Quentin Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A na czas Świąt będzie free tak jak w zeszłym roku? Wiecie coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 A na czas Świąt będzie free tak jak w zeszłym roku? Wiecie coś na ten temat? Tylko Celtics-Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 panowie co to za oferta na nba.com, że proponują oglądać za free hawks i wizards? jakieś szczegóły podacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HistoriaNBA.pl Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 najlepiej sobie wykupić 5 x po 100 zł i mamy wszystkie mecze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudman Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Witam, można też podczas rejestracji podać kod promocyjny NBAP15GTX354 - już całosć jest za magiczne USD$118.99. Może na przyszły sezon i ja zdecyduje się na full leaguepass :). Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Gudman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Czy tylko mi nie działają sktóry meczów?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nie. nie ma już skrótów w ILP. są normalnie na stronie, po staremu. na mobilnej wersji nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Skroty czyli condensed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 condensed jest, hajlajtów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pytanie. Da się jakoś zrobić żeby na rubasket nie pojawiały się wyniki meczów jak się wchodzi? Trochę to zabija przyjemność oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Pytanie. Da się jakoś zrobić żeby na rubasket nie pojawiały się wyniki meczów jak się wchodzi? Trochę to zabija przyjemność oglądania Ja oglądam na LP, ale trochę bawiłem z Rubasketem (w przyszłym roku będę miał więcej wydatków, więc na LP może zabraknąć). Minusem jest to, że na Rubasket zwycięzcy są zaznaczenie kolerem niebieskm. Gdyby tego nie było, można by włączyć mecz poprostu zasłaniąjąc połowę monitora. Więc jedyną opcją pozostaje zaznaczenie myszką na niebiesko całej strony (tak aby nie było wiadomo kto wygral), jednocześnie zasłaniając pół monitora (aby nie było widać wyniku) i trafić na ślepo w wynik, aby mecz się włączył. Wiem, że to śmieszne, może nawet trochę skomplikowane, ale da sie wytrenować. A najwygodniej oczywiście jest posiadać LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 niech osoba postronna odpali mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 probowalem sie zarejestrowac na ten free preview Boston - Brooklyn ale wyskakuje mi błąd metody płatności ;] americans .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Ja się bez problemu zarejestrowałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Wysłałem rezygnacje z LP ,a z NBA przysłali mi takie coś. Greetings, Thank you for the inquiry. The installment plan is not a monthly subscription; you can cancel, but you'll continue to be billed per the terms of the installment plan. When you subscribe to NBA Game Time, you have the option of paying in an easy, single payment for the entire season or to pay for your season subscription in 5 monthly installments. Please note that when you sign up for NBA Game Time, you are signing up for a full season subscription and not a monthly service, even if monthly installments is the chosen method of payment Please let us know if you have any additional NBA Game Time questions. Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
royfan Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zagryźć zęby i oglądać mecze, a w przyszłości czytać uważniej zanim zamówisz gdzieś subskrypcję. Najwidoczniej wykupiłeś opcję na cały sezon, więc nie ma możliwości zwrotu kasy i anulowania subskrypcji. ALL SALES ARE FINAL.� We do not give full or partial refunds for subscriptions that you have purchased regardless of the basis for the refund REQUEST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Szukam kogoś kto chce oglądać mecze LP za opłatą oczywiście. Ja jestem kibicem NYK i Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tank Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 A ile chcesz kasy za współkorzystanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Jak jest ktos zainteresowny więcej wiadomści na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jakośc obrazu w tym roku bardzo się pogorszyła. Oczywiście jest lepsza niż na streamach, ale wkurza mnie to, bo w zeszłym roku obraz był świetny, a teraz ciągle nie mogę się przyzwyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi