bulek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Mhm wyrazil zgodę, wiec croolick, daj znac, jak sie zwolni miejsce w East - ja sie od razu loguję. Czwartki mi pasują bardziej niz niedziele na ten moment. P.S. Widzę, ze zostałem juz relegowany z West Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 25 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 super:) bulek- miejsce już jest, wchodź. mhm-- zostałeś już regelowany, wchodź na zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Jestem na pokładzie. Sopockie Trefliki witają, a nazwa zobowiązuje Dzięki za możliwość zamiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 nie chce mi się przekopywać tematu więc zapytam keidy dokłądnie mamy draft? bo na yahoo pisze, że 11 października o 11 rano... to chyba błąd coś kojarzę datę 11 ale godzinę też ustaliliśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 JUŻ na pierwszej stronie umieściłęm info: DRAFT w czwartek, 11.10. o godz. 21.30-22.00 (zmiana godziny!!!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 dla mnie jak najszybciej to jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 (edytowane) Przepraszam za brak odzewu, ale wypadł mi wyjazd i nie miałem możliwości odpowiedzieć. Na szczęście w tym czasie nie odbył się draft. Jak pisałem wcześniej - pasuje mi większość wieczorów i w wybranym terminie stawię się na 99%. 1% zostawiam, prawdopodobnie jak większość, na jakiś wypadek losowy. Tak czy inaczej wpływu na zmianę terminu już nie mam. Muszę zakładać gadu? Od tej pory powinienem być stale dostępny i nie ma groźby mojego wycofania z ligi. Będę aktywnie uczestniczył w wymianach i odpowiadał na wasze oferty. Wybaczcie, jeśli będziecie musieli czekać na odpowiedź dzień lub maksymalnie dwa. Ale takie sytuacje nie powinny się zdarzać często. Pozdrawiam, za tydzień o tej będziemy mogli pomału podsumowywać nasze wybory. Do usłyszenia. Dodane: Dlaczego godzina postów jest pokazywana jako dwie godziny wcześniej, niż jest to w rzeczywistości? Wysłałem posta przed 11, a wyświetla przed 9. Jakieś zmiany na forum, czy muszę zmienić coś w ustawieniach własnego profilu? Edytowane 5 Października 2012 przez Tru Warier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 nie musisz gg zakładać, spokojnie:) Fajnie, że będziesz- widzimy się za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dodane: Dlaczego godzina postów jest pokazywana jako dwie godziny wcześniej, niż jest to w rzeczywistości? Wysłałem posta przed 11, a wyświetla przed 9. Jakieś zmiany na forum, czy muszę zmienić coś w ustawieniach własnego profilu?ustaw właściwą strefę czasową w profilu (gmt+1 dla Polski). ja widzę Twój post dodany o 10:53. ps. do draftu już coraz bliżej i nie tylko na West będzie można składami wybranymi oraz trade'ami się ekscytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki, teraz wszystko jest w porządku. Nie wiem dlaczego tak się stało. Nie było mnie kilka dni na forum i taki kwiatek PS - Z jakimi cenami poszli gracze Pacers w lidze West? Można to jakoś sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 PS - Z jakimi cenami poszli gracze Pacers w lidze West? Można to jakoś sprawdzić? http://www.e-nba.pl/showthread.php?7930-DRAFT-wyniki CTRL+F i wpisujesz nazwiska grajków, którzy Cie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki za pomoc. Wpisałem "ind", tak było szybciej Poszło siedmiu zawodników Indiany z tego co widzę. W sumie spodziewałem się 6, ale w końcówce wskoczył Psycho-T co cieszy. Jestem bardzo zaskoczony tym, że najdroższy mimo wszystko okazał się P.George. Cena mnie nie szokuje tak bardzo, bo jest wysoko w rankingach fantasy z tego co zdążyłem zauważyć i ludzie bardzo go cenią w tego typu grach. Tylko szczerze mówiąc myślałem, że najwięcej dali za Hibberta - ze względu na małą ilość mocnych centrów. Granger w spodziewanej przeze mnie cenie, do reszty ciężko mi się odnieść. Zobaczymy jak sytuacja będzie się rozwijała w naszym naborze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 problem w tym ze trzeba ustawic +2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jeszcze gdyby ktoś mógł podać mi mój mail na yahoo byłbym bardzo wdzięczny. Kompletnie zapomniałem i nie mogę się zalogować. Możecie to w jakiś sposób sprawdzić i podać tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 hmm, nie umiem- mogę wysłać maila do Ciebie ale go nie widzę. Ewentualnie możesz utworzyć nowe konto i jeszcze raz wejść- ja bym wyrzucił obecny Twój team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Utworzyłem nowe konto, tak jak powiedziałeś. Tylko teraz nie mogę dołączyć do ligi. Usuń moją poprzednią drużynę i wtedy dołączę po raz drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Draft za mniej niz tydzien, wiec... juz ustawilem wlasne kwoty i nie moge sie doczekac ;-) Co wazniejsze, czy kazdy probowal juz aplikacji draftowej do aukcji na Yahoo? Ku memu zaskoczeniu w West ktos stwierdzil, ze widzial to pierwszy raz na drafcie, wiec jak dla kogos to bedzie debiut naprawde polecam wejscie na jakikolwiek mock draft by chociaz to zobaczyc i wiedziec jak to dziala, co gdzie klikac, na co patrzec itp itd. Przejscie z wezyka na aukcje zwykle wiaze sie z szokiem samo w sobie [nagle taaaaaki wybor!], wiec nie ma co jeszcze sobie utrudniac zycia technicznymi ograniczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Draft za mniej niz tydzien, wiec... juz ustawilem wlasne kwoty Wrzuć je tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 przypominam, że W CZWARTEK O 21.30 DRAFT!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi