Chytruz Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 k urwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 w sensie chciales w sensie jarasz sie bo jestem miszczem fbx w sensie jinx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 w sensie chciales Tak. w sensie jarasz sie bo jestem miszczem fbx Tu już gorzej, McCollum ciągle był do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Liga założona. Każdy dostał na maila zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Co oni zrobili z tym yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Yahoo dokonalo wizualnego gwaltu... a jeszcze te deklaracje o przesylaniu danych do NBA sa dziwne... WTF? Ktos tam grzybkow za duzo sie nabral? Bo w takim kontekscie tlo ma jakis sens... Zas pick ai3 mnie mocno zaskoczyl... bylem przekonany, ze jakiegos niemca wezmie... ale na nasze szczescie postanowil go od razu zmarnowac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Jakich danych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Dolaczajac do ligi trzeba zaznaczyc opcje o tresci "I give Yahoo permission to share with NBA.com my Account Info (first name, last name, year of birth, gender, registration zip code, country, Yahoo! email address) and In-Game Activity, so NBA.com can create an NBA.com account and send me communications. I agree to NBA.com’s Terms of Use and Privacy Policy." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To Wy dopiero teraz zmianę zauważyliście? W połowie sierpnia zmienili tło na yahoo na to gówno i teraz już nic nie widać. Trzeba będzie zmienić dostawcę boxscorów na ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Zauwazylem tuz po zmianie, ale dopiero teraz tutaj skomentowalem skoro pojawila sie okazja... a co do boxow to racja, wiec... na jakie zrodlo zmieniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie wiem jeszcze, bo espn to też straszne gówno, oficjalka to pomyłka, trzeba poszukać czegoś rozsądnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 A po **** mnie na jahu wchodzić w sierpniu. Tzn stronę, ze zmienili to widziałem, ale jakoś nie pomyslałem, że fantasy nie oszczędzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Nie wiem jeszcze, bo espn to też straszne gówno, oficjalka to pomyłka, trzeba poszukać czegoś rozsądnego.To daj znac jak znajdziesz ;-) Tak na pierwszy rzut oka googlem widze kilka fajnie wygladajacych boxow, ale cholera wie jak szybko sa wrzucane po meczach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Też dobra faza, że z trzech największych stron (NBA, yahoo, bspn) każda jedna to gorsza. Może cbs, ale jakiś ubogi się wydaje http://www.cbssports.com/nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 16 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 http://www.cbssports.com/nba/gametracker/boxscore/NBA_20130616_MIA@SA Wygląda znośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To chyba już nic dla mnie nie zostało, na Schroedera i tak były w sumie zerowe szanse, Goodwin podjebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Schroeder jest jeszcze wiekszym prospektem dla mnie niz Goodwin , biorac pod uwage konkurencje w lidze i jej brak na SG to Goodwin byl o wiele lepszym pickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 (edytowane) Jest tyle ziutkow na granicy pobrania/wydraftowania, ze potrzebowalbym wlasna druzyne D-League ;-) Swoja droga, wyjatkowa nedzna druga polowa draftu... oraz ponownie pietnuje Yahoo, koszmarnie zmasakrowali design. Z drugiej strony moze dzieki temu rzadziej bede zagladal... Edytowane 16 Września 2013 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 20 pick do Jendrasa za dobre słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Nie ma trejdów za nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi