Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2011/12

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Wilq pewnie generował taki ruch swoim PMami, że admin zablokował mu możliwość ich wysyłania ;]

ROTFL. Choc zarty zartami, ale z drugiej strony czy to mozliwe? ;-)

Bo faktycznie ostatnio bylem dosyc aktywny.

wiLQ, pewnie masz skrzynke zapchana. Pousuwaj wiadomosci stare.

Mam mniej niz 50% w kazdej skrzynce i by byc konkretnym blad brzmi tak:

Błąd ogólny

SQL ERROR [ mysql4 ]

Incorrect string value: '\xE2\x80\x99t m...' for column 'message_text' at row 1 [1366]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.

wilq możesz.

OK, w takim razie gratulacje - jestes 10 GMem, z ktorym oficjalnie cos klepnalem ;-)

A przeciez wypada przywitac poczatek nowego sezonu w NBA jakims trejdem i co prawda nie bedzie to duza salwa, ale na kazdej imprezie jest tak, ze ktos musi zaczac... ;-)

Jordan Crawford do PeWee,

Andris Biedrins do mnie.

No właśnie tak zauważyłem, że dostałem moda, choć na początku nie w tym dziale co trzeba, potem naprawiono ten błąd - dzięki, na bank się przyda podczas sezonu :]

Chytry wszyscy trzej w pakiecie, plus pick za jednego gracza, o ile ten gracz do csego się nada i będzie "ważył" mniej niż 28fp.

Qrfa, WilQ zrobił wejściówkę jak przed walką Pudziana, czekam zatem na jakiś blockbuster deal, a wyszło pierdnięcie kanarka...

Hej, jak machniecie skrzydel motyla moze wywolac tornado to wiesz co moze zdzialac pierdniecie kanarka?! ;-D

allleluja, WilQ sam się zbanował na PMy... :)

Ha! Chcialbys! Okazuje sie, ze to niekoniecznie moj problem...

blad wyskakuje tylko jak probuje wyslac wiadomosc do Chytruza [to moze on ma pelna skrzynke?]...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.