lorak Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dirk Nowitzki and Mavs become first team in NBA history To defeat three teams that each had a ALL-NBA 1st team player and ALL-NBA 2nd team player: Kobe and Gasol Durant and Westbrook LeBron and Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyniu24 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 komu się to chciało sprawdzać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 komu się to chciało sprawdzać?Koles, niektorym za to placa 8) Biorac pod uwage, ze amerykanscy pismaki z tego zyja, to i tak relatywnie malo pisza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja bym powiedzial, ze dopiero teraz tytul mavs nabral dla mnie prawdziwiej wartosci !!!! no ale, nie oszukujmy sie - jak nie zrobia repeata, to co z nich za mistrzowie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisCRS Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 tzn że Duncana i jego świty nie można było nigdy uznać za prawdziwych, hardcorowych mistrzów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike276 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 @ChrisCRS klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ja bym powiedzial, ze dopiero teraz tytul mavs nabral dla mnie prawdziwiej wartosci !!!! WORD dzięki lorak, że się tym z Nami podzieliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 k**** nie wiem gdzie to napisac, wiec dam tutaj. Powiedzmy sobie szczerze ze kosz i NBA nie sa w naszym kraju szczegolnie popularne. No takie sa fakty. Macie koszulki (swingman, authentic czy cokolwiek?). Generalnie koszulke z NBA? Oczywiscie nie kazdy fan musi miec, zaden wyznacznik tylko... ja np. mam, ma i moj kuzyn i dwoch kumpli. Z reka na sercu w miescie wielkosci Torunia nie widzialem nikogo w takiej koszulce. Do dzis. Dzisiaj widzialem gościa w koszulce Mavs. Malo tego że Mavs to jeszcze Terry'ego. Mało tego - zieloną!! Moze jestem malo miasteczkowy a moze sie za bardzo jaram, ale serio - szacun dla gościa!! nie dosc ze Mavs c***owe maja te jerseye to jeszcze zieolna i Terry Odważnie ... co wskazuje na jeszcze inny fakt - prawdziwi fani Mavs naprawde są wśrod nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ciekawe czy nosił ją, kiedy Mavs odpadali w pierwszej rudzie. Ciekawe, czy w ogóle wiedział wtedy, kto to Jason Terry. Ja pamiętam jak trzy lata temu nagle pojawiło się u mnie sporo fanów Bostonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Powiedzmy sobie szczerze ze kosz i NBA nie sa w naszym kraju szczegolnie popularne. No takie sa fakty. A tam. We Wrocławiu koszów (w stosunku do boisk innych sportów, wykluczając piłkę nożną) jest od zajebania i często grają tam osoby i młode ,i starsze, nie jest tak tragicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja pamiętam jak trzy lata temu nagle pojawiło się u mnie sporo fanów Bostonu. A dwa lata temu fanów lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 naah. lakersi byli już mocno oklepani i hejtowani. jednak nie ma to jak sobie nagle przypomnieć, że jest się fanem Birda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 nie dosc ze Mavs c***owe maja te jerseye to jeszcze zieolna i Terry Odważnie Kwestia gustu mi się podobają Ja pamiętam jak trzy lata temu nagle pojawiło się u mnie sporo fanów Bostonu. A dwa lata temu fanów lakers a 4 lata temu po g5 ecf fanów Cavs nie zaraz fanów Lebrona, Cavs to zawsze były złamasy bo nie dali wygrać mistrza Jamesowi coś jak ten skurkowaniec Wade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Dzisiaj widzialem gościa w koszulce Mavs. Malo tego że Mavs to jeszcze Terry'ego. Mało tego - zieloną!!widac byla promocja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 byla promocja na allegro Albo fake to był ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w ciucholandzie pewnie kupil, bylo tego sporo jak mavs przez pare lat odpadali w kwietniu... a tak serio, to faktycznie malo ludzi nosi koszulki koszykarskie. choc ostatnio na dniach belchatowa widzialem goscia w czarnym jerseyu rasheeda wallace'a z blazers. co wiecej to nie byla zadna replika czy swingman tylko wyszywany, oryginalny autentyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 w ciucholandzie pewnie kupil, bylo tego sporo jak mavs przez pare lat odpadali w kwietniu... To mowisz ze w tym roku bedzie troche " KB24" po taniosci do kupienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Juz nie chce mi sie po kolei cytowac ;> ale najwazniejsze... 1. Boisk fakt malo nie jest no i u mnie tez widac że grają, ale koszykowka jako sport sam w sobie a juz tymbardziej NBA jest u nas (w Polsce) ... powiedzmy że mniej popularna niż wiele innych badziewnych sportów. 2. Nie wiem czy gość nosił tą koszulkę jak Mavs odpadali w 1st round ale wiem na pewno że mial ją już wcześniej bo kuzyn widzial tego samego goscia w tej koszulce w dniu kiedy Mavs wygrali misia. Co za tym idzie musial ją kupić wcześniej ;] Co idzie za tym dalej - bez kitu tego typu koszulki mało są popularne- no rzuca sie w oczy koles w koszulce Mavs A caly ten wywod zmierza to Finalu Finałów - dla fana Mavs ktory nawet ma taką koszulkę to musiał być zajebisty dzień, tak moc ją założyć w dzien mistrzostwa po tylu latach dostawania wpierdol moze i przecietny przechodzien nie zajarzyl o co chodzi, ale koles musial byc dumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dirk dostał dwie nagrody na rozdaniu nagród ESPY telewizji ESPN 2011 - dla najlepszego sportowca (pierwsze takie wyróżnienie dla koszykarza od...1993 roku - wtedy MJ) i dla najlepszego gracza NBA. Dallas dostali nagrodę za najlepszy zespół, Carlisie dla najlepszego trenera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dirk łamie paragraf aryjski, serce Rogera krwawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi