ai3 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 ej a Vince to w jakim wogole jest zespole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Na razie w Suns... chociaż cholera go wie, czy on ma opcję, czy jest team option. W każdym razie nie utrzyma się w rosterze Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Na razie w Suns... chociaż cholera go wie, czy on ma opcję, czy jest team option. W każdym razie nie utrzyma się w rosterze Phoenix."2011-12 is partially guaranteed for $4,000,000 if waived before the start of the free agent period for the 2011-12 season " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Findek wyjebuje Majka Millera schodząc tym samym z salara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Flynn i Biedrinis na wylocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Dre Miller za jakiegos typa mogacego grac na SF lub PF wymienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A u mnie Rip Hamilton i McRoberts chętnie znajdą nowego, szczęśliwego właściciela, jakby się ktoś pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 pierdolisz, że wystawiłeś RIP'a on the trading block ... !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 No k****. Nadal nie znaczy to, że może go dostać byle leszcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Hmmm, od dzisiaj rano jak probuje wyslac prywatna wiadomosc to mi wyskakuje blad... tez tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Słuszna uwaga padla przy okazji FB. Kopiujac ustawienia z poprzedniego sezonu wyszlo automatycznie 82 mecze na 1 pozycje. Pasuje chyba w ustawieniach FBX zmienic na 66? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ja gdzieś czytałem, że to yahoo z automatu to zmieni i dostosuje każdą ligę do 66 spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To monitoruj moze sprawe, zeby nam potem nie przyszlo 82 meczy grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 To monitoruj moze sprawe, zeby nam potem nie przyszlo 82 meczy grac Na yahoo na razie ustawione jest z automatu 69 spotkań do rozegrania. Wysatrczy wejść na swoje konto i swój skład, na dole jest napisane ile meczy pozostało do rozegrania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 PMy ciagle mi nie dzialaja, wiec.... PeWee, moge oglosic nasz trejd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Ma ktoś może jakiegoś insidera, kto chciałby podpisać zamnestionowanego Vince'a? Każdy z moich bolków trzyma mnie w sporej niepewności i nadal nie wiem kogo posłać w piździet. Crawford flirtuje z każdą ekipą, podobnie jak JRich. Kwame nie wiadomo po co rozważa Heat. Mbah a Moute chyba zostaje w Bux, ale nie wiadomo jak to będzie z Shawne Williamsem. Josha Howarda chce pól ligi, przy czym nikt nie wiem, czy on nadal może chodzić... Na koniec zostaje Belinelli, który też jak wyżej wymienieni jest palcem robiony, ale ma niskie SC i jest starterem, więc po co go wyrzucać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Mi dzialaja PM'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Wilq pewnie generował taki ruch swoim PMami, że admin zablokował mu możliwość ich wysyłania ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Kleiza, Davis i Terry za coś taniego i rokującego jakieś granie na przyszły sezon (do 28fp). Dorzucę przy okazji pick jak oferta będzie dawała rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi