Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

.

hehe widzę, że masz ten problem co ja. Ja bym chciał kupić na sierpień NBA TV, bo jest najtańszy i po prostu chcę wypróbować czy będzie ładnie chodziło na PS4/telefonie i czy mail z rezygnacją na pewno działa :) Dokładnie nie pamiętam, ale NBA TV chyba masz kilka meczy wyznaczonych więc raczej nie będziesz mógł oglądać wszystkich powtórek[/quote

Lepiej załóż sobie internetową kartę kredytową (w ing jest za darmo). Bedziesz jaą tylko używał do rzeczy ktore chcesz płacić za cos. I podaj ja na stronie NBA.com.

Jeżeli znudzi Ci sie płacenie za LP wypłać z niej pieniądze na normalne konto. Nie bedą Ci mieli z czego sciągnąć kasy to sami anulują pakiet. Za jakis czas jak bedziesz chciał sobie znowu kupić to wolac kasę i płac. Ja tak robię z wszystkim i nikt mi łaski nie robi ze jakiegos wypowiedzenia nie ogarnie lub cos.

Mimo wzszystko wolę płacić normalnym sposobem, ponieważ nie wiem o co chodzi z tą kartą internetową. Nie wiem na czym ona polega. mam karte Visa z iPKO, normalną płatniczą - nie kredytową. Widzę, że jest opcja ,,Visa" więc mam nadzieję, że będzie działała. Kolejne pytanie. Czy International League Pass jest dla nas wymuszony? Nie możemy normalnie zapłacić przez normalnego LP? Widzę, że przy kupnie jest do wybrania kraj Polska, więc chyba nie będzie problemu

1. ILP idzie na pozostałe kraje, ale przy kupowaniu League Passa mam do wyboru kraj Polska. Czym to się różni?

2. Jeśli kupię dzisiaj NBA TV i będe miał go przez miesiąc to czy będę miał okazję oglądnąć jakiś mecz lub powtórkę w celu przetestowania LP na moim sprzęcie?

okej, teraz kolejna sprawa. Jak już pisałem, kupiłem NBA TV za 22.99zł. Wchodze na PS4 i mam dostęp do całych meczy mimo, że tego w pakiecie nie ma. Spoglądam na kartę i pobrali 55zł 12gr... W My Account mam napisane, że tylko kupiłem NBA TV (monthly). o co chodzi> Czemu pobrali mi dwa razy więcej pieniędzy?

Internet na konsoli ma 10 MB/s. Do oglądania potrzebne jest zaledwie 2MB/s. Wszystko fajnie leci ale wkur**** mnie jedynie to, że co kilkadziesiąt sekund obraz szarpie. nie ma żadnych lagów, nie klatkue, po porstu leci mecz ale szarpie. Czasem też są takie białe mrugnięcia, jakby ktoś robił zdjęcia fleszem który zaślepia cała halę i obraz. Wątpię, że to wina internetu. Jest taka opcja, że to przez to, że oglądam przez LP a nie ILP? Może na International sa lepsze wideo? A może po sezonie po prostu tak jest? Wiesz może o co chodzi? Bo jakoś jest fenomenlna, tylko ten obraz mnie irytuje. Co ciekawe jak dam pauze na 2s to dalej leci normalnie. Może wina konsoli i trzeba coś w niej ustawić?

• 3 tygodnie później...

Ja mam takie pytanie do osób, które w minionym sezonie korzystały z NBA ILP na PS3 i oglądały mecze na jakiś dużym Smart TV. Chcę zainwestować w zakup pakietu i nowego telewizora głównie dla NBA. Czy jakość obrazu była faktycznie w HD, a przekaz stabilny i płynny? Zależy mi na bardzo dobrej jakości przy oglądaniu NBA, ale nie chcę inwestować kasy w ciemno. Oglądanie meczów na kompie zwyczajnie przestało mnie satysfakcjonować i chcę zainwestować w coś lepszego.

Bardzo proszę o odpowiedź.

Edytowane przez loras

Ja mam takie pytanie do osób, które w minionym sezonie korzystały z NBA ILP na PS3 i oglądały mecze na jakiś dużym Smart TV. Chcę zainwestować w zakup pakietu i nowego telewizora głównie dla NBA. Czy jakość obrazu była faktycznie w HD, a przekaz stabilny i płynny? Zależy mi na bardzo dobrej jakości przy oglądaniu NBA, ale nie chcę inwestować kasy w ciemno. Oglądanie meczów na kompie zwyczajnie przestało mnie satysfakcjonować i chcę zainwestować w coś lepszego.

Bardzo proszę o odpowiedź.

Ta inwestycja ci się nie opłaca, bo ILP na Polskę to syf 3 mega na 720p - oglądać się da, ale jakośc to to nie jest. Jeśli naprawdę zależy ci na jakości to musiałbyś kupić amerykańską wersje LP, która rozpędza się do 15 mega do full hd oraz 60 fps.. Probem z zakupem raczej wystąpi , bo trzeba dysponować adresem amerykańskim i tylko przez adres z usa działa.

Ta inwestycja ci się nie opłaca, bo ILP na Polskę to syf 3 mega na 720p - oglądać się da, ale jakośc to to nie jest. Jeśli naprawdę zależy ci na jakości to musiałbyś kupić amerykańską wersje LP, która rozpędza się do 15 mega do full hd oraz 60 fps.. Probem z zakupem raczej wystąpi , bo trzeba dysponować adresem amerykańskim i tylko przez adres z usa działa.

Więc jaki wariant byś zaproponował, żeby u nas w kraju zobaczyć ILP w najlepszej jakości? Może Apple TV czy coś innego?

Edytowane przez loras

Jak co roku zastanawiam się czy kupić pakiet standard czy premium. Czy dużo leci tych meczów classic? bo to mogło by mnie przekonać do wykupu pakietu premium. Czy jeśli od kilku lat kupuję pakiet ILP standard otrzymałbym zniżkę na pakiet premium?

Teraz za pakiet standard muszę zapłacić 144$ co daje przez wysoki kurs dolara 548zł :(