Entor Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Wszedłem w player card w my plajerze i nie da się z tego wyjść. W opcjach jest tylko quit i my album photos. Cały czas wczytuje się player card. Da się jakoś z tego wyjść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelek Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Co za lamusy... Wchodzę sobie po miesiącu bez grania w Online a tu się okazuje że 2k wyłączyło serwery do dwunastki na PS3. Jak ktoś gra na Xboksie czy PC to już też nie ma serwerów? Nawet nie mam teraz jak zaktualizować składów. Jebać ich teraz to już na bank nie kupię 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 4 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 na xboxie nie mam serwerów ale ***** nie moge nawet pobrać rookies, rosterów. Wie ktoś jak to pyknąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Odkopuję My player, sezon skończony, po skończone Mistrz zdobyty, po meczu ma przejść do ekranu konferencji zwis autosave w grze wyłączony patch, jaki jedynie znalazłem, to 1.01 - gówno daje, przy próbie rozpakowania krzyczy że nie znalazł aplikacji konkret porady potrzebuję, za: google.pl przeinstaluj grę poszukaj na forum kiss my ass za konkret poradę dziękuję bardzo ładnie chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Na PC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Nie, na Nintendo 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Pisz przez ticket do supportu 2K. Miałem problem rok temu i spotkałem się z naprawdę fachową pomocą. Wymieniłem z gościem z 2K ze 20 maili, wspólnie szukając problemu i w końcu udało się go rozwiązać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A, ok. To niech przedmucha kartridż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Przedmuchaj swój 3 pick Dzięki puzzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi