Maciek9020 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Henry miał być straight-line runnerem, a tymczasem w pierwszym meczu robił takie fajne cutsy , że głowa mała. Przy jego gabarytach robi to spore wrażenie. Napisałbym kto tam będzie robił robotę w ofensywie, ale nie będę ujawniał swojego steala do fantasy Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Przestan Macku ciagle z tym Mariota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Tim Tebow>Geno Smith>Tom Brady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) Zaczyna sie Kolejny zawieszony za maryske, tym razem Dareus z Bills na 4 mecze. Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ciekawie się bawią ci mistrzowie: https://twitter.com/RyanKoenigsberg/status/765688888048295936/photo/1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Komu kibicujecie w NFL? Ostatnio słyszałem że Rams przeniesiono do Los Angeles, osobiście mi to rybka choć takie przenosiny to zawsze wkurzajace dla fanów z miasta ktoremu zabierają team. Osobiście bardzo lubie New Orleans Saints za histore z ich kapitanem i tym jak to spieli dupe i rozwalonemu przez huragany miastu dali tytuł i dume. Jest jeszcze kilka klubów mi bliższych, choc z samą grą mam mieszane uczucia, mam takie fazy raz mi się widzi raz mam beke i mówie sobie rugby to jest coś a nie to. Oglądacie serial Ballers? To o menago w Miami Dolphins ponoc spoko klimat. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Seattle Seahawks, od czasów LOB ale już w starych Maddenach grałem Aexandrem i Hasselbeckien. Co do Rams z tego co wiem do grali już wcześniej w Los Angeles. Ballers - pierwszy sezon się wkrecilem a obecnie przy drugim już nie czekam na odcinki, w sumie ostatniego nie widziałem. Są trochę krótkie ale 3 sezon potwierdzony #LOB Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Saints Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Ja chyba mimowolnie Giants Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 L.Bell-skrocona kara zawieszenia z 4 do 3 meczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Normalnie nie przywiązuję szczególnej uwagi do preseason, ale to co gra Dak Prescott nie może pozostać niezauważone. Czyżby w Dallas w końcu mieli ciekawego backupa na QB? edit: https://twitter.com/HelmanDC/status/766819297200967681 Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 http://www.buffalobills.com/news/article-1/Bills-release-RB-Karlos-Williams/af5fb88e-ea60-49d6-a330-d2770c855afd Szok, ale kolunio ewidentnie sam sobie popsuł szansę na niezłą karierę w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 http://www.buffalobills.com/news/article-1/Bills-release-RB-Karlos-Williams/af5fb88e-ea60-49d6-a330-d2770c855afd Szok, ale kolunio ewidentnie sam sobie popsuł szansę na niezłą karierę w lidze. A nie jest przypadkiem tak, że już ustawiają się po niego kolejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Nie wiem, ale jak jest out of shape i puszczają go Bills, którzy 16 lat nie zrobili PO, to może nie być taki rozchwytywany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jest jakiś powód dla którego nie zrobili PO przez 16 lat... Według mnie znajdzie szybko nowe zatrudnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaw441 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jedyny zawodnik Pats ktorego daze sympatia Dion Lewis poza gra na conajmniej 2 miesiace, szkoda bo w zeszlym roku robil swietna robote w fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jedyny zawodnik Pats ktorego daze sympatia Trzeba uważać z takimi deklaracjami, bo można skończyć jak sami Pats bez pierwszej rundy w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Keep calm and hate Pats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Jebać Jets to swoją drogą, ale hate Pats > Jebać Jets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi