antek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Szukam PG, do oddania grom wysokiej klasy wysokich ;] Pick numer dwa za wybitnie topowego pg, tez mkoge oddac wpakiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 "Findek wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni". Czas na wakacyjne porzadki Panowie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Mar bierze Jamala Crawforda Chytry bierze Okafora Reszta ligi drży z przerażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Bilansuje sklad. Oddaje Marcina Gortata z Jankiem Veselym (white power) z pickami 17 i 18 za Brandona (Brevina) Knighta i Wesa Matthewsa Bulek potwierdzi I prawdopopobnie zaczynam sezon Knight, Gordon, Kidd- gilchrist, Horford, Bogut + Randolph, Wes, Ariza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 (edytowane) Mocne ryzyko z mojej strony, bo w ptb dziura, a Knight to prospect jakich mało, ale w znaczną obniżkę Gortiego nie wierzę. Może z 17 i 18 cos sie da wyłowić. Ma to jednak taki plus, że chyba obniżam przyszłoroczny pick, a jesli picki wyjdą, to poza Gortatem pozyskuje prospecty. Ale żeby nikt sie nie łudził - Jennings sie nigdzie nie wybiera. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mam nie raz wrażenie że nie potrzebnie się zastanawiam czy zaoferować komuś cokolwiek, bo wydaje mi się, że to i tak nie ma sensu. Jak widać w powyzszym trejdzie trza było napisać i teraz miałbym z głowy problem nie posiadania pg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 do mnie JJ, Mo i Kaman do Chytrego Tyreke, Booz i RayRay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 do mnie JJ, Mo i Kaman do Chytrego Tyreke, Booz i RayRay Podwiercam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Jendras wyczyść skrzyneczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ja potwierdzam trejd jakby cos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jako że draft zbliża sięwielkimi krokami, a w dalszej kolejnośc trzeba będzie zejść poniżej progu salary cap, to wrzucam informacje nt. zespołów z przekroczonym salary na dziś dzień: Boston Celtics - 499,20 Toronto Raptors - 474,70 Detroit Psitons - 467,35 Chicago Bulls - 461,45 Minnesota Timberwolves - 460,10 Los Angeles Clippers - 474,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Łakome kąski do przytulenia: 7 Ray Allen 37 34,05 9 Caron Butler 32 26,20 10 Brendan Haywood 33 23,45 13 Charles Jenkins 23 19,10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 "wrzucam informacje nt. zespołów z przekroczonym salary na dziś dzień" Bardziej by sie przydalo powiadomienie coponiektorych GMow "hej, sprawdz skrzynke!!!!!!" ;-) Bo albo zapchana albo oferty leza i wiedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ja musze wyjebac co nie co wiec to kwestia postu z mojej strony bardziej niz jakas komplikacja rogerio trches zjebal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie spodziewałem się, że napiszesz coś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 dostale s 3 zawodnikow za 2 to na plus ale oddales Evansa ktory byl najbardziej wartosciowymzawodnikiem tego trejdu dawno nie czytales mojego podrecznika o ile wogole nie robisz trejdu w ktorym oddajesz mvp trejdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Biorąc pod uwagę, że liczy się tu i teraz, to oddanie Tyreke przyszło mi z łatwością, szczególnie że Chytry był jedynym gm, który go chciał przyjąć do siebie i zaoferował solidnych zawodników z zamian. Jego gra była momentami żenująca odkąd kazano mu przejśc full time na sf. Po ruchach Sacto nie widać żadnych zmian pod Evansa, dlatego nadal będzie klepał swoją biede na sf, gdzie nie będzie miał piłki i będzie mega bezproduktywny fantasy wise. Dodatkowo zabrali mu pg, więc zostało mu sg/sf, a to mnie totalnie nie urządzało, bo nie miałem żadnego pg w składzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie dostałem propozycji Evansa. żałuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jako że draft zbliża sięwielkimi krokami, biorę Anthony'ego Davisa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 szok!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi