croolick Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 liczyłem, że uda nam się zakończyć nasz draft przed startem ROTO- ale chyba nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 o czym Ty mowisz croolick... CubeBrick byl kilka razy na forum dzis a wyboru nie dal :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Eh w co drugim poście ten sam płacz. Dajcie spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Eh w co drugim poście ten sam płacz. Dajcie spokój... To nie płacz a wyrażenie opinii połączone z delikatnym poczuciem zawodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 to ja też po płaczę cholera musiałeś mi Brandta ukraść?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 licze ze najblizsze 4 picki pojda do jutra do 3-4 bo pozniej bede mial ograniczony dostep sirkozi jestes na forum to daj pick zlituj sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 licze ze najblizsze 4 picki pojda do jutra do 3-4 bo pozniej bede mial ograniczony dostep sirkozi jestes na forum to daj pick zlituj sie... Matek ale przecież teraz mamy już chyba klasyczną serpentynę - a więc twój pick będzie za kilkanaście picków...?> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 nie, w kolejnej wybiera Tru Warier pierwszy byly juz cztery rundy - ABBA... teraz ABAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kolejnosc - ABBAABAB konczymy ta kolejke i zaczyna ponownie Tru Warier, dopiero potem lecimy juz normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kolejnosc - ABBAABAB konczymy ta kolejke i zaczyna ponownie Tru Warier, dopiero potem lecimy juz normalnie. Kurcze, to powiem szczerze że ja to rozumiałem odwrotnie... Mi to oczywiście obojętne -ale wydawało mi się, że jedynym odstępstwem od klasycznej serpentyny miało być przeniesienie pierwszego wyboru po drugiej kolejce na wowo. A później już normalnie. W takim systemie jak wy piszecie to chyba jednak za bardzo promowani są gracze którzy wybierali pierwsi - a najgorzej mają ci ostatni. EDIT: wczytałem się w zasady - faktycznie, mój błąd :oops: To już się nie odzywam Choć dalej wydaje mi się, że to trochę bardziej promuje pierwszych wybierających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 O sorki, sfilmowałem się, że mam pick po wowo i czekałem na jego post Po pracy podam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 wlasnie zostalo to uzgodnione w taki sposob zeby zrownac szanse, wedlug niektorych. teraz juz po herbacie jesli cos sie nie podoba, za pozno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 O sorki, sfilmowałem się, że mam pick po wowo i czekałem na jego post Po pracy podam.no i wyjasnilo sie, widzialem Cie kilka razy na forum a picku brak i podejrzewalem ze zlosliwie nie wybierasz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kolejnosc - ABBAABAB konczymy ta kolejke i zaczyna ponownie Tru Warier, dopiero potem lecimy juz normalnie. Kurcze, to powiem szczerze że ja to rozumiałem odwrotnie... Mi to oczywiście obojętne -ale wydawało mi się, że jedynym odstępstwem od klasycznej serpentyny miało być przeniesienie pierwszego wyboru po drugiej kolejce na wowo. A później już normalnie. W takim systemie jak wy piszecie to chyba jednak za bardzo promowani są gracze którzy wybierali pierwsi - a najgorzej mają ci ostatni. EDIT: wczytałem się w zasady - faktycznie, mój błąd :oops: To już się nie odzywam Choć dalej wydaje mi się, że to trochę bardziej promuje pierwszych wybierających. my i tak wybieramy w połowie więc to nie robi żadnej różnicy z drugiej strony przecież tak miało by więc nie kumam, czemu nagle się ktoś obudził, że to problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No przecież przyznałem się do błędu, że źle odczytałem i nie oczekuje zmian - więc o co chodzi? To, że na końcu napisałem swoją opinię nie oznacza, że żądam rewolucji w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rr9 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 @sirkozi: polecam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 No, Panowie wowo i TruWarier- nie zawiedźcie Matka i podpieprzcie mu jego dwa kolejne "must have" picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 spokojnie, moze jakims cudem ten grajek sie ocali, bo celuje teraz w konkretnego jednego. Bylo dwoch ale Afflalo poszedl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 I co matek....mamy gwiazkę już dziś!!!!! Panowie i Panie- CP3 LAKERS!!!!! PS; sory za to żalowe foto-moto ale nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Trochę się pośpieszyłeś, Cube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi