nba-hoops Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie wchodzi w grę, w tamtym sezonie miałem wykupioną ILP i chciałem się z dobroci serca podzielić z kumplem. Więc dałem mu hasło, ale jeden z komputerów non stop wywalało. Może jakiś programista jest to w stanie obejść, ale dla normalnego zjadacza chleba nie ma takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wecek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czy ktoś moze mi wyjaśnić transmisję dzisiejszego meczu Lakers-Suns. Zgodnie z info mecz miał sie zacząć na żywo o godz. 4.30 czasu polskiego. I faktycznie tak było. Bo można było sledzić wynik na stronie nba.com. Ale transmisja w ILP zaczęła sie z poślizgiem 1 godziny. Dziwne. Czy tak będą wyglądały transmisje w ILP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoskwa23 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Moj komp nie wyrabiawiec stwierdzilem ze puszcze przez PS3 to napewno bedzie wyrabialo i wszystko idzie fajnie do momentu az klikam sign in wtedy wyskakuje blad ,,invalid returnedxml value [object Node] Function is not defined" wie ktos co to za blad i co moglbym z tym ewentualnie zrobic a moze ktos probowal puszczac rzez PS3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 daj mi login i hasło to spróbuję u siebie i zobaczymy czy zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoskwa23 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 (edytowane) wierze w twoje dobre intencje ale kurcze sory nie chce udostepniac hasla, moze dasz rade jakos inaczej pomoc skoro tez masz taka opcje, a probowales wogole czy sie da kiedys, a moze cos instalowales, cos czuje ze nie jeses naciagaczem ale na tym swiecie nic mnie nie zdziwi, sorki Edytowane 11 Stycznia 2012 przez brzoskwa23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no offense ale myślałem, że to przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamK Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam, mam pewien problem. Zakupiłem league passa, w terms of use przed kupnem wyczytałem, że jest opcja anulowania subskrypcji, ale nie mogę tego znaleźć. Terms of Use przekierowuje do zakładki my accout, ale nigdzie tam nie widzę opcji anulowania. Przeglądałem temat wcześniej ktoś pisał że należy wysłać emaila, może jakieś konkretny gdzie takiego maila wysłać? W regulaminie nie ma takiej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Moj komp nie wyrabiawiec stwierdzilem ze puszcze przez PS3 to napewno bedzie wyrabialo i wszystko idzie fajnie do momentu az klikam sign in wtedy wyskakuje blad ,,invalid returnedxml value [object Node] Function is not defined" wie ktos co to za blad i co moglbym z tym ewentualnie zrobic a moze ktos probowal puszczac rzez PS3? Problem jest chyba w tym, że PS3 nie obsługuje NBA LP. Mnie na ten moment LP denerwuje. Nie wiem co jest grane. Czas przeciążenia minął, a mi tnie na 1600. Internet ten sam co w poprzednim sezonie, komp ten sam (niedawno format), a LP działa dużo gorzej niż wtedy. Macie jakiś pomysł co tu zainstalować, żeby jakoś to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Witam, ogladam mecze NBA na LP od jakiegos tygodnia i wszystko bylo ok, ale dzisiaj podczas ogladania retransmisji miami-denver caly czas mam jakies przerwy, w ktorych pojawiaja sie jakies pionowe kolorowe paski, taka przerwa trwa ok. 1 s, ale jest ich całkiem sporo, a jestem dopiero w polowie meczu. Czym to moze być spowodowane i czy ktoś miał już takie problemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Od początku to jest, jak był jeszcze darmowy LP, to też to miałem. Wkurzające strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Po prostu tracą sygnał telewizyjny i zastępują to pasami... ot co... Bo NBA LP puszcza transmisję z tych ichniejszych stacji telewizyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koczo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 To mnie uspokoiliście, dzięki. Myślałem, że to przez mój net, albo coś jest nie tak z komputerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Gdyby komuś też cięła się pierwsza kwarta meczu LAL@LAC (przy pozostałych kwartach i innych meczach płynnie działających w 3000kbs) tu można ją ściągnąć: http://www.filesonic.pl/file/WbdUCU0 A na LP oglądać od drugiej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wecek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Czy ktoś się orientuje jak sie odnawia po miesiącu płacenia ILP?? Czy oni automatycznie kasę pobierają z karty?? Jak można anulować automatyczne pobieranie?? A jak zlikwiduję kartę kredytową?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Przypominam (jeśli ktoś nie wie), że dzisiaj Martin Luther King Day w USA i mamy sporo gier świątecznych o ludzkich porach (pierwszy już o 19.00). C+ pokazuje dzisiaj 3 mecze (tak mi wychodzi z programu). To już wiem, co będę robił dzisiaj wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 dzięki miałem oglądać i właśnie się zastanawiałem czy to dzisiaj czy jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAO Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Panowie czy wykupując w tym momencie LP za 139,99 $ w cenie otrzymuje RS + PLAY-OFFS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Tak, w tym sezonie płaci się raz za cały pakiet (RS+PO). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witam wszystkich Mam kilka pytań dotyczących LP. 1. Czy po podaniu nr karty, LP od razu działa? Chcę jutro obejrzeć koniecznie Bulls - Heat i tylko dlatego chcę tak szybko aktywować sobie tę usługę 2. Jeśli wybiorę miesięczny abonament jutro (28 luty) to ile to będzie trwać? Do 28 lutego czy nabijają 4 tygodnie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Odpowie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi