danp Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Kończymy ten burdel panowie, dzisiaj ostatania dywizja czyli NFC SOUTH Prediction: 10-6 Key Arrivals: NT D.Poe, WR A.Roberts, OG H.Thornton, FB S.Vainuku Key Departures: FB P.DiMarco, WR A.Robinson, MLB P.Worrilow Offensive MVP: Matt Ryan Defensive MVP: Vic Beasley Offensive Breakout: TE A.Hooper Defensive Breakout: DT G.Jarrett Oceny poszczególnych formacji: QB: A+ RB: A WR/TE: A OL: A DL: B- LB: A- DB: C ST: B+ Troche słaby wynik końcowy patrząc na to jakie dostali oceny przy poszczególnych formacjach. Prediction: 9-7 Key Arrivals: DE Ch.Baker, PK N.Folk, WR D.Jackson, LS G.Sanborn, SS JJ Wilcox Key Departures: QB M.Glennon, FS B.McDougald, WR R.Shepard, DT A.Spence Offensive MVP: Jameis Winston Defensive MVP: Kwon Alexander Offensive Breakout: TE OJ Howard Defensive Breakout: CB V.Hargreaves III Oceny poszczególnych formacji: QB: B RB: C WR/TE: B OL: C+ DL: C+ LB: B DB: C ST: C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Prediction: 10-6 Key Arrivals: NT D.Poe, WR A.Roberts, OG H.Thornton, FB S.Vainuku Key Departures: FB P.DiMarco, WR A.Robinson, MLB P.Worrilow Offensive MVP: Matt Ryan Defensive MVP: Vic Beasley Offensive Breakout: TE A.Hooper Defensive Breakout: DT G.Jarrett Oceny poszczególnych formacji: QB: A+ RB: A WR/TE: A OL: A DL: B- LB: A- DB: C ST: B+ Troche słaby wynik końcowy patrząc na to jakie dostali oceny przy poszczególnych formacjach. A do tego ich secondary jest zdecydowanie lepsze niż oceniono. Ciekaw jestem jak ich ofensywny playcalling będzie wyglądał i jak to się przełoży na grę ofensywy. Niby Sarkisian preferuje podobny west coast co Shanahana i dlatego go wzięto z Alabamy, ale coś mi się wydaje, że szybko może się okazać, że Shanny jest bardzo trudnym do zastąpienia playcallerem. Tampa z kolei to jedna z ciekawszych drużyn i ten sezon IMO powinien wiele nam powiedzieć o Winstonie. Ich zestaw WR/TE (a jest też świetnie sprawdzający się w grze górą RB Simms) wygląda IMO rewelacyjnie i jeśli z tego ataku nie wyjdzie nic dobrego to właśnie przez Winstona. BTW przy okazji omawiania Texans pisałem, że jaram się ich obroną i nie mogę się doczekać wersji z Wattem. Teraz pojawił się dobry tekst Benoita na temat tej obrony, w kontekście gry przeciwko Pats: https://www.si.com/nfl/2017/08/29/houston-texans-defense-new-england-patriots-nfl-preview?utm_campaign=themmqb&utm_source=twitter.com&utm_medium=social Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 (edytowane) Koniec na ten sezon... i pewnie na zawsze bo przyznam, że nudna to robota Prediction: 8-8 Key Arrivals: S M.Adams, WR Ch.Johnson, OT M.Kalil, CB C.Munnerlyn, DE J.Peppers, WR R.Shepard, OG A.Silatolu Key Departures: DB T.Boston, DE K.Ealy, WR T.Ginn jr, LB AJ Klein, FB M.Tolbert, DT P.Solial, C J.Sullivan Offensive MVP: Cam Newton Defensive MVP: Luke Kuechly Offensive Breakout: WR D.Funchess Defensive Breakout: CB J.Bradberry Oceny poszczególnych formacji: QB: B RB: B- WR/TE: C+ OL: C DL: A- LB: A DB: C+ ST: C- Prediction: 7-9 Key Arrivals: S R.Bush, QB Ch.Daniel, WR T.Ginn, LB AJ Klein, RB A.Peterson, LB M.Te'o, OG L.Warford Key Departures: WR B.Cooks, RB T.Hightower, G J.Evans, OL T.Lelito, S J.Byrd Offensive MVP: Drew Brees Defensive MVP: Cameron Jordan Offensive Breakout: WR W.Snead Defensive Breakout: FS V.Bell Oceny poszczególnych formacji: QB: A RB: A- WR/TE: A OL: A- DL: B LB: C+ DB: B- ST: B Wbrew temu co mój dobry kolega kucio rzecze to bardzo ciekawa i trudna dywizja do oceny, nie zdziwiłbym się gdyby oceny PFW Weekly w ogóle nie pokryły się z rzeczywistością na koniec sezonu. Jeszcze tydzień panowie... Edytowane 31 Sierpnia 2017 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 fajny miał nawet mecz ten nowy rookie WR z Lions - zatka lukę po Megatronie? https://www.youtube.com/watch?v=8ZAidOwBWBc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 swietny mecz rookie, na 5 TD nieźle wszedł w ligę, zobaczymy jak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Eagles jednak są 4 real - poza Falcons na pełnych obrotach albo Rodgersem wyczyniającym jakieś cuda to w tej chwili nie widać w NFC godnego rywala niby jeszcze wcześnie ale ten team chyba nie ma żadnych wyraźnych słabości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 To Packersi mają po sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 19 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 no taka szansa, jak to nasze patałachy spierdolą i z NFC North wyjdą Vikings to stwierdzę, że ta klątwa co wisi od 50 lat jeszcze będzie wisieć drugie tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 zwolnić Caldwella ale jestem wkurwiony - Saints wgnetli w trawę badziewiaków z Atlanty a my nie umiemy z tankerami wygrać, jasny c*** moze strzelic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Swietnie oglada sie 49ers odkad Jimmy startuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Mam nfl na elevenie. Starałem się przekonać do tego sportu, ale nie dałem rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 ciekawe zestawienie, zwłaszcza dużo mówi o Newtonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Niesamowity mecz. Antonio Brown! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 oba mecze miodzik za to kocham NFL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 A to, że Hail Mary nie było grane na koniec boiska wcale nie oznacza, że zagrywka nią nie jest nazywana. A Hail Mary pass also known as a Shot Play is a very long forward pass in American football, made in desperation with only a small chance of success. In the Hail Mary pass all receivers run straight toward the end zone and the quarterback will make a long pass that is often "up for grabs". Podanie Keenuma nie było wcale tak desperackie, to że akcja miała miejsce w końcówce meczu nie ma nic do rzeczy. Liczę na finał Jaguars vs Vikings preferując zwycięstwo tych drugich. Patrioci w Super Bowl mi się przejadli ale znając życie to ich tam zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 A Hail Mary pass also known as a Shot Play is a very long forward pass in American football, made in desperation with only a small chance of success. In the Hail Mary pass all receivers run straight toward the end zone and the quarterback will make a long pass that is often "up for grabs". Podanie Keenuma nie było wcale tak desperackie, to że akcja miała miejsce w końcówce meczu nie ma nic do rzeczy. Liczę na finał Jaguars vs Vikings preferując zwycięstwo tych drugich. Patrioci w Super Bowl mi się przejadli ale znając życie to ich tam zobaczymy. Podanie nie było desperackie? To jakie było? Kilka sekund do końca meczu, za daleko do FG i tylko rzut Cię ratuje - Hail Mary jak z definicji, tylko nie wszyscy w endzone - taka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 No właśnie nie jak z definicji którą zresztą podałem, aż 35 jardów do end zone gdzie zresztą nie było nikogo, ani receiverów ani db's, desperackie byłoby dla mnie gdyby szanse na complete pass i interception były mniej więcej równe nawet przy dobrym podaniu, tutaj Diggs był na tyle blisko Keenuma, że ten mógł podać na tyle dokładnie, że szanse na complete pass były znacząco wyższe niż na przejęcie piłki przez Saints.Podanie trudniejsze od przeciętnego ale łatwiejsze od Hail Mary.Oczywiście wiadomo, że określenia "very long", "desperate" i "small chance of success" można dość dowolnie interpretować ale zachowajmy umiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Przeciez to nie bylo Hail Marry. Zagrywka jak kazda inna tyle ze DB "troszke" sie minal ze wslizgiem. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Przeciez to nie bylo Hail Marry. Zagrywka jak kazda inna tyle ze DB "troszke" sie minal ze wslizgiem. Jakim znowu "wślizgiem"? Negujesz stwierdzenie, że to nie Hail Marry a nie wiesz jak określić zwykłe tackle? Co do samej akcji to faktycznie nie było to Hail Marry ale zupełnie z innego powodu, niż Wam się wydaje. Sam Keenum przyznał po meczu, że chciał podać do Diggsa by ten szybko wybiegł za linię i w ten sposób byłaby szansa na FG ale jak się skończyło to wszyscy wiedzieli. Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Jakim znowu "wślizgiem"? Negujesz stwierdzenie, że to nie Hail Marry a nie wiesz jak określić zwykłe tackle? Co do samej akcji to faktycznie nie było to Hail Marry ale zupełnie z innego powodu, niż Wam się wydaje. Sam Keenum przyznał po meczu, że chciał podać do Diggsa by ten szybko wybiegł za linię i w ten sposób byłaby szansa na FG ale jak się skończyło to wszyscy wiedzieli. ok prosze przetlumacz tackle specjalnie dla mnie zebym wiedzial na przyszlosc calkiem serio przepraszam za bledne uzywanie slowa wslizg. Mam wrazenie ze bierzesz kazda zagrywke ostatniej szansy jako Hail Marry. Mysle ze zostanmy przy tym ze dla Ciebie to bylo Hail Marry dla innych nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi