CubeBrick Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Żadnej ironii.... zajebisty trade może sporo namieszać!!! kurde jak mnie teraz kontuzje dopadną (patrz Curry) to jestem głęboko w dupie! Ale po przeliczeniu wszystkich statystyk na sucho to nadal jestem raczej spokojny ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ciezko powiedziec czy spokojny ledwo polowa sezonu za nami, sporo moze sie zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 sorry za off-topic.. Ale czy ktoś z Was widział dzisziejszy Boston i Rondo? 20-17-18, ja pie...dole, kiedy ostatnio ktoś się zbliżył do 20-20-20??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 ja widzialem i nie jestem jakos oczarowany gra rondla duzo pudel spod kosza. Ten mecz zapewne wiele nie zmienia, znaczy moze nie tak, zmienia odrobine wartosc rynkowa rondo, najlepiej dla bostonu szybko go wymienic i wziac jak najwiecej. Ogolnie gra padake w tym sezonie a rzucac juz zapewne nigdy sie nie nauczy co przekresla szanse by kiedykolwiek byl najlepszym PG ligi. I tak puki co umieszczalbym rondo gdzies w top10 PG ligi, raczej nie wyzej. Po prostu rajon nie jest graczem wokol ktorego buduje sie druzyne, tyle ode mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 croolickowi chodzilo o to zeby zwrocic uwage ze to on ma go w druzynie gdyby Warriors oddali za niego Currego nie zastanawialbym sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 chodzilo mi tylko i wyłącznie o cyferki:) To ze nie potrafi rzucac kazdy wie. To, że jest w top10 PG też. A wiedzieliście, że to 4 PG w historii z co najmniej 15-15-15? EDIT: a co to ma do rzeczy, że gra u mnie? Przecież ja się już nie liczę w grze i nawet nie jestem jego fanem. CP3 Rulez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 gogalq co byś chciał za thortona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 hmm Go hard or go home to Twoj team tak? jesli tak to szczerze nie widze jakiejs opcji by wzmocnic druzyne. Chcesz to zaproponuj cos i wtedy przemysle. Ja ostroznie z tymi wymianami teraz, brook mi sie posypal, na wade'a trzeba chuchac, manu bardzo powoli wraca a na zacha jeszcze muszcze czekac. Troche sie wkopalem ogolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ta mój team. No mogę oddać pakiet Mo+Wright ale to pewnie Cie nie interesuję Ogólnie coś czuję, że dogram tym co mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 No nie widze zbytnio potencjalu ani w Mo ani w Dorrellu, raczej mi sie nie przydadza. Zeby zyskac Marcusa musisz cos tego oddac w wymiane 1on1 raczej nic nie widze, jedynie 2on2 no i nie ogorki, jak juz wymieniac to porzadnie Pare dni do deadline... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Trade deadline minął dziś moi drodzy, także teraz każdy może się już tylko wspierać o FA! mam nadzieję że nikogo to nie wyłączy z naszej zabawy i będziecie dalej aktywnie pracować na punkciki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 k**** dlatego znikly moje oferty...myslalem ze jest czas do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 nie rozumiem, dlaczego niby dzis? tak bylo ustawione przy stacie czy wg espn deadline w nba jest 7. marca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 czas był do 7-go niestety- takie były domyślne ustawienia ESPN, ja niczego nie zmieniałem. Aczkolwiek faktycznie- też byłem pewien, że to będzie 15. Proponuję zmienić - na taką jak w NBA. Ktoś przeciwny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 zdecydowanie za, jesli mozliwe to zmien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 (edytowane) a reszta co mysli? EDIT: NIe widzę sprzeciwów - zmieniam deadline na 15.03 EDIT2: nie da się na 15.03, jest 14.03. Inna opcja to 21.03 - no ale trzymajmy się raczej dat bliższych realiów Edytowane 8 Marca 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 ja nie mysle ja wiem ze powinno byc do 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 wszyscy poza Kobe Cousinsem i Bynumem do oddania croolick z tym 21 to fajna opcja - warto przemyslec 15 w nba moze sie wiele wydarzyc i mielibysmy szanse na jakies ciekawe wymiany moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 sorry za 3 posta pod rzad ale zmiana koncepcji oddam WSZYSTKICH jestem jak najbardziej za wymianami 2 czy 3 moich za 1 w zamian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 kogo za conleya/igoudale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi