Skocz do zawartości

2011 FANTASY DRAFT - ZASADY I DYSKUSJA

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejnosc - ABBAABAB

konczymy ta kolejke i zaczyna ponownie Tru Warier, dopiero potem lecimy juz normalnie.

Kurcze, to powiem szczerze że ja to rozumiałem odwrotnie... Mi to oczywiście obojętne -ale wydawało mi się, że jedynym odstępstwem od klasycznej serpentyny miało być przeniesienie pierwszego wyboru po drugiej kolejce na wowo. A później już normalnie. W takim systemie jak wy piszecie to chyba jednak za bardzo promowani są gracze którzy wybierali pierwsi - a najgorzej mają ci ostatni.

EDIT: wczytałem się w zasady - faktycznie, mój błąd :oops: To już się nie odzywam :) Choć dalej wydaje mi się, że to trochę bardziej promuje pierwszych wybierających.

Kolejnosc - ABBAABAB

konczymy ta kolejke i zaczyna ponownie Tru Warier, dopiero potem lecimy juz normalnie.

Kurcze, to powiem szczerze że ja to rozumiałem odwrotnie... Mi to oczywiście obojętne -ale wydawało mi się, że jedynym odstępstwem od klasycznej serpentyny miało być przeniesienie pierwszego wyboru po drugiej kolejce na wowo. A później już normalnie. W takim systemie jak wy piszecie to chyba jednak za bardzo promowani są gracze którzy wybierali pierwsi - a najgorzej mają ci ostatni.

EDIT: wczytałem się w zasady - faktycznie, mój błąd :oops: To już się nie odzywam :) Choć dalej wydaje mi się, że to trochę bardziej promuje pierwszych wybierających.

my i tak wybieramy w połowie więc to nie robi żadnej różnicy

z drugiej strony przecież tak miało by więc nie kumam, czemu nagle się ktoś obudził, że to problem

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.