Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie. Da się jakoś zrobić żeby na rubasket nie pojawiały się wyniki meczów jak się wchodzi?

Trochę to zabija przyjemność oglądania

Ja oglądam na LP, ale trochę bawiłem z Rubasketem (w przyszłym roku będę miał więcej wydatków, więc na LP może zabraknąć). Minusem jest to, że na Rubasket zwycięzcy są zaznaczenie kolerem niebieskm. Gdyby tego nie było, można by włączyć mecz poprostu zasłaniąjąc połowę monitora. Więc jedyną opcją pozostaje zaznaczenie myszką na niebiesko całej strony (tak aby nie było wiadomo kto wygral), jednocześnie zasłaniając pół monitora (aby nie było widać wyniku) i trafić na ślepo w wynik, aby mecz się włączył. Wiem, że to śmieszne, może nawet trochę skomplikowane, ale da sie wytrenować. A najwygodniej oczywiście jest posiadać LP :)

Wysłałem rezygnacje z LP ,a z NBA przysłali mi takie coś.

Greetings, Thank you for the inquiry. The installment plan is not a monthly subscription; you can cancel, but you'll continue to be billed per the terms of the installment plan. When you subscribe to NBA Game Time, you have the option of paying in an easy, single payment for the entire season or to pay for your season subscription in 5 monthly installments. Please note that when you sign up for NBA Game Time, you are signing up for a full season subscription and not a monthly service, even if monthly installments is the chosen method of payment Please let us know if you have any additional NBA Game Time questions. 

Co mam zrobić?

Zagryźć zęby i oglądać mecze, a w przyszłości czytać uważniej zanim zamówisz gdzieś subskrypcję. Najwidoczniej wykupiłeś opcję na cały sezon, więc nie ma możliwości zwrotu kasy i anulowania subskrypcji.

ALL SALES ARE FINAL.� We do not give full or partial refunds for subscriptions that you have purchased regardless of the basis for the refund REQUEST.