Iwo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 1. Chciałbym przeprosić wszystkich, którzy uwierzyli mym słowom, że akurat o Koszarka nie ma co się martwić, bo on zawsze gra na turniejach powyżej oczekiwań. Spalcie moją kukłę na stosie. Najlepiej dwie. 2. O koszykówce wiem mało, więc pewnie dlatego wydawało mi się, ze w końcu mamy trenera, który jest idealny dla naszej kadry. Skończą się przepychanki działączowsko-trenerskie, zacznie normalna robota. Myślałem... 3. Najgorsze, że Roger ma rację. To, przynajmniej na razie, nie jest dobry turniej. Mało komu się chce. I jesteśmy najgorsi spośród 24 drużyń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 coś czuję, że dzisiaj jakiś rekord może paść... rezerwą nas rozjeżdżają... jak dzieci we mgle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 5-25 taaaa marzenia pokonania hiszpani prysly po piewszej kwarcie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Rzutem na taśmę. Choć Ponitka miał inny plan. Mecz dla koneserów czarnego humoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 albo masochistów... chociaż ja tam się dobrze bawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 najszmieszniejsze jest to ze Hiszpanie w przeciwienstwie do Chorwatow nie beda mieli okresu niemocy P.S. To naprawde jest najlepsza kadra jaka mozemy wystawic? P.S2. A ja durny jako nastolatek myslalem ze Maciek Zielinski byl drewniany :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctus Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Bo był drewniany, ale był i inteligentny dzięki czemu wykorzystywał swoje mocne strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Bo był drewniany, ale był i inteligentny dzięki czemu wykorzystywał swoje mocne strony I pewnie dlatego został posłem... A angielski komentator rozdaje diss za dissem, polecam. Maybe Poland is planning an incredible comeback, something you have never seen in your life i wiele podobnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aglomeracja Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Oglądam od połowy drugiej kwarty, czy Bauermann czasem bierze timeouty dla drużyny? Strasznie to wygląda, oni chyba nawet nie są zesrani, tylko kompletnie zmasakrowani psychicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 dlaczego nie wpuści Karnowskiego żeby się trochę ograł skoro wynik jest jaki jest tylko tego kołka Hrycaniuka co ma skilla na poziomie Perka, czyli ruchoma zasłona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Albo poprostu Hizpanie faktycznie pokazują nam miejsce w szeregu, Czesi i Chorwaci byli do ugryzienia to i wynik taki był Hiszpanie pomimo że w ataku grają bez jakiejś większej koncepcji to nas jadą równo bo i takim rywalem dla nich jesteśmy. @Iwo pisał o Bauermanie, ja też musze przyznać że miałem o nim dobrą opinię ale teraz jak się na to patrzy to my gramy chyba bez jakichś solidnych schematów, choć może chodzi o wykonawców ??? zapewne i o jedno i o drugie, nie wiem czy Dirk powinien zostać czy nie, ja bym go zostawił dla samej zasady że zatrudnianie trenera przed imprezą docelową jest trochę lipne. Co do przyszłości kadry ... Zamojski to chyba jedyny ziomek który pozytywne wrażenie sprawił, pozanim jakoś więcej pozytywów nie widzę ale poza Ignerskim skład powinien nie być jeszcze za stary na następny eurobasket, tu oczywiście licze na pozbycie się kelatiego( niewiem co się z typem dzieje ze tak daje ciała) i znalezienie jakiegoś startera na pg. Gdyby to się udało i trener faktycznie ograł by ekipę to myślę ze można by powalczyć o awans na mistrzostwa świata czy io. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 I pewnie dlatego został posłem... A angielski komentator rozdaje diss za dissem, polecam. Maybe Poland is planning an incredible comeback, something you have never seen in your life i wiele podobnych. To musi być podstęp. Jak na filmach familijnych. W pierwszej połowie drużyna gra piach i kompromituje się, a na druga połowę wychodzi pies albo małpa grająca w kosza i wygrywa mecz. Albo ktoś znajduje magiczne buty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mamy tyle samo strat, co punktów. Ot, taka ciekawostka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 To musi być podstęp. Jak na filmach familijnych. W pierwszej połowie drużyna gra piach i kompromituje się, a na druga połowę wychodzi pies albo małpa grająca w kosza i wygrywa mecz. Albo ktoś znajduje magiczne buty. Ja stawiam na małpę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 To jeszcze jedna ciekawostka mamy wiecej zbiorek niz punktow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Mamy tyle samo strat, co punktów. Ot, taka ciekawostka. A najwięcej punktów zdobył tak wyśmiewany tu Koszarek. Trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 A najwięcej punktów zdobył tak wyśmiewany tu Koszarek. Trzy.coniektórzy muszą "odszczekać" co o nim powiedzieli cholera ciekawe czy dobijemy do 30 a im nie damy do 8 dych dojść, można typowac - - - Updated - - - Masakra, jeszcze dakiej dysproporcji w klasie rywali to nie widziałem, to jak na meczach eliminacji mś w kopanej jak Australia gra z zespołami z Vanuatu, aż mi się żal ich robi i nawet mi się niechce Gortata jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Udało się dobić do 30 teraz już z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 tutaj raczej trzeba się zastnaowić czy do 100 dobiją edit: w sensie Hiszpanie, nie Polacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 tutaj raczej trzeba się zastnaowić czy do 100 dobiją edit: w sensie Hiszpanie, nie Polacy dobrze że dodałeś można typować czy Polacy w dwu meczu dobiją cholernie jacyś szybcy ci hiszpanie, pewnie nakoksowanii teraz vuelta jest to podkosili trochę stuffu kolarzom i mamy efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi