RonnieArtestics Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 dobra koncowka !! to ile trwa halftime?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 WHOOOOOO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 WOW! Ale mecz się zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Zaryzykowali i zamienili 3 na 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Po tym poznaje się mistrzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Tak jest! Chciałbym ale poczekajmy do końca. Na razie Katty wyje a cycków brak .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Katy Perry już nie była czasem pare lat temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 nie wiem, ale teraz sie odpierdoliło i Perry lata nad ziemią a wcześniej rapowała z Missy Eliot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 missy elliot najgorzej. A Katy Perry przynajmniej nie śpiewała z playbacku jak Red Hot'ci rok temu. Więcej Lennego Kravitza by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Cholera... dobra obrona Pats w red zone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Jakby zablokowali tego DE to Lynch przeszedłby, ale fakt ładnie zagrali w obronie te 2 jardy bronili bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 PICK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 AND BIG 6! Thank you Brady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 dopiero włączyłem, co Brady zrobił, że taki skwaszony siedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Rzucił znowu nie do swojego. Sherman dobry show robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Sherman jak zawsze. 24 ;p https://www.facebook.com/video.php?v=10153070020939551 wiem co się stało Laneowi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 2 INT 2 kontuzje. :/ Mam nadzieję, że Cliff Avrill wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 nie wygląda na to żeby Pats mieli pomysł na odwrócenie losów meczu (ale co ja tam wiem;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Niby tak ale poczekajmy do końca SEAHAWKS! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 no i jest TD, ale jak Coleman tego nie chwycił to ja nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi