są. Rekordy biją.

2) Kto rozpracowywał rywali?

3) Jakie zadania wykonywał Adam Wójcik i kto go tam posadził?

4) Najważniejsze. Jakiś plan B, gdyby taktyka a) rzuć piłkę do Maćka i wracaj do obrony B) jak nie możesz rzucić do Maćka to zobacz co u Marcina i biegnij do obrony c) nie możesz podać Maćkowi ani Marcinowi kozłuj 23 sekundy, odpal rzut za trzy i wracaj do obrony nie zadziałała?

W defensywie chyba samo nazwisko Gortata miało załątwiać sprawę.

Ja naprawdę rozumiem, że jest bida z obwodowymi, że Koszarek kompletnie siadł (psychicznie?), Kelati po kontuzjach, Szubarga pewnych spraw nie przeskoczy. Ba, z tego co widziałem w TVP też jestem skłonny wierzyć, że polski sf to koleś od sprzedawania łokci. Ale naprawdę nie dało się niczego więcej wykroić?

O naszych największych gwiazdach boję się pisać.