kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Godzinę temu, Wujek Wójcik napisał(a): Dawno tak malo mnie obchodzil i was pewnie tez Super bowl, od poczatku sezonu stawialem na San francisco, ze to wygraja chociaz kciuki trzymalem za Lions, Bills i Seahawks. To pozostaje dzis dopelnic historii i wygrać bo inaczej obudzimy sie z Taylor Swift na paradzie w Kansas...anyway bez podjary, Travisa bardzo lubie jako gracza wiec spoko jakby wygral gorzej z Mahomo ktorego nie trawie. Za co go nie trawisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 Przed meczem byłem dość neutralny, ale im częściej realizator pokazywał Taylor Swift tym mocniej chciałem aby Chiefs to przejebali, strasznie irytujące było to spuszczanie się nad nią. Sam mecz średnio na jeża, można było iść spać i obudzić się na Q4 dopiero. Szkoda Purdy'ego, ale chłopak i tak piękną historię póki co pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 41 minut temu, Pepis21 napisał(a): Przed meczem byłem dość neutralny, ale im częściej realizator pokazywał Taylor Swift tym mocniej chciałem aby Chiefs to przejebali, strasznie irytujące było to spuszczanie się nad nią. Sam mecz średnio na jeża, można było iść spać i obudzić się na Q4 dopiero. Szkoda Purdy'ego, ale chłopak i tak piękną historię póki co pisze. Taylor Swift wyrasta na najbardziej nielubianą przeze mnie celebrytkę z USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) Mecz raczej słabszy mimo emocji w 4 qtr i dogrywce. Sędziowie o dziwo nie wpłyneli na wynik - to na duży plus. Mahomes jakby miał OTs przeciw Tampie to na luzie byloby jedno więcej SB, niestety mamy do czynienia z dynastią. @RappaR Ty lubisz jakieś kobiety poza mamą i siostrą xD Edytowane 12 Lutego 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Mecz raczej słabszy mimo emocji w 4 qtr i dogrywce. Sędziowie o dziwo nie wpłyneli na wynik - to na duży plus. Mahomes jakby miał OTs przeciw Tampie to na luzie byloby jedno więcej SB, niestety mamy do czynienia z dynastią. @RappaR Ty lubisz jakieś kobiety poza mamą i siostrą xD Większość kobiet lubię, w mojej pracy jest przewaga liczebna płci dominującej i staram się że wszystkimi dogadywać, brak kłótni w pracy znacznie zmniejsza codzienny poziom wkurwu. Teraz pytanie do Ciebie : Z jakich powodów lubisz i szanujesz Taylor Swift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Większość kobiet lubię, w mojej pracy jest przewaga liczebna płci dominującej i staram się że wszystkimi dogadywać, brak kłótni w pracy znacznie zmniejsza codzienny poziom wkurwu. Teraz pytanie do Ciebie : Z jakich powodów lubisz i szanujesz Taylor Swift? Skąd zakładasz że ją lubie i szanuje? Jest mi obojętna. Edytowane 12 Lutego 2024 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Skąd zakładasz że ją lubie i szanuje? Jest mi obojętna. A bo się strasznie zagotowałeś cały w reakcji na moją opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 8 minut temu, RappaR napisał(a): A bo się strasznie zagotowałeś cały w reakcji na moją opinię. Faktycznie normalnie niczym Makłowicz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 6 godzin temu, Pepis21 napisał(a): Przed meczem byłem dość neutralny, ale im częściej realizator pokazywał Taylor Swift tym mocniej chciałem aby Chiefs to przejebali, strasznie irytujące było to spuszczanie się nad nią. Sam mecz średnio na jeża, można było iść spać i obudzić się na Q4 dopiero. Szkoda Purdy'ego, ale chłopak i tak piękną historię póki co pisze. kurcze ale to była beka, jakby tylko ona byla na tych trybunach realizator jednym slowem sie postarał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Draft dziś, tak przypominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Po tym co zrobił Tom Brady żałuję, że nie dałem go na 1 miejscu. Ma ode mnie pełen podziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Dobra… Nowy sezon zbliża się wielkimi krokami! U mnie ekscytacja już wysoka! Pochwalcie się, jakie macie typy na finały konferencji w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 8 godzin temu, Raven2156 napisał(a): Dobra… Nowy sezon zbliża się wielkimi krokami! U mnie ekscytacja już wysoka! Pochwalcie się, jakie macie typy na finały konferencji w tym roku? Browns musowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2024 Bengals - Texans Packers - Lions Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) 19 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Bengals - Texans Packers - Lions Bardzo ciekawe picki! U mnie: Dolphins vs Bengals Lions vs 49ers Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2024 Bierze ktoś udział w NFL Fantasy i ma może miejsce na najbliższy sezon? Wystartowałbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 W dniu 8.08.2024 o 10:05, Raven2156 napisał(a): Bierze ktoś udział w NFL Fantasy i ma może miejsce na najbliższy sezon? Wystartowałbym Jeśli nie to może załóżmy swoje na Yahoo lub na innej platformie? Byłby ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, Raven2156 napisał(a): Jeśli nie to może załóżmy swoje na Yahoo lub na innej platformie? Byłby ktoś chętny? Swietny pomysl. @Kily ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 14 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2024 (edytowane) W dniu 10.08.2024 o 09:04, agresywnychomik napisał(a): Swietny pomysl. @Kily ? Dźwiękuję za oznaczenie, ale te kilka lat temu wypisałem się z ff i chyba całkiem nieźle mi z tym. Niby fajna zabawa, ale potrafi popsuć odbiór meczów, więc takie ambiwalentne odczucia to wywołuje. Ale gdybym miał kiedyś okazję uczestniczyć w takim drafcie jak Ty masz w UK to wchodzę w to jak Rubcow w Chałupnik Edytowane 14 Sierpnia 2024 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi