ai3 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 3) bo to najlepsza taktycznie dla mnie opcja jak i dla wszystkich tych powyzej 460, daje nieograniczona woledo wymieniania sie tym powyzej i kontrole nad tymi ponizej tzw ''hujowa'' opcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drtoudi Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 opcja 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Roger, jest jakiś deadline na te głosowanie? Chodzi mi o termin, bo w jednym z topiców piszesz, że będzie liczyć się większość którejś z opcji. Ok, ale ile wynosi ta większość z 3 lig? I czy mamy zamiar czekać na odpowiedź wszystkich menago? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 dwójeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Roger, jest jakiś deadline na te głosowanie? Chodzi mi o termin, bo w jednym z topiców piszesz, że będzie liczyć się większość którejś z opcji. Ok, ale ile wynosi ta większość z 3 lig? I czy mamy zamiar czekać na odpowiedź wszystkich menago? Myślę że spokojnie możemy obyć się bez deadline. Czasu jest sporo, więc nie ma co gonić, a fajnie byłoby gdyby zagłosowało jak najwięcej gmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Roger, jest jakiś deadline na te głosowanie? Chodzi mi o termin, bo w jednym z topiców piszesz, że będzie liczyć się większość którejś z opcji. Ok, ale ile wynosi ta większość z 3 lig? I czy mamy zamiar czekać na odpowiedź wszystkich menago? Myślę że spokojnie możemy obyć się bez deadline. Czasu jest sporo, więc nie ma co gonić, a fajnie byłoby gdyby zagłosowało jak najwięcej gmów. W uzupełnieniu do powyższego - jeżeli za którąś z opcji zagłosuje wiekszość gmów z lig fbx (czyli 31 osó, to wtedy z automatu kończymy głosowanie, na logikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Roger, jest jakiś deadline na te głosowanie? Chodzi mi o termin, bo w jednym z topiców piszesz, że będzie liczyć się większość którejś z opcji. Ok, ale ile wynosi ta większość z 3 lig? I czy mamy zamiar czekać na odpowiedź wszystkich menago? Myślę że spokojnie możemy obyć się bez deadline. Czasu jest sporo, więc nie ma co gonić, a fajnie byłoby gdyby zagłosowało jak najwięcej gmów. W uzupełnieniu do powyższego - jeżeli za którąś z opcji zagłosuje wiekszość gmów z lig fbx (czyli 31 osó, to wtedy z automatu kończymy głosowanie, na logikę. Dlaczego az 31 GMów? Przeciez sporo z nas ma 2 zespoly, wiec GMów jest gdzies mniej wiecej 45-50 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Dlaczego az 31 GMów? Przeciez sporo z nas ma 2 zespoly, wiec GMów jest gdzies mniej wiecej 45-50 .... Fucktycznie. Na ten czas 38 gmów bez tych kilku, których obecnie nie ma w fbx3, tylu mi się udało wyliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 38 gmow - 60 zespolow nie mam pytan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 38 gmow - 60 zespolow nie mam pytan skończ juz pi*****ić, bo sie to juz nudne robi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 GM uprawnionych do głosowania mamy dokładnie 38 (9 brakuje obecnie w fbx3 i fbx2 w proporcji 7-2, 13 posiada zespoły w dwóch ligach), do tej pory zagłosowała dokładnie połowa gmów uprawnionych do głosowania: * 14 za opcja 2), * 3 za opcją 3), * 2 za opcją 1). Wymagana większość, by jedna z opcji weszła w życie to 20 głosów. Czekamy na: Maslon, Wirakocza, Benon, GeDDo, el-maniaque, dirty thirty, buła, wiLQ, Lorak, Radzio, Lu, Ik#1, Popeye, Jendras, maciek 9020, Koelner, dr kosa, Marzec, wiqo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirty Thirty Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk#1 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 niech bedzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Czekamy na: Maslon, Wirakocza, Benon, GeDDo, el-maniaque, dirty thirty, buła, wiLQ, Lorak, Radzio, Lu, Ik#1, Popeye, Jendras, maciek 9020, Koelner, dr kosa, Marzec, wiqo. Pisalem to w watku FBX1, ale powtorze: jestem jak najbardziej za 2), a nie oddalem glosu bo chcialem sie dowiedziec na czym polegal sprzeciw wiekszosci przy poprzednim glosowaniu w tej sprawie. Na razie dostalem pare "nie wiem" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Krótko będzie: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 dobra chyba juz 18 osob zaglosowalo na opcje 2 z 38 mozliwych a ze zadna inna opcja juz ywgrac nie moze to 2 przechodzi mozemy przejsc do porzadku dziennego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi