Roger Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Sonics dość mocno się zbroją, tyle tylko że teraz dwie najtrudniejsze do zalepienia pozycje, a dobrych kandydatów z fa brak. Nie zmienia to faktu, że wciągnięcie poprzez fa Malone, Carrolla i Augustina na spory plus. Nieźle też obudowali się Hornets. W Spurs też zmiany in plus. Fajnie że nowi GM dostali trochę prezentów na fa. Na drugim biegunie z różnych powodów moi przyjaciele z Orlando , którzy najpierw stracili Morrisona, potem podczas walki na fa Ainge'a i (świadomie?) Batuma. Loooootterryyyyyyyy. Ja tam z moich ruchów na fa na razie jestem mega zadowolony. Najważniejsze było pozyskanie sensownego pg co udało się już w drugim etapie. Dodatkowo nie sądziłem że tak szybko zalepie dziurę po świadomej rezygnacji z Williamsie na pf - McHale za ten pieniądz się opłaci na 3 lata. Na centra w takim przypadku nie było już w sumie funduszy, więc wciągnięcie Diopa na rok z jego post defense może się opłacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 pytanie organizacyjne: co jest najperw "robione" - transfery, czy FA (tzn jak teraz dogadałem transfer z cavs to on będzie wklepany przed, czy po bidach FA - transfer jest na zasadzie dwóch za jednego i nie chciałbym, żeby podpisanie za dużej liczby FA zablokowało mi go) a co Magic i loterii to ja ciągle licze na campy jeszcze :> (tak popatrzyłem i moi gracze mają całkiem niezły potencjał) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jesli mina 3 dni od potwierdzenia mazika to wklepie transfer przed FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 11 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 czyzby tak szybko koniec etapu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 "Każda nowa oferta powyżej 4 500 000 $ cofa zegar etapu o 24h" Ostatnia powyzej 4,5 była Arctusa 05.10 18:48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Wczoraj 11.30 Derozan dostal przebicie z LLE na MLE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Czy oferty z dzisiaj Slakb i Qby są poprawne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Mi sie wydaje ze juz wczorajsza oferta Slakb byla niepoprawna, przy takiej kolejnosci ofert nie ma juz gotowki na ostatnia oferte. - - - Updated - - - Oferta Qby chyba ok bo min mozna wycofac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 W sumie racja, bo te minima pójdą jako pierwsze. Ale to od razu zastanawia mnie jedno, że sam siebie tak naprawdę zablokowuję w takiej sytuacji? Oferty minimum można wycofać ot tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Mozna wycofac ot tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Teraz chyba ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Moim zdaniem ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Mozna wycofac ot tak. jeśli można ot tak, to wycofałem ot tak wszystkie minimum + przebitą ofertę dla Podkolzine'a. teraz ułożyłem to w sposób prawidłowy (hope so). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Za Law of FA ------- Ofertę minimalną można w każdej chwili wycofać, nawet jeśli nikt inny nie złożył temu samemu zawodnikowi wyżeszej lub takiej samej oferty. ------ Koniec cantata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 wydawalo mi sie ze oferty ponizej 4,5mln tez cofajac zegar... (tak przeliczalem wczoraj zegar) okazuje sie ze jednak nie ma tego w przepisach. Wroce do domu wieczorem jeszcze raz sprawdze jak wyglada kwestia zegara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jesli MLE cofa zegar to wszystko chyba ok, jesli tylko powyzej MLE to chyba moj bid po czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 oferty MLE nigdy nie cofały zegara i dlatego czesto były wpisywane tuz przed zakonczeniem etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Taaa ale bylo przebicie LLE wczoraj o 10:30 wiec reset byl. Roger dal DeRozanowi LLE o 7.50 a julekstep przebil na MLE o 10.30 wiec wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 w sumie to przebicia ofert poniżej 4,5 mln nie powinny cofać zegara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Każde przebicie oferty, wyższej od minimum, cofa zegar etapu o 24 h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi