Qooniu Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Takie YMCA troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 To dla mnie słabe jest. Litery kojarzą mi się z podskakującymi ludzikami. Coś jak logo jakiejś fundacji promującej max tolerancję. Napisz jak człowiek, że kojarzy Ci się z Power Rangers A to logo: Posiada sznyt komiksowy. Litery układają się tak jak na okładkach Supermanów, więc nie wiem o co Wam chodzi? Wszystko (poza kontraktami dla graczy i Dolanem) od Knicks jest z znakomite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nazwiesz je ch*****m. A ono posiada sznyt komiksowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Wiadomo co kto lubi,mi się podobają dlatego że jak to ująć...pasują do NY,nowoczesne logo to nie to.Jeśli chodzi o sznyt komiksowy to popieram Przemka a coś o komiksie wiem! Edytowane 18 Czerwca 2015 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 http://www.nba.com/sixers/MadeInPHILA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 http://www.nba.com/sixers/MadeInPHILA Czy Noel był mierzony razem z czupryną? Wg oficjalnych danych, różnica między nim a Embiidem wynosi 2cm na korzyść tego drugiego, a na tym zdjęciu widać wyraźnie, że tam gdzie kończą się włosy Noela, brakuje sporo więcej. Linia barków zdradza wszystko. Tu inne foto. A stroje ładne, ale bez rewolucji. Jakbym nie przeczytał, że zmienili, to raczej bym nie zauważył zmiany oglądając je w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Te gwiazdki troche za bardzo z boku schowane. Generalnie lepsze od poprzednich, niezły look, ale mogło byc lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 http://www.funnyordie.com/videos/44318c7366/blake-griffin-and-steve-ballmer-unveil-the-new-clippers-logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ciekawe ile Blake'owi posmarowali, żeby się zgodził wziąć na siebie winę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ta reklama była strasznie żenująca. Jak nowe logo i ich właściciel. I KIa-Man w filmie gdzie wspomina się o Mercedesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nigdzie nie jest powiedziane, że zdjęcia nie są 'sklejone' z 3 osobnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Dlatego zamieściłem też zdjęcie z media day, gdzie stali obok siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Ta reklama była strasznie żenująca. Jak nowe logo i ich właściciel. I KIa-Man w filmie gdzie wspomina się o Mercedesie? Przecież nowe logo Clippers reprezentuje Mercedesa, to jest to alternatywne z napisem CLA. Sixers cudowne, takie jak sobie wyobrażałem, nie do końca jestem jednak przekonany czy czasem z orkągłbym kołnierzem by to nie wyglądało ciut lepiej, bardziej klasycznie. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Taki kołnierzyk Sixers mieli chyba jeszcze za czasów Ervinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Na początku czasów Dr.J był okrągły i stroje były zbliżone do tych nowych, pod koniec jego kariery przesiadli się na serek, usunęli paski po bokach, zmienili trochę czcionkę i zlikwidowali niebieski strój. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Logo i stroje Clipps idealnie wpisują się w moją opinię na tekat tej organizacji Natomiast Sixwrs zacznę znów nalogowo oglądać tylko dla tych strojów! A najlepsze logo, parkiet i stroje mają Bulls end of story Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Krótka wiadomość. W czwartek swoje stroje i całą identyfikację zaprezentują Hawks, czwarty strój pokażą Hornets a Bucks odsłonią nowy parkiet. Dalej niestety nie ma informacji kiedy Raptors zademonstrują nam swoje uniformy. Edytowane 23 Czerwca 2015 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nowe stroje Hawks: https://cmgajcatlantahawks.files.wordpress.com/2015/06/uniforms.pdf Pomysł i projekt dość solidny, ale nie wiem czy ten żółty/zielony wypali. Ciekawe jak będą wyglądać w rzeczywistości, bo to są takie kolory, które często na zdjęciach wychodzą inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie podobają mi się. Wyglądają tanio i nieestetycznie. Poza tym zabawy z kolorem loga, po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nowy parkiet Bucks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi