josephnba Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 na te chwile amare jest lepszy od Booza i bylby lepsza opcja ale ja chce zobaczyc Amare za równy rok obok Melo, bo tak mniej wiecej byloby z Rosem i Amare w Bulls Poza tym w ChiTown nigdy nie bylo pieniedzy dla Amare a o serii- mozemy sie spuszczac nad sedziami, plakac badz nie, ale fakty sa dwa- Bulls graja slabo w PO jak narazie, moze to pierwszorundowy szok czy cholera wie co, ale i tak z Pacers prowadzą 3-0 i to jest wazne. WYgrywaja close games i to tak czy siek bedzie procentowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nemo ok, ale czy teraz amare jest zbawcą w Nix czy Melo? Nie wiem jak to ma wyglądać na papierze ale jak widziałem mecz nix-bulls, (amare nie grał) to melo grał poprostu samolubny basket, piłka do niego to rzut, rzut, rzut. Włączając w to amare, włączając go w gre z melo to on jest w gorszej sytuacji niż gdyby grał w bulls z rosem. Wali mnie MVP, amare ma jaja większe od Boozera, amare jest constant a carlos variable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQQ Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 ofens hibberta, czyli można na post-upie pierdolnąć broniącego przeciwnika łokciem? tam uderzenia łokciem raczej nie bylo, na siłe można gwizdac tylko wtedy trzeba byc konsekwentnym i łokcie Noaha , wypychanie przy ofensywnych faulach Boozera ( to jest co mecz i po kilka razy, nie wim dlaczego mu to puszczaja), offensy Rose'a - tak tak - proponuje obejrzeć game 1 i 2 jeszcze raz Rush z 2 razy go złapal a dali 2+1. można w obie strony wyliczac, seria jest fizyczna i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 raczej nie było? proszę cie. Noah'e aż "odrzuciło" hibbert w post up jest za agresywny, pomaga sobie łokciami, i taki faul nie raz mu odgwizdano. Boozer fauluje w ataku, ok to jest fakt, ale kilka razy foster czy tyler też flopują jak huj. Dałem ci przyklad u góry, tyler wypierdala się na ziemie przy lekkim muśnięciu (nie umyślnym) Boozera. Co do offensów derricka daj mi konkretne przykłądy, najlepiej z game 1 bo ten mecz mam na hdd. :wink: Sędziowanie jest naprawdę ok, znaczy się, spodziewałem się gorszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 cholera te play offy mi psuja obraz Rosa, fajny ziomek ale gra beznadziejnie odcięli go od lini to po prostu było jak choremu na mukowiscydozę tlen zabrać itd. 1 na 9 z za łuku :shock: drogi Derricku nie idźcie tą drogą co melo melo melo :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Rose to kawał debila. Ja wiem, że fajnie jest sobie rzucać trójki ale to co on odpierdala to jest patologia. Po 1 meczu jak wszyscy podziwali wspaniałość Rose'a ja zwróciłem uwagę na 0-9 za trzy, że nikt nie zauważył bo wygrali. Ja wiem, że to są k**** Pacers ale nikt nie powinien forsować rzutów, których oddawać nie potrafi. Nawet lider zespołu nie powinien tego robić. Ja pi****le, przecież lepiej dać Korverowi piłkę żeby rzucał przez ręce za 3 niż żeby Rose rzucał z czystej pozycji mając 3 metry wolnego miejsca !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko bongo Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No muszę się zgodzić z tymi rzutami za trzy ... Było też troszkę sytuacji w których mógł podać nawet do Boozera, ale wolał sam wykończyć akcje co kończyło się stratą... Jeszcze jak zobaczyłem, że coś się z kostką stało Derickowi to już miałem w głowie "no to po play-off". Szkoda, że Boozer nie trafił trójki, ale może ta porażka była im potrzebna i pewne rzeczy zauważą dzięki niej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Rose jest na etapie gdzieś między Wadem06 a Wadem10 i wbrew pozorom nie wróży to najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Hehe, dobrze że kostkę przy delikatnym podkręceniu faktycznie można w moment naprawić. Rose to udowodnił tym plecakiem, który zajebał zaraz po powrocie na boisko ;] +1 Dh12 Tylko, że Wade zaczął szukać tej trójki po tym jak po kontuzji stracił wcześniejszą dynamikę i musiał się odnaleźć na półdyszce i dystansie. Rose nie ma tego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heronim Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 No to są playoffs, zupełnie inne granie kiedy na przygotowanie jakiegoś gameplanu w RS masz kilka godzin, co drugi dzień grasz z inną ekipa, a w PO serie mogą trwać nawet 2 tyg, przy takiej ilości czasu naprawdę można coś wymyślić aby zastopować najskuteczniej jakiegoś zawodnika bądź nawet cały zespół. Jeśli Indiana znalazła jakiś sposób aby ograniczyć Rose'a to inne ekipy z pewnością to wykorzystają i Derrick wcale nie będzie miał łatwiej w ewentualnych kolejnych seriach. Wszystko zależy teraz od adjustments, które muszą poczynić Bulls aby ich gra, zwłaszcza w ataku, weszła na odrobinę wyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja pragnę zwrócić tylko uwagę na skuteczność Rose'a. W game recap pokazywane są jego najlepsze akcje i te efektowne wejścia pod kosz z faulami. A i ile rzutów nie trafionych i ile dwutaktów nie trafionych albo zblokowanych to wiedzą tylko ci co oglądają całe mecze. Więc proszę nie wypisujcie, że Rose Mvp bo moim zdaniem sobie nie zasłużył. Nie kieruje tych uwag do wszystkich użytkowników lecz do tych którzy posiłkują się game recap'ami wypisują takie komentarze. Nie chce także polemizować z tym, że Rose ma talent, bo nie wątpliwie go posiada, ale należy poprawić skuteczność i wtedy będzie można powiedzieć, że Rose to gracz kompletny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 z Wadem to jest trochę grubszy problem niż sama kontuzja jemu chyba w główce sie poprzestawiało i przegrał walkę z własnym ego coś w tym jest skoro Wade najlepszy koszykarz na ziemi(05-06) jest skromny fajny i da się go lubić a Wade najlepszy koszykarz w świecie Wade'a (09-10) jest najprzystojniejszy na swiecie najpiekniejszy najmadrzejszy i do tego najwiekszym bucem statystyka tygodnia: Derrick Rose 2 mecze u siebie 37,5ppg / 21-48 fg / 34FTA 2 mecze na wyjeździe 19ppg/ 10-40fg/ 19FTA nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Rose nie ma tego problemu.Może po prostu przezorny jest i tyle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 z Wadem to jest trochę grubszy problem niż sama kontuzja jemu chyba w główce sie poprzestawiało i przegrał walkę z własnym ego coś w tym jest skoro Wade najlepszy koszykarz na ziemi(05-06) jest skromny fajny i da się go lubić a Wade najlepszy koszykarz w świecie Wade'a (09-10) jest najprzystojniejszy na swiecie najpiekniejszy najmadrzejszy i do tego najwiekszym bucem niedlugo mysle zaczniesz robic ctrl c ctrl v z postow ai3 nieeee, mysle ze po prostu mnie sprawdasz / probujesz sprowokowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Daj chłopakowi spokój, przynajmniej znalazł sobie kogoś na kim chce się wzorować. O znalezienie autorytetu trudno dzisiaj :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 oja pi****le widocznie oglądamy te same mecze czytamy to samo i podobnie rozumiemy koszykówkę a o Wadzie i jego zmianie trąbie od samego początku czas zebyscie sami to zauwazyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 oja pi****le widocznie oglądamy te same mecze czytamy to samo i podobnie rozumiemy koszykówkę Chodzi raczej o sposób pisania postów, tzn. (podobnie jak ai3) starasz się wyrażać tak, aby po skończeniu pisania z zadowoleniem powiedzieć: "Hah! Ale dojebałem! Opalajcie się w cieniu mojej zajebistości, frajerzy!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ja bym celował, że chodzi o trafność proroctw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQQ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 One bulls fan arrested, 20 bulls fans thrown out, bulls fans caught tipping trash cans outside conseco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 One bulls fan arrested, 20 bulls fans thrown out, bulls fans caught tipping trash cans outside conseco. Imigranci z Polski, bankowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi