julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 najpierw mnie wyrzucili z PO, teraz zmuszaja do dania maxa ainge'owi. od dzis Washington Wizards sa moim oficjalnym wrogiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jak oddawalem Aingea to podejrzewalem ze dostanie maxa. Max dla Isiaha nie wyglada juz tak zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 akutalny mvp ligi z potencjalem 76 - kiedy max dla niego wygladal zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kiedy dostawal drugi raz z rzedu po d... od Irvinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 grajacego w prze***** dobrej druzynie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A MVP Blazers jest Olajuwon, nie moja wina ze gra ma fiola na punkcie pg. BTW: ze mna tez Wizz ma na pienku.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Rafalsuper takes no prisoners. 17 dla beasleya. Wow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Sporo, choc tak na prawde w ostatnim sezonie dostanie tyle co Ainca w najblizszych dwoch;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 na gwiazdę z pozycją Sf myślę, że warto wyłożyć taką kasę,a to przebijanie o 200 k pewnie ciągnęło by się jeszcze tygodniami i skonczylo by sie na tym samym poziomie. Krótka piłka... Jak sie bawić to na całego a nie sypać groszami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ale mozna przeciez przebijac i o jeden milion;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Ja tam nie krytykuje. Bedzie niezla zabawa. Wschod upustynniacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 czyli jak? przynajemy dodatkowe daw miejsca w PO zachodowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A jak!! Jestem za. Jak sie sprawdzi to piszemy do Sterna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 ładnie się dzieje w Seattle, ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Przebijaj Qba bo bede finaly konf gral z sonics. A chcialbym jeszcze pomeczyc Kahra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 (edytowane) BTW: ze mna tez Wizz ma na pienku.;-) A ciągle jakoś trejdujemy, jak nie z Blazers, to z Hawks ;] A z Magic to się nie lubię jeszcze za poprzedniego GMa, chyba jak piotreksuper miał ten zespół, bo mi nastukał w I rundzie po moim najlepszym sezonie w historii jak zaczynałem z 2 seeda (choć trzeba dorzucić, że połamał mi sięwtedy na całe plej offy Wagner). btw mało pg na poziomie podczas tego fa, a Ainge wart jest maxa, nie ma się co bawić w przebijanie po 200 tysięcy, od razu trza z grubej rury, bo jak nie podpisze ze mną, to wtedy zapcham salary rywala z konferencji na parę lat i przy możliwie najbliższej okazji podpiszemy innego pg. Edytowane 22 Kwietnia 2013 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Xam, wyczysc skrzynke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 O fcuk juz juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 przez tego Drew te FA będzie trwało 3 razy dłuzej lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Widze ze wicemistrzowie z clevland sa rozrywani. BTW z mojego zspolu sprzed 3 sezonow 3 graczy dostalo maxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi