Skocz do zawartości

NCAA 2010/11

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

O wynikach w brackecie decyduje crunch time, czyli dalsze rundy i tam już was rozjebię ;]

Szkoda wczoraj mi było Memphis, tzn. nie obstawiałem ich, ale walecznie grały te czarne kościotrupy i w sumie daleko od upsetu nie byli. George Mason też pięknie odrobił straty i rozjebał w crunch time nijakich leszczy z Villanovy.

Tennesse, kiedy postawiono przeciw nim strefę zagrali żenująca i bezradną antykoszykówkę, offens, kroki, kroki, strata, offens, cegła przez ręce, niemal dorównali poziomem nędzy zeszłorocznemu Temple, które pamiętam zanotowało podobny "show".

Jutro Arizona-Texas, Derrick vs. Tristan, jaram się w c***.

Butler znowu czyni cuda. Ta drużyna w końcówkach jest nie do ogrania. To co się działo w ostatnich 8 sekundach było epickie. Czyste szaleństwo.

BYU jest bardzo mocne. Uważam, że powiozą Florydę i będą grać w Elite 8. Jimmer kolejny kapitalny mecz.

Butler znowu czyni cuda. Ta drużyna w końcówkach jest nie do ogrania. To co się działo w ostatnich 8 sekundach było epickie. Czyste szaleństwo.

Zgadzam się, jak ktoś chcę obejrzeć dramatyczną końcówkę, powinien sobie włączyć Butler vs. Pitt. Dawno czegoś takiego nie widziałem.

Zgadzam się, jak ktoś chcę obejrzeć dramatyczną końcówkę, powinien sobie włączyć Butler vs. Pitt. Dawno czegoś takiego nie widziałem.

Najpierew ten Mack, myśle co za debil, ale wanamaker widać chciał być lepszy, to co on zrobił to dopiero był debilizm, jak jeszcze pierwszego można usprawiedliwić tak ten to po prostu spier... totalnie.

Nie mów, że już grali...

A no grali i super zagrali, niech ci wszyscy pseudo eksperci ida się d...ć, wszyscy skreslili BYU a tu był blowout z ich strony, zniszczyli właściwie Gonzagę od początku do końca, Jimmer jest fenomenalny a od kiedy wiem że jest wielkim fanem Stoca ( nie Davida :) ) to po prostu innej opcji nie przyjmuję niż ta że już za kilka miechów będzie grać w trykocie z nazwą Jazz na froncie

Najpierew ten Mack, myśle co za debil, ale wanamaker widać chciał być lepszy, to co on zrobił to dopiero był debilizm, jak jeszcze pierwszego można usprawiedliwić tak ten to po prostu spier... totalnie.

To był Robinson bodaj. Wanamaker to guard i nie skacze do zbiórki

Na ESPN kazdy wskazywał Gonzagę. Kenny, Barkley i jakieś inne leszcze.

Akurat tymi dwoma to bym nigdy się nie sugerował, bo oni mało wiedzą o aktualnych rozgrywkach. A są po to, żeby było fajnie ;]

Po odpadnięciu Pitt BYU będzie miał łatwiejszą drogę, ale wciąż uważam, że Florida i Wisconsin są lepszymi zespołami. W obu przypadkach Cougars pod koszami wypadają blado. Swoją drogą ciekawe kto będzie pilnował Freddere w najbliższym meczu z Gators. Boynton i Walker za niscy, a Parsons chyba za wolny. 50+ points game? :mrgreen:

Na ESPN kazdy wskazywał Gonzagę. Kenny, Barkley i jakieś inne leszcze.

Akurat tymi dwoma to bym nigdy się nie sugerował, bo oni mało wiedzą o aktualnych rozgrywkach. A są po to, żeby było fajnie ;]

Po odpadnięciu Pitt BYU będzie miał łatwiejszą drogę, ale wciąż uważam, że Florida i Wisconsin są lepszymi zespołami. W obu przypadkach Cougars pod koszami wypadają blado. Swoją drogą ciekawe kto będzie pilnował Freddere w najbliższym meczu z Gators. Boynton i Walker za niscy, a Parsons chyba za wolny. 50+ points game? :mrgreen:

Widząc jaka chemia panuje w tym zespole, jaki jest ogólny hype na BYU i Fredette`a i to , że Florida mimo wszystko szczęśliwie awansowała, to BYU jest faworytem.

Mal, ale nie porównuj UCLA do Gonzaga, bo jednak w tym sezonie obie ekipy dzieliło sporo. Zresztą sposób na BYU jest jeden. Olać Fredette (bo i tak swoje rzuci) i skupić się na ograniczeniu pozostałych zawodników. Plus maksymalne wykorzystanie Macklina i Tyusa pod koszem i po sprawię.

Czytając wariata mam coraz większą, niepohamowaną nadzieję,że jednak Fredette trafi w inne miejsce niż Utah ;)

eot

A nie będzie ciekawiej, jak Utah wylosuje #1 ? :P

Mal, ale nie porównuj UCLA do Gonzaga, bo jednak w tym sezonie obie ekipy dzieliło sporo. Zresztą sposób na BYU jest jeden. Olać Fredette (bo i tak swoje rzuci) i skupić się na ograniczeniu pozostałych zawodników. Plus maksymalne wykorzystanie Macklina i Tyusa pod koszem i po sprawię.

Jak ten facet może jebnąć 50 lekką ręką. Co wtedy rzucająca 65-70 pkt Floryda zrobi ?

Jak ten facet może jebnąć 50 lekką ręką. Co wtedy rzucająca 65-70 pkt Floryda zrobi ?

Wygra 60:65.

Kurcze. BYU naprawdę ma słaby skład, co tylko jeszcze bardziej podkreśla umiejętności Jimmera, ale ja nie o tym. Freddete może sobie rzucać, ale jak nie dostanie wsparcia od reszty to Cougars tego nie wygrają. To jest takie proste. Dwa ostatnie ich przegrane mecze to:

- Fredette 33 punkty, reszta zespołu 31.

- Fredette 30 punktów, reszta zespołu 24.

Nawet jego 40 i więcej punktów może nie wystarczyć do zwycięstwa, przy założeniu że powstrzymana zostanie reszta.

A 50 to on sobie lekką ręką na rozgrzewce może ;] Przeciwko zorganizowanej obronie tyle nie rzuci. Nie twierdzę, że taką maja Gators.

Żeby jednak nie było. Moja ulubiona akcja tego sezonu - http://www.youtube.com/watch?v=9qsPLN6pTPA