kahR Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 może obawiał się, że mu Biedrins zabierze minuty... ale gdyby to miała być reguła to Bynum poszedłby do drużyny bez centra... stary ten skrypt i kulawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Jako że plan na FA już zrealizowałem to w razie czego mogę się zaopiekować Spursami, bo skończą z gołą dupą. Komisze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 może obawiał się, że mu Biedrins zabierze minuty... ale gdyby to miała być reguła to Bynum poszedłby do drużyny bez centra... stary ten skrypt i kulawy uważał że dawanie ot maksa birdowskiego świadczy o złym managerowaniu? albo ze i tak zostanie oddany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Na stronie mam birdy Mariona, które są zbędne, bo podpisał już kontrakt w przedlużeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 i kolejny zawodnik rezygnuje z maxa birdowskiego od zespolu z aspiracjami na mistrza...just sick. Pretendenci 2015-16: Denver Nuggets Golden State Warriors Memphis Grizzlies Sacramento Kings Atlanta Hawks Boston Celtics Chicago Bulls New Jersey Nets Philadelphia 76ers Toronto Raptors Washington Wizards Pretendenci 2016-: (...) [s:3qh8ktmd]Sacramento Kings[/s:3qh8ktmd] (via FA) (...) [s:3qh8ktmd]Chicago Bulls[/s:3qh8ktmd] (via FA) (...) [s:3qh8ktmd]Philadelphia 76ers[/s:3qh8ktmd] (via age) (...) [s:3qh8ktmd]Toronto Raptors[/s:3qh8ktmd] (via FA) [s:3qh8ktmd]Washington Wizards[/s:3qh8ktmd] (via age) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 ej jakoś przezyjesz stratę Lorenzena ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 w temacie z ofertami jest podany aktualny plik csv, ktory nie jest aktualny CSV4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jako że plan na FA już zrealizowałem to w razie czego mogę się zaopiekować Spursami, bo skończą z gołą dupą. Komisze ? podbijam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Antek wraca 15 lipca,nie odszedł na zawsze z simki:) mam taką nadzieje.Mamy jeszcze 4 i 5 etap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 oka 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 jak widze to ostatnie przebicie o 11:35 czasu forumowego czyli mamy jeszcze 70 min do konca etapu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 GSW niezłą armię PG ściągnęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Stevenson się przyda do mojej bandy emerytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 cholera zapomniałem o końcu etapu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 GSW niezłą armię PG ściągnęło. Jak co roku. Za MLE miałem już Devina Harrisa, Delonte Westa, Raymonda Feltona, Johnego Flynna i teraz Rubio. Dziwnym trafem pierwszej trójki nie mogłem na dłużej utrzymać.. widać dobrą promocję im robię :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Bo to dobrzy PG byli. I ta trójka którą teraz masz mnie się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Nikt ze mną nie podpisuje :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Sugestia dla komiszów: czy moglibyście dawać na początku każdego etapu listę graczy, którzy już podpisali na FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Sugestia dla komiszów: czy moglibyście dawać na początku każdego etapu listę graczy, którzy już podpisali na FA?w jakim celu? takowe listy sa przeciez po zakonczeniu kazdego etapu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 żeby nie skakać po tematach, żeby zobaczyć kto już podpisał a kto nie, skoro nie ma nowego csv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi