Kraso Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Czy orientuje się ktoś czy można wykupić kolejnego triala na tym samym koncie, na którym już z takiej promocji korzystałem? Z góry dzięki za odp :-) Można bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 cos mi wyskakuje, ze jakis blad z moja karta, musza byc jakies srodki na karcie? na poczatku sezonu korzystałem juz z LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 cos mi wyskakuje, ze jakis blad z moja karta, musza byc jakies srodki na karcie? na poczatku sezonu korzystałem juz z LP Mi pobrało 4,99zł, więc musisz mieć środki na koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizter Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 mi tez sciagnelo 5zł, czyli nie taki darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mam pytanie do tych, korzystających z LP na PS4 - macie jakieś problemy z logowaniem? Mi wyskakuje za każdym razem 'failed' a przecież wszystko dobrze wpisuję bo na kompie nie mam problemu z zalogowaniem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Mam pytanie do tych, korzystających z LP na PS4 - macie jakieś problemy z logowaniem? Mi wyskakuje za każdym razem 'failed' a przecież wszystko dobrze wpisuję bo na kompie nie mam problemu z zalogowaniem się. Nie, loguje sie bez problemu, ale na PS4 obraz lubi poprzycinac . Edytowane 20 Stycznia 2016 przez dawiss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 mi tez sciagnelo 5zł, czyli nie taki darmowy To co piszesz jest nieprawdą. Kwota nie jest ściągnięta tylko zablokowana, zablokowanie nie jest pobraniem - kwota jest pobrana jak transakcja na karcie jest rozliczona , blokada jest tylko robiona na poczet ewentualnych przyszłych należności. Ta kwota zostanie zwrócona do salda dostępnego na rachunku jak bank zdejmie blokada , bo jest maksymalnie 2 tygodnie na pobranie od momentu blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Może było już w temacie, ale mam pytanie: Czy oglądając na latopie na pełnym ekranie macie nieostry obraz mimo max jakości? Wnerwia mnie, niby 3000 to żadna super jakość ale obraz jednak powinien być ostry a nie pikselowaty. Kwestia mojego kompa czy problem ogólniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Twoja wina raczej. U mnie jest ok, po kilku sekundach wskakuje lepsza jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 @Stratosfear Spróbuj na innej przeglądarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Nie, loguje sie bez problemu, ale na PS4 obraz lubi poprzycinac . Logowałem się na amerykańskim koncie PSN i pewnie dlatego. Jak przelogowałem się na polskie to od razu wszystko zaczęło śmigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 @Stratosfear Spróbuj na innej przeglądarce. Dzięki, ale nie pomogło. Następny krok to sprawdzę na innym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Dzięki, ale nie pomogło. Następny krok to sprawdzę na innym kompie. Ja oglądam w ten sposób i nie ma żadnego problemu. Ja bym obstawiał raczej współpracę TV z komputerem. Jak tv jest ustawione w komputerze na 1080p i jest ostry obraz z komputera to i jest ostry na przeglądarce.i na zawartości przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 (edytowane) Póki co mam kłopot stricte na ekranie laptopa. Na tv będe miał okazję sprawdzić niedługo bo sam nie mam TV. Uważam że 3000 kbps powinno być ostre nie tylko w oknie ale i na full ekranie. Szczególnie rzuca się w oczy grafika telewizyjna (np wynik) i linie boiska. Edytowane 22 Stycznia 2016 przez Stratosfear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) Póki co mam kłopot stricte na ekranie laptopa. Na tv będe miał okazję sprawdzić niedługo bo sam nie mam TV. Uważam że 3000 kbps powinno być ostre nie tylko w oknie ale i na full ekranie. Szczególnie rzuca się w oczy grafika telewizyjna (np wynik) i linie boiska. Czasami tak jest , że te napisy i obraz się rozmywają na kilka sekund i wracają do normy - jeśli chodzi o porównanie jakości to na canal+ z satelity jest o wiele lepszy obraz tylko dźwięk i komentarz mi nie odpowiada. Edytowane 23 Stycznia 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Pytanko: skusiłem się na ten darmowy tydzień League Passa zdaje się we wtorek, w profilu mam info: "Billed Date: Jan 26, 2016". Mam rozumieć, że nie ściągną mi kasy przed tą datą, czy lepiej wcześniej anulować subskrypcję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Your free trial includes unlimited access to all content included in the subscription until January 25, 2016 at 11:59pm EST free of charge. You will not be charged until after the trial period ends, and you may cancel at any time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 (edytowane) do końca nie warto czekać - celowo hit warriors - spurs na granicy czasu Edytowane 23 Stycznia 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dzisiaj na NBA TV Hardwood Classic Lakers/Raptors 1/22/2006 Kobe: 81 Points Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie, mam pewien problem.Dzisiaj z ciekawości wchodze na PS4 i odpalam LP. przez przypadek włączyłem na transmisje live i działała mimo, że nie miałem wykupionego LP. Tzn. zasubowałem tylko na Global Games i zrezygnowałem. Jak to możliwe? W My Accounts pisze: Global Games Billed Date: Oct 11, 2015 Access Through: Aug 31, 2016 Pieniędzy chyba nie pobrało, bo kupowałem z konta kolegi a on nic mi nie mówił, że ubywa mu pieniedzy. O co chdozi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi