Pepis21 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Ten strój to chyba powinien być ten "Pride" właśnie, choć ciężko już trafić za nimi co jest czym. Faktycznie wygląda to jak pizama z plecakiem. Podoba mi się mina Oladipo na tym zdjęciu: mówiącą coś w stylu "Ty, koleś! Ja naprawdę mam w tym ku$%a grać?" Rozgrzewkowe stroje na nowy sezon (w tym przypadku akurat Hornets): Dodatkowo Rockets mają w planach na sezon 15/16 zaprezentować dwa nowe alternatywne stroje plus prawdopodobnie dodadzą kolejny alternatywny w sezonie 16/17 (czyli jeśli dobrze liczę ostatnim sezonie adidasa w nba). W tym sezonie za to dodają chińską koszulkę i wygląda ona tak: Edytowane 29 Września 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Ta chińska dziwna, ale nawet mi się podoba. W sumie jest noche latina, to może zrobią coś analogicznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 DH zmienia numer, czy tylko dali mu jakąś przykładową do założenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 DH zmienia numer, czy tylko dali mu jakąś przykładową do założenia?Pewnie zmienia, kiedyś wspominał, że chce by zawsze numer koszulki zawsze odzwierciedlał jego wiek emocjonalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Pewnie zmienia, kiedyś wspominał, że chce by zawsze numer koszulki zawsze odzwierciedlał jego wiek emocjonalny. Już myślałem, że zmienia numer na 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) DH nie zmienia numeru, to jest oznaczenie w którym roku koszulka wchodzi do gry a Rockets wg serwisu Clutch Fans mają jej użyć 21 lutego 2015 przeciwko Raptors. Cavaliers po raz 3 w przeciągu 4 lat zmieniają parkiet: Raptors zaś będą biegali z taką naszywką na ramieniu: Edytowane 30 Września 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Ta naszywka to na 20-lecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Tak, stąd też to retro z ich początków. Kolejna fotka nowego parkietu Cavaliers: Widać inspirację NCAA, to dobrze. Edytowane 1 Października 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A jednak! Pelicans także zmieniają wygląd swojego parkietu, jak pisałem poprzednio miałbyć on inspirowany rozgrywkami akademickimi i -podobnie jak parkiet Cavs- jest: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Słabo zaakcentowane 'pomalowane', kiepsko jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wow, jestem ciekawy jak będzie wyglądał w tv. Na ten moment kolejny świetny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Również Indiana Pacers najprawodpodobniej zmienią wygląd parkietu: Na tym zdjęciu pole 3 sekund jest żółte a auty granatowe gdzie obecnie mamy tam granat i jaśniejszy kolor parkietu. Jak dla mnie po tym skrawku jest to zmiana mocno na plus. Dodatkowo kosmetycznej zmianie uległa koszulka mianowicie przy żółtym kształcie pierwszą linią jest linia siwa a nie biała jak było poprzednio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Również Indiana Pacers najprawodpodobniej zmienią wygląd parkietu: Na tym zdjęciu pole 3 sekund jest żółte a auty granatowe gdzie obecnie mamy tam granat i jaśniejszy kolor parkietu. Jak dla mnie po tym skrawku jest to zmiana mocno na plus. Dodatkowo kosmetycznej zmianie uległa koszulka mianowicie przy żółtym kształcie pierwszą linią jest linia siwa a nie biała jak było poprzednio. To jest zdjęcie zrobione na parkiecie treningowym, a nie na tym na którym rozgrywają mecze. Obydwa są w tym samym budynku swoją drogą i Pacers najchętniej używają tego głównego w trakcie treningów. Tu dla porównania widać parkiet główny Bankers Life Fieldhouse: A tu z parkietu treningowego: Edytowane 3 Października 2014 przez danny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 To w takim razie zmienili parkiet treningowy? Bo gdzieś kiedyś widziałem fotkę takowego to był on cały żółty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Coś mi się wydaje, że będę oglądał Cavs tylko po to żeby popatrzeć sobie na parkiet. Jest mega mistrzowski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Miałem to wstawić w poprzednim poście, ale zapomniałem. Otóż na Ebay'u (Link do aukcji) można znaleźć spodenki od stroju "Pride" Nets, wyglądają one tak: Krótko, jest to strój z lat 80'tych (używany zresztą wcześniej przez Nets m.in w finałach w 2002 roku) wyprany z kolorów plus dodane rękawki (jak każdy strój z serii "Pride"), Paul Lukas z Uni-watch pisał o tym stroju już na początku roku. Edytowane 5 Października 2014 przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Fajne te portki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Cavaliers dodają nowy strój alternatywny, jest to modyfikacja CavFanatic użwanego w sezonie 11/12: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jak dla mnie Cavs paskudne, ale na żywo może lepiej będą się prezentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi