croolick Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Matek ogłoś już te wyniki, kto miał zagłosować to zagłosował Gratujację, Tyrion! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Masz racje Nasza bardzo długą zabawe wygrywa: TYRION pokonując w finale Tru Warier mały finał to zwycięstwo bulls2006 ktory pokonal matek Dziękuję wszystkim uczestnikom, z niektórymi kontynuujemy zabawę w ROTO (ktoś chce dołączyc?) Przepraszam za poganianie w niektorych sytuacjach, ale wybaczcie dluzylo sie przez ten lockout zabawe spowolnilo tez troche roto ale to juz inna historia. Gratulacje jeszcze raz Tyrion, szczerze nie spodziewalem sie ze mozesz wygrac skladem opartym na latino Moze kiedys powtorzymy nasza zabawe, nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 też gratuluję - odpadłem z mistrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 dzięki Panowie za gratulacje i za całą zabawę-- ogólnie niezłe jaja Jakby kiedy była jeszcze w jakimśoffseasonie poodbna inicjatywa to of kors chętnie biorę udział A i za rok bym to roto spróbował ogarnąć jak będzie opcja, bo na razie tylko w h2h grywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 zawsze mozesz wskoczyc na czyjes miejsce jak ktos znowu zrezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 To raczej słaba opcja- zwłaszcza przejmowanie timu im bliżej dedlajnu No i na razie się skupiam na h2h jednak bo mam tam ostrą rywalizację z korzeniami w zeszłym sezonie Ale chętny jestem za rok jak najbardziej- jak będziecie mieli problemy to się będę przypominał,bo liczę,że nie osiądziecie na laurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Szczerze mowiac to licze na to ze uda nam sie.stworzyc stala lige, taka z awansami i spadkami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 a jak widzialbys spadki/awanse croolick? potrzebaby drugiej ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 no więc licze na to, że za rok takową zorganizujemy. Ewentualnie teraz możemy - niech sobie robię draft i heja. Co prawda teraz nie ma takiej zabawy bo wiadomo już kto jak gra w tym sezonie - ale nie wszystkie zwyżki/zniżki formy i kontuzje (patrz: Gordon, kolejne trzy tygodnie out:( ) możesz przewidzieć. Mozna by dać gdzieś ogłoszenie, teraz nie mam czasu ale potem się tym zajmę, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 no tak - MAtek nie wytrzyłam tego LBJ'a:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 poszedlbys na moja propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 to zależy. Jeśli FuckTycznie ma kogo wstawić na miejsce Gay'a/Johnsona i nie będzie ten ktoś odstawał od tej dwójki to bym w to wszedł A pewnie nawet jeśli nie ma to dobierze z FA. LBJ to LBJ - prawdopodobnie najlepszy gość w ROTO. Trochę się Tobie dziwię szczerze mówiąc... A w ogóle sorry za off-topic, pomyliły mi się wątki, pisałem z telefonu. EDIT: przenmosimy się do ROTO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi