drtoudi Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Wymiana: Chris Wilcox do Toudiego Mike Miller do mnie potwierdzam wymiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 oddam Mariona za pick w 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Mój pick 2012 do Shavlicka za Merjona Parker na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 pick Findka 2012 za Mariona, done deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 good deal Aj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 mozna to dodac do moich prime time ksywek ''a good deal i3'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 przez ai3 » Cz kwi 28, 2011 10:27 pm oddam Mariona za pick w 2012 przez Findek » Cz kwi 28, 2011 10:39 pm Mój pick 2012 do Shavlicka za Merjona Wow, 12 minut? Szybko Findek sprawdziles ile jest warty ten pick ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 przez ai3 » Cz kwi 28, 2011 10:27 pm oddam Mariona za pick w 2012 przez Findek » Cz kwi 28, 2011 10:39 pm Mój pick 2012 do Shavlicka za Merjona Wow, 12 minut? Szybko Findek sprawdziles ile jest warty ten pick ;-) Przez dwa lata zdążyłem się przekonać co jest wart pick 15-20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Findek kogo na fa ślesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Czas już powoli schodzić z salary. Pietrus,Barbosa,Aflallo,Hawes szukają nowych klubów. Możliwy także do wyciągnięcia Diaw i Blatche ale na razie nie ma ciśnienia. Gm Sacramento. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Zedytowałem post ale widzę, że coś się jebło. Parkera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 W sumie od tego momentu trejdujemy oczywiście na nowych zasadach, więc tak naprawdę bez zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jest wymiana Boston oddaje: Eric Gordon Denver oddaje: Ty Lawson, pick 17, pick 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Boston oddaje: Eric Gordon Denver oddaje: Ty Lawson, pick 17, pick 20. Potwierdzam ta wymiane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pick 17 Ariza i Maggette za Ryan i Tyson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pick 17 Ariza i Maggette za Ryan i Tyson Zjebałeś na ostro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 pick 17 Ariza i Maggette za Ryan i Tyson Ta wymiane tez potwierdzam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ai3, co z tym trejdem? wchodzisz w to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Jeszcze tego wszystkiego nie ogarnąłem, ale u mnie raczej nie ma nietykalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Pogoda w dlugi weekend byla slaba, wiec spedzilem tzw swieto pracy i okolice wyjatkowo ironicznie... piszac nowy i aktualny regulamin FBX ;-) Bo od dluzszego czasu mnie drazni brak takowego. Stworzylem nowy watek na ten temat tutaj http://www.e-nba.pl/forum/viewtopic.php?f=35&t=4765 i mam prosbe by: 1) w miare mozliwosci kazdy go przeczytal, przemyslal i zglosil kazda uwage, luke, niedomowienie czy brak informacji jaka mu przyjdzie do glowy bo moze okazac sie cenna. Czepianie sie literowek czy bledow stylistycznych bedzie mniej cenne, ale tez wypadaloby to poprawic. 2) kazdy pamietal iz w tej chwili jest to wersja robocza. Oczywiscie mam nadzieje, iz po ewentualnych poprawkach tu i owdzie stanie sie ostateczna [dlatego stworzylem nowy watek, tak by regulamin byl na 1 stronie]. 3) pamietac iz pisalem to z perspektywy FBX#1. Wiem, ze regulamin ma dotyczyc wszystkich FBXow, ale tam gdzie sa roznice miedzy ligami [trejdowanie pickow, wielkosc ligi itp itd] trudno o jednoznacznosc, wiec bedziecie musieli sami uzupelnic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi