croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 mhm - ok, wolę się upewnić. Dasz radę w czwatek. 11.10, być wcześniej, o 21 powiedzmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Siema Odpowiedziałem już ze 3 razy - tylko nie moja wina, że treści przeze mnie wysyłane forum/przeglądarka/łotewer postanowiły popi*****ić. Ani razu nie użyłem słowa: zamach, ani bomba, nawet o żadnych owocach, typu granat nie wspominałem... Termin mi pasuje - wyklarował się jako pierwszy i pod ten termin mam zamiar ustalać inne... Jeśli o mnie chodzi to jest pewniak... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 22 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 @Benon Git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 zdecydowałem się wybrać czwartek, 11.10. o godz. 21.00 (zmiana godziny!!!)I fajnie, rzeczywiscie trzeba bylo podjac jakas komiszowa decyzje bo sie to zbednie rozwleka. Choc troche mnie martwi brak aktywnosci coponiektorych w takiej podstawowej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 no i się udało dołączyć do ligi :-) team o wszystkomówiącej nazwie NEVERWINS moje GG 1088668 draft w czwartek pasuje..21:00 a nawet im późniejsza godzina tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dla mnie termin ok, godzina też idealna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 OK- zatem został nam tylko Tru Warier- ale pewnie też nie będzie problemu. Gitara:) Aha- jak ktoś nie zauważył to doszedł nam nowy menago:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jest mała szansa, żebym się wyrobił na 21 - zaczynam trening o 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 23 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 mhm - naprawdę nie możesz z jednego treningu zrezygnować? 16 innym osobom pasuje - a uwierz mi, że to nie było proste znaleźć taki termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 czesc. Jestem tu nowy i chcialbym dolaczyc do jakiejs ligi. Nie bardzo wiem gdzie zamiescic to ogloszenie. Moj profil na Y! http://profiles.sports.yahoo.com/user/L ... WZQ5J3KHU4 Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 http://profiles.sports.yahoo.com/user/LHBABGH4NJSDXRXXWZQ5J3KHU4 to jest poprawny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 @LTM niestety ligi pełne na razie- ale wpisuję CIę na listę rezerwowych- może ktoś odpadnie przed samym draftem. Bądź gotów 11.10 o 21:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 ok. dzięki, będę tu zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 średnio mogę zrezygnować z czegoś za co mi płacą do 11 zostało ponad 2 tygodnie może się coś pozmienia. Jakieś wyjście z tej sytuacji znajdziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 a tak z ciekawości- czym się zajmujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Wazniejsze pytanie co robimy jak "sie nie pozmienia"? Nie lubie opierac sie na takich zalozeniach. Zaczynamy troche pozniej, np 21.30? O 22 to chyba za pozno by skonczyc o ludzkiej porze. Przenosimy na nastepny czwartek? Draftujemy normalnie, a mhm musi bardzo dokladnie ustawic pensje poczatkowych zawodnikow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 spokojnie Wilq, przedyskutuję temat z mhm już na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) Jest mozliwość warunkowego przeniesienia mojej osoby do East, jesli komus 30.09 w lidze West pasuje bardziej niż tutejszy termin? Po prostu wypadła mi robota w niedzielę w nocy. Edytowane 24 Września 2012 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Mhm, bulek- dogadujcie się, nie będę miał nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 To byloby super, rozwiazanie problemu dla kilku stron ;-) O ile oczywiscie mhmowi pasuje 30.09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi