wiLQ Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 BREAKING NEWS!!!! Yahoo dodalo opcje zmiany tla na biale! W "edit team info".... UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Da sie znow patrzec na strony ligowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 marcosowi DeRozana i Lopeza za Reggiego Jacksona, AK i pick Cavs. Marcos się ogarnął i potwierdza Choć po ostatnich doniesieniach z Westbrookiem miał wątpliwości Salary wyczyszczone i wynosi 459,70. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 WilQ. wole black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 i tak jest do dupy bo nie widać średniej fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Powoli, najpierw poprawili by bylo cokolwiek widac, a pozniej dodadza opcje by bylo widac kolumny ;-) Ba! Opcja "chce widziec wszystkie kolumny" bedzie platna i wyjdzie caly geniusz tej calej fuszerki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Może te kolumny się pojebały przez wywalenie ejections i techników? Bo w FBX3 jest to samo, czyli nie widać średniej fp, a w innej lidze, w której te 2 aspekty dalej są brane pod uwagę, wszystko jest elegancko widoczne, rozciągnięte po całej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 2 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Coś jest na rzeczy, bo po przywróceniu techników i ejections wszystko jest ok. Zresztą luknijcie sami w Wasze ekipy. ps. Przywróciłem techniki i ejections punktowane za 0, więc nic to nie zmienia w ogólnym rozracunku, a widać wreszcie całą tabelkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Pewee - once you go black you never come back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 teraz jest już ładnie:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 wytłumaczcie mi to jeszcze raz, bo ja również nie mogę spoglądać na obecną wersję! Co trzeba zrobić, aby było widać wszystkie tabelki i żeby tło było normalne. Ogarniam sam, ale jak mi nie wyjdzie to wolę miec instrukcje dla początkujących edit: wszystko cacy! wygląda cudownie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 To nowe białe mi osobiście nie pasuje. Wersja black jest efektowniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Tak prawdę powiedziawszy spojrzałem na składy i kandydatów do mistrzostwa jest mniej niż roku temu. Heat imo stracą bardzo dużo, bo mają 5 pewniaków, ale reszta to już jest pratycznie syf z fa. W przypadku zdrowia i szczęścia wysoko cenię skład 76ers. Bulls są nieźli. Cavs po korektach celują w pudło. Pistons przez kontuzję Westbrooka dostali po dupie. Moje top5 na koniec sezonu: Mavs, Clippers, Celtics, Cavs i 76ers/Bulls/Heat - kolejność przypadkowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 W przypadku zdrowia i szczęścia wysoko cenię skład 76ers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ale w przypadku kontuzji nazwa Breaking Bad okaze sie byc adekwatna ;-) Co do contenderow to rzeczywiscie jedna kontuzja Westbrooka mogla zamienic Pistons z Cavs... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 IMO contenderow jest trzech: mavs, celtics i LAC - w tej wlasnie kolejnosci. nie wiem tez co widzicie w skladzie bulls stawiajac go tak wysoko - dosc plytki, a do tego produkcja Noah raczej spadnie nieco. w sumie bez sprawdzania statsow, patrzac tylko na sklady to tak to widze: - DAL, BOS , LAC - CAV, MIA, NYK, PHI, DET - CHI, ORL, SAC, LAL - MEM, SAS, DEN, SEA - IND, MIL, HOU, PHO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 IMO contenderow jest trzech: mavs, celtics i LAC - w tej wlasnie kolejnosciMoglbys rozwinac dlaczego Mavs masz jako #1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Własnie, Lorak. Wyjaśnij ,bo Wilq najpierw sie zasmucił, a potem zacietrzewił ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 sklad tak szeroki jak twoj, ale lepszy kon pociagowy i wiecej zawodnikow, ktorzy beda grac ponad pensje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wyjaśnij ,bo Wilq najpierw sie zasmucił, a potem zacietrzewił ;]LOL, raczej sie zastanawiam dlaczego lorak jest w bledzie ;-) Nawet nie tyle co uwazam siebie za faworyta co IMHO no effing way jest nim Roger. wiecej zawodnikow, ktorzy beda grac ponad pensje.Moglbys wymienic tych zawodnikow u Rogera i u mnie? Do tego lista kto zaliczy obsuwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Ja Ci wymienię :] Hawes, Amir, Gasol, Varejao, Chandler, Carter-Williams, Jenkins, z tym że wpływ ostatniej dwójki na wynik może być śladowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi