Cisza Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Pantery ostro klepią, Seahawks dziwny wybór z tym RB - Proosie czy jakoś tak, można powiedzieć, że Jarran Reed lekki steal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Właśnie miałem wrzucać tą akcję z Boehringerem. Moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Kurde, chciałem Hargreavesa w Giants, a nie Apple'a... Kibicuję Florydzie, śledzę jego karierę od freshmana, byłoby fajnie, ale cóż. Zgadzam się z wami co do Jags, na pewno będą fun to watch i mogą okazać się czarnym koniem w walce o PO, zwłaszcza że ich dywizja nie należy do najmocniejszych w lidze. Wszystko jednak blednie przy połączeniu Ezekiel Elliott + OL Cowboys. To będzie legendary shit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 już to pisałem, jak Damesheck umieścił go wysoko w top 10 all time, ale nadal nie mogę się nadziwić jak przereklamowany jest Roethlisberger https://www.youtube.com/watch?v=8sf73cWtwHU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Czemu w ogóle nikt tu nie pisze o świetnym drafcie Vikings? Spielman dokonał dobrego wyboru, bo Treadwell jak na CB ma świetne warunki fizyczne. Stealem może okazać się Alexander, który jest świetnym defensorem. Nie robi nie wiadomo jak wielkich liczb, ale jest strasznie produktywny. Btw., śmiechy śmiechami, ale ten Niemiec jest dobrze zbudowany i jak nim dobrze pokierują, to coś z niego będzie. Knicks mają Porzignisa, Vikings mają Bohringera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 (edytowane) Czemu w ogóle nikt tu nie pisze o świetnym drafcie Vikings? Spielman dokonał dobrego wyboru, bo Treadwell jak na CB ma świetne warunki fizyczne.Laquon to WR. Troszkę ostatnio poczytałem, pooglądałem i odwołuję tezę, że Ragland to mega steal Bills. Fatalny w coverage, nawet w NCAA był ściągany przy 3rd downach, gdy było wiadome, że będzie próba podania. Dobry tylko na inside runy. Za to Jaylon Smith, którego wzięli Cowboys w 2 rundzie, rok temu przed kontuzją był projected top5 pick, niesamowity all-around talent. Byle zdrowie dopisało. Edytowane 9 Maja 2016 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Laquon to WR. Fakt, miałem tam o Alexandrze pisać i nie usunąłem tego. Za to Jaylon Smith, którego wzięli Cowboys w 2 rundzie, rok temu przed kontuzją był projected top5 pick, niesamowity all-around talent. Byle zdrowie dopisało. Problem w tym, że w środowisku chodzą ploty, że te kontuzje mogą sprawić, że gość nigdy w NFL nie zagra. Oczywiście to są dość pesymistyczne wersje i wierzę, że Smith pogra, ale nie wróżę mu niestety wielkiej kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Nie wierze ale dozylem dobrego draftu Chargers Ogolnie AFC West bedzie jedna z mocniejszych w przyszlym sezonie, Chiefs wiadomo, Broncos wiadomo, mega wzmocieni Riders i Chargers ktorym braklo zdrowia w zeszlym roku i nikt na nich nie stawia a ja uwazam ze maja naprawde potencjal na PO. Tak, kibicuje im. W NFC najwiekszym sleeperem sa chyba Vikings. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Bears coś się w końcu udało... https://www.facebook.com/ChicagoBears/videos/10154178369699452/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Skandal w Ameryce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 błąd, on go zjadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 błąd, on go zjadł Najpierw go tegotamtego a pozniej zjadl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 żeby nie było wątpliwości, to naprawdę było na wiki nawet oficjalny twitter NFL o tym "informował" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Przyczyna śmierci mnie zniszczyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Johnny "pusty lep" Manziel szykuje sie do grania w tym sezonie. Pytanie tylko w ktorej lidze? Bo chyba nie mowimy o NFL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Kolejny geniusz: https://www.yahoo.com/news/darren-mcfadden-seriously-somehow-broke-210934857.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 29 lipca wchodzi do kin dokument "Gleason", film ktory imo kazdy fan nfl MUSI obejrzec. Ciary mnie przechodzily ogladajac dzisiaj "trejler" na jakiejs tam stronce, jak sie jego cialo i zachowanie zmienialo od tego jebanego ALS. Mocne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Tymczasem, zobaczcie co słychać u Tima Tebow https://www.youtube.com/watch?v=Av4R2gumn7Y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Motivational speaker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi