Calogero Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 tak przeglądam sobie ekipy, czego wcześniej za bardzo nie robiłem, i powiem szczerze, że jest kilka bardzo mocnych wg mnie zespołów. najbardziej podoba mi się skład Lukiego, którego skład jest mocno kozacki (tylko JJ nie przemawia do końca ). BB2 ma zawodników, których darzę większą sympatią. Poza tym Mal, wowo i DeTe, antek w sumie też, są mocni i nie chciałbym za bardzo na nich trafić. Rappar - spoko skład, zobaczymy co tam dalej wykombinujesz a no i chyba nie wszyscy aktualizują składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 JJ jest na ławę i dlaczego musiałem go wziąć będę mógł dopiero wytłumaczyć po nastepnych wyborach. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mogłeś poczekać z wyborem JJ spokojnie do 7 a nawet 8 rundy wg. mnie. Dobra zabawa zbliża się do końca. Jest już decyzja czy robimy grupy czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Właśnie nie mogłem bo jakby mi go ktoś podpierdolił to cała koncepcja, cały gameplan poszedł by się walić. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mi najbardziej podobają się składy, obok mojego oczywiście: Luki Shaqu obi mhmmozesz Mam z nimi ciekawe matchupy Nie mogę sie doczekać na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mhmmozesz Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 daj spokój ;p do 7 by Ci został na bank ja w sumie zaryzykowałem z richmondem myślałem, że uda mi się go wyłapać w 6 więc w 5 wybrałem cowensa ale jak widać się przeliczyłem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Dziś wieczorem wybiorę. Muszę się zastanowić na wyborem, a czasu więcej na analizy będę miał koło 19-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Obi k****... http://www.youtube.com/watch?v=zG0ZvLYzOb4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Czyli, że ty też go chciałeś? :] Konkretny defensive stopper na pozycjach 1-3, a w ataku point forward, który będzie dawał 10-12 minut wytchnienia Johnowi. Fuck yeah! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Mam dwie alternatywy, ale on nadawał się najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pick wybrany, pasował mi Edek. Uzupełniał braki w pewnych elementach. Jednocześnie anonsuje, że zmieniam lata Jabbara na 1978-79 1979-80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 PM k**** nie po to ci dawałem numer, żebyś mi wysyłał sms-a z bramki internetowej tylko wydał te 30groszy na telefon/sms żebym mógł ci odpisac kogo biore bo jak mnie nie ma w domu to mi sms z bramki nie pomoże bo jak ci mam powiedziec kogo? Wybory masz dobre ale intelektem nie błysnąłeś Pisze od kolezki i mi glupio. Wczesniej juz mialem z dupy schodzic i mowic sorry kotek musze wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 PM k**** nie po to ci dawałem numer, żebyś mi wysyłał sms-a z bramki internetowej tylko wydał te 30groszy na telefon/sms żebym mógł ci odpisac kogo biore bo jak mnie nie ma w domu to mi sms z bramki nie pomoże bo jak ci mam powiedziec kogo? hahahah, mocno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Nie mam kasy na telefonie srrry ;-) Poza tym jak wyobrazasz sobie, jesli Ty podasz mi pick i juz jest wybrany i zalozmy tak 10 pod rzad? a kasa leci:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Jak ktoś będzie miał podobny problem to ja mam telefon na abonament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Calogero Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Shane Battier 2006/2007 aka second Kobe stopper. idź w pyry :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Mój wybór będzie dopiero koło 23, bo sporo moich picków poszło, a teraz wyjeżdzam na resztę dnia i muszę to przemyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 jak coś to dzwoń Taktyka prosta- nie trafić na lukiego i będzie dobrze. I jak ktoś śmiał mi Iguadole zabrać?! No powoli powoli zbliżamy się do końca draftu Mam takie pytanie/zapytanie: głosujemy tylko e-nba głosuje w e-nba a e-basket w e-basket tak? Bo nie wiem czy mi coś umknęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Dokładnie jak napisałeś. Na każdą parę 12 głosów przypada. W razie wątpliwości ma rozstrzygać ankieta, ale w tej drugiej grupie to wyjdzie w praniu wpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi