matek Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Cube, jako ze masz mnie w znajomosciach moze oddasz mi tego Gasola w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 (edytowane) Ale dziwna sytuacja! Wywaliłem Prince'a, wziąłęm Augustina i pewnie widzicie wsyzscy ten trejd na zakladce League. Tymczasem w My Team wciąż mam Prince'a... O co chodzi? Dodam, że już się zalogowałem ponownie więc to nie działa... EDIT: Btw: Rondo 32-15-10, nice:) Edytowane 12 Lutego 2012 przez croolick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 Ku...a, poświęciłem Kobiego za Gordona który zagrał u mnie 0 meczy... I już nei zagra - no co za frajerstwo:( NO nic, traktuję ten sezon jako poligon doświadczalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 nie ma co narzekac, nie tylko Ty straciles zawodnika ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 gogalq- pw... mhm- odpowiedz proszę wkońcu, bo zarzekasz się juz od dwóch dni i nic... a mam przez to przestój... wchodzisz nie wchodzisz? zdecyduj sie chopie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Poszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 17 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ktos chce w pakiecie lee + lina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Drodzy GMowie, jutro nad ranem wyjeżdżam i nie będę miał dostępu do internetu przez tydzień. Wracam w niedzielę wieczorem. Dlatego, przy składaniu mi ewentualnych ofert transferowych, proszę o ustawienie maksymalnej wartości czasu trwania takowej oferty. Wszystko to, aby uniknąć wygaśnięcia propozycji przed moim powrotem lub posądzania mnie o celowe "olewnie" Waszych propozycji przeze mnie i brak odpowiadania na nie. Naturalnie nie będę mógł również oceniać transferów, które oczywiście mogą wydarzyć się w tym okresie. Mam nadzieję, że nie utrudni Wam to zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Cube, bylbym mocno zainteresowany Hardenem, dalbys rade cos skleic odpowiedniego? Paula nie udostepniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Cube, a ja Gasolem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Sorry panowie ale byłem w rozjazdach feriowych i neta miałem jedynie z komórki, gdzie niesposób odpisywać czy odpowiadać na propozycje, w każdym razie w porównaniu do Warriera odstawiłem totalną amatorkę ;D.... po kolei więc najpierw do mhmmm.... sorry stary że przegapiłem złożenie twojej propozycji... ale jak czas pokazał raczej przyfarciłem;) Wartości rynkowe dorella i mo spadły strasznie i proporcjonalnie do tego co oferowałem wymiana aktualnie nie równoważy się nijak... Nadal jestem jednak zainteresowany pozyskaniem dobrego shootera za 3. więc jeśli chciałbyś rozmawiać o Martinie czy butlerze jestem otwarty nawet na 2 na jeden! Dalej gogalq... myślałem i myślałem, i nic nie wyminiłem.... wymiany 1-1 które pokazałeś obecnie się nie bronią przy tak stałej formie hardena.... przynajmniej z tego co się spodziewam potencjalne trady dwa na dwa które sobie zmajstrowałem dobrze wyglądają na papierze, ale Ciebie pewnie nie bedą interesowały. tak czy siak przesyłam Jedną najmcsniejszą moim zdaniem... i nie, Lee i Lin nie wchodzi w grę PS; abstrac***ąc juz od tego że jak widzisz u góry szukam shootera jeszcze do ekipy! Matek... coż ci mogę powiedzieć póki Pau siedzi w LAL i trzyma się jako tako mentalnie, to póki co nie widzę żadnego grcz w twoim składzie który wzmocniłby obecnie mój lineup ;/ sorry Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 hmm, nie mam zadnej oferty od Ciebie wyslij jeszcze raz Troche nie rozumiem, zespoly z "dna" powinny zabijac sie o tego Lee a tymczasem nie moge go nigdzie opchnac nawet jak jest w formie... Gosc mi strasznie nie lezy bo nie blokuje, reszta jest bardzo dobra. Trudno, musze sie nim zadowolic. Bulls, wyslalem Ci juz z 20 ofert, naprawde Love czy Batum sa zupelnie nie do ruszenia? chyba ze chcesz lebrona i paula za tego love :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 bulls PW sprawdz sory za post pod postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tru Warier Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Czy ktoś wysyłał mi oferty w ostanim tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 27 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 po Twojej propozycji Paul za Gortata unikam jakichkolwiek ofert trejdow z Toba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Panowie, zostały dwa tygodnie Jestem otwarty na wszystkie propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhm mozesz Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 jak ktoś potrzebuję trójeczek to oddam wrighta i mo. Obojętne czy w pakiecie czy pojedynczo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 gogalq co Cie pchnelo do takiego ruchu? mozesz odpisac na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 ładnie gogalq... bardzo ładnie będzie interesująca koncówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 nie wiem czy to ironia czy tez nie zaloze ze nie. ryzykownie zagralem ale jesli wade sie nie posypie to bedzie ciekawie. Musialem cos zrobic, mimo ze niewiele mi brakowalo to mysle ze z tamtym skladem bym to przegral. Tlumaczylem juz powody matkowi wiec nie bede sie rozpisywal, troche urozmaicenia rozgrywki sie przyda. Kto by pomyslal na poczatku sezonu ze majac Brona Paula i Wade'a w skladzie, zwyciestwo nie bedzie zapewnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi