mac Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 W naszej lidze jest błąd dotyczący salary gracza Tyreke Evans. Wynosi ono 40.30 a w naszej lidze 43.40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 12 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Skoro liga sie uzywila przy okazji draftu to chcialem zwrocic uwage, ze wisza 4 ankiety dotyczace zmian w regulaminie FBXa takze jak ktos jeszcze nie oddal glosu niech to zrobi. W tej chwili jest ledwo ponad 20, wiec przy 60 druzynach to sie wydaje jakos malo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Hawes za Leonarda. Marcos potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Hawes za Leonarda. Marcos potwierdzi. Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Z powodu przesytu PG oraz szeroko pojetych wysokich, mam do zaoferowanie : Ajzaje Thomasa, Andersona Varejoke'a oraz pick Lakers 2014. W zamian oczekuje jakiegos swingmana. wszystkie oferty rozpatrze moga byc pakiety, moze byc i jeden na jeden. Aha niewiem czy pisalem, ale do ww graczy moge dodac jako bonus Michaela Beasleya z piątką dobrego szuwaru w kieszeni ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 jest deal suns oddają - hibbert, g wallace hawks oddają - monroe z bólem serca tryczekszukarek potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Iman Shumpert do mnie, Isaiah Thomas do kosy. Jak bedzie kosa to potwierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_kosa Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Potwierdzam. Oddam m.in. JJ Redicka ... moze byc za pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 jest deal suns oddają - hibbert, g wallace hawks oddają - monroe z bólem serca tryczekszukarek potwierdzi Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 po ostatnim trejdzie na fa leci livingston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Składy zaktualizowane bez picków. Przypominam o zejściu z salary max. 48 godzin po drafcie. Wymiana z marcosem: do marcosa: Danny Green do mnie: Nick Young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Wymiana z marcosem: do marcosa: Danny Green do mnie: Nick Young Potwierdzam - - - Updated - - - Buła, dostając Hibberta za Monroe to jeszcze serce cie boli? Centra w TOP3 przez najbliższych kilka lat za niespełnioną nadzieję Detroit, która przy Drummondzie i Joshu nie przekroczy 45fp przez kilka lat? Really?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Buła, dostając Hibberta za Monroe to jeszcze serce cie boli? Centra w TOP3 przez najbliższych kilka lat za niespełnioną nadzieję Detroit, która przy Drummondzie i Joshu nie przekroczy 45fp przez kilka lat? Really?? A Hibbert kiedy przekroczy 45? To właśnie on więcej nie wyciśnie, a Monroe ma jeszcze na to szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Potwierdzam - - - Updated - - - Buła, dostając Hibberta za Monroe to jeszcze serce cie boli? Centra w TOP3 przez najbliższych kilka lat za niespełnioną nadzieję Detroit, która przy Drummondzie i Joshu nie przekroczy 45fp przez kilka lat? Really?? hmmm czy nie przekroczy tych 45fp. Licze ze w przyszłym sezonie nie ale w kelejnych tak i to zdecydowanie. Markos, ale z ta niespełniona nadziej to juz pojechałes Greg to 90 rocznik, juz teraz c top5nba, w zeszłym sezonie srednia 49,25fp (hibbert 42,25). Jeszcze ma wiele lat gry przed soba i bedzie miał jeszcże wiele szans by udowodnic swoja juz i tak wysoka wartosc (nie koniecznie w Pistons). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wymiana między mną a Marcosem: Jared Dudley < - > Ramon Session Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Wymiana między mną a Marcosem: Jared Dudley < - > Ramon Session Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Po wymianie z mac'em jestem znowu poniżej progu sc. Niewiele ale się liczy W zasadzie jestem gotowy do sezonu, ale zawsze chętnie wysłucham ofert, z tym że w granicach możliwości salary. @ms9 Pisałeś że zaktualizowałeś składy ale u mnie nie licząc wymiany z Tobą i mac'em wszystko jest po staremu, a miałem wymiany również z Tizzem, QASem, DeTe i lk. Obecny skład Dallas Mavericks - sc 459,20 1) Al Jefferson 52,40 2) Paul Millsap 44,90 3) J.R. Smith 42,55 4) Jeremy Lin 40,40 5) Spencer Hawes 37,45 6) Nene Hilario 36,95 7) Joe Johnson 36,05 8) Kyle Korver 33,25 9) Danny Green 30,45 10) Jared Dudley 29,50 11) Kevin Martin 28,55 12) Avery Bradley 23,90 13) Marreese Speights 22,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 15 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Już jest, nie wkleiłem wczoraj excela. Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 A co do Monroe vs Hibbert to jak dla mnie kwestia jak kto patrzy na zawodnika. Hibbert miał słaby początek sezonu, dlatego jego fppg jest po tym sezonie niższe ale ja przewiduję sporą zwyżkę na ten sezon. Wystarczy spojrzeć na jego statystyki po ASG albo przede wszystkim z PO, gdzie są wyższe niż Monroe w RS. Wartość Hibberta w formacie fbx może i nie jest bardzo wysoka, ale w roto głównie przez bloki jest dużo wyższa niż Monroe, który nie dość że praktycznie nie blokuje, to ma dużo strat i jeszcze słabsze FT%. A to jak odbije się na jego statystykach towarzystwo Josha i rozwój Drummonda to wielka niewiadoma. Miałem Monroe w zeszłym sezonie w roto i dramat był czasem, ale faktycznie ma on b.dobrą opinię i udało mi się go bardzo dobrze trejdnąć Oglądałem go też w kilku meczach i mnie nie przekonał po prostu (może nie te mecze oglądałem), statystyki ma lepsze niż rzeczywisty wpływ na grę Detroit, dlatego jak dla mnie to niespełniona (póki co, ale może się to zmienić) nadzieja Detroit bo nie wygląda mi na kolesia który jest w stanie pociągnąć team w trudnym momencie. Hibbert dojrzał bardzo w PO i wg mnie będzie to widać w tym sezonie, stąd takie moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Wilson Chandler do mnie Anderson Varejao do drtoudiego drtoudi potwierdzi jak potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi