Chytruz Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 W sumie 20 pick mogę chyba komuś oddać w zamian za dobre słowo. Ale ten ktoś musi być pewniakiem do miejsc 10-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Znaczy dobrego slowa od contendera nie szanujesz czy w nie nie wierzysz? Za #20 Artesta Ci moge odpalic ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Znaczy dobrego slowa od contendera nie szanujesz czy w nie nie wierzysz? Za #20 Artesta Ci moge odpalic ;-) Nie opłaca mi się trejdować dobrego słowa z contenderem. Dobre słowo > Artest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 W sumie to aż się sam dziwię, że Porter zleciał aż tak nisko. Ja przy swoim picku miałem dylemat pomiędzy Porterem a Lenem. Padło na tego drugiego, gdyż mam większe braki pod koszem w składzie. Natomiast na SF coś się tam u mnie znajdzie. Nie uważam, że jest jakimś tam kozakiem, który będzie wymiatał (takich w tym drafcie raczej ciężko szukać). Aczkolwiek uważam, że te +40 w przyszłości może zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 A ja kompletnie nie rozumiem, czemu tak nisko w innych draftach jest Noel, facet o potencjale DPOTY, kupa zbiórek, bloków i przechwytów, ACL to już nie jest tak poważna sprawa jak przed laty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Do tej pory nie wiem co mną kierowało, że w "dwójce" wzięłem jednowymiarowego McLemore'a. Jedyna nadzieja, że wygryzie z s5 Thorntona. No ale tutaj z Burke'a jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 koleś od dawna nie zagrał meczu i pewnie cały sezon 13/14 będzie miał z głowy więc po niedawnych doświadczeniach z Odenem nikt nie zaryzykuje takiego bagna a kontuzja to sprawa indywidualna i być może będzie się łamał co jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Oden to jest zupełnie inny przypadek, na chłopa napakowali za dużo mięśni i kolana nie wytrzymały. łamać "co jakiś czas" się może każdy, poza tym nie bierzesz debiutanta z myślą o najbliższym sezonie, tylko długofalowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ale łamać co jakiś czas mam na myśli takie kontuzje typu season ending i z głowy ponad 50 meczy w sezonie - a na to bardziej są narażeni właśnie gracze po ciężkich kontuzjach w tej chwili bierzesz takiego zawodnika na duży kredyt nie wiesz czy na tym rocznym urlopie się nie rozpasie, rozleniwi, kasa będzie lecieć i kto wie co się stanie z tak młodym zawodnikiem, czy mu coś się we łbie nie poprzestawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 jak dla mnie trochę dramatyzujesz. na tej zasadzie każdy młody to jest loteria (no bo w gruncie rzeczy tak jest). To czy się rozleniwi/rozpasie, to jest kwestia charakteru, nie kontuzji. ACL dodaje ryzyka, ale dla mnie to nie powód, żeby zamiast tego wybierać career role playera. Nie po to się chyba tankuje. Zresztą, sam przecież mocno zaryzykowałeś z Bennettem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Porter będzie drugim Wesem Johnsonem, mówię wam. Ale w sumie dziwne, że w prawie wszystkich draftach spada tak nisko, w okolice 10. A w Noelu widzę z kolei co najmniej drugiego Sandersa. ACL to nie wyrok, Oden miał całkiem inne problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 zaryzykowałem bo miałem 3 picki w top10, Bennett ma wrócić już na camp, ale nie ukrywam że wierze w niego a do tego Cavs wydają się dobrym miejscem dla niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jeśli będą próbować zrobić z niego sf, to nie jest to dla niego dobre miejsce. Nie twierdzę, że wybrałeś źle, ale pod względem risk/reward to dość podobna sytuacja do mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Jendras, co do pozycji Noela to klasyka z unikania ruchow, ktore moga zle wygladac jak nie wypala... nawet jesli maja wieksze szanse na wypalenie od reszty. Przeciez w NBA tez zaliczyl obsuwe dla "bezpieczniejszych" wyborow. Porter będzie drugim Wesem Johnsonem [...] dziwne, że w prawie wszystkich draftach spada tak nisko, w okolice 10. Moze te kwestie sa powiazane? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 wiLQ z tego co czytałem, to problemem są też ludzie, którymi otacza się Noel, podobno bardzo trudno do niego dotrzeć, jakie perypetie z agentami, olewanie spotkań itp. itd. w fbx to nie jest wielki problem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 wybranie Noela ma jedną zaletę bo daje kolejny sezon na tankowanie i szanse na Wigginsa a jak wypali Noel to niezły skok w górę w ciągu 1-2 sezonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 kupuje pick od radzia za stephensona potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Przy potwierdzeniu Radzio napisz kogo wyrzucasz ze składu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 w takim drafcie jak ten wybranie Noela obojętnie z jakiego picku, to nie jest ryzyko. stracic mozna raczej niewiele, a zyskac bardzo duzo. jedni beda grac bezpieczniej i wezma cos bardziej pewnego, krecacego sie przez cala swoja kariere w okolicach 40fp. a inni zagraja bardziej ryzykowanie i mozliwe, ze zgarna duzo wiecej w przeciagu 2-3 sezonow. a nawet jak Noel bedzie mial znaczne problemy zdrowotne, to przeciez za rok zapowiada sie nieco mocniejszy draft. wiec tak jak ktos napisal, zwieksza to szanse na kogos duzo, duzo lepszego w przyszlym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 kupuje pick od radzia za stephensona potwierdz potwierdzam wywalam Diawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi