Skocz do zawartości

NBA All Star Weekend 2011 - Los Angeles.

Ziemek

Rekomendowane odpowiedzi

no fakt, może ciut przesadziłem z tymi 400cm :mrgreen: nawet jak na 370cm zapakuje to i tak kozak.

rappar - skąd posiadasz takie dane? są gdzieś ogólnodostępne? z chęcią popatrzyłbym sobie jak wygląda wyskok u każdego zawodnika :)

Ja moge Ci zapodać z przeddraftowych campów bo innych pewnych to nie ma. Oczywiście, że w NBA większość jeszcze polepsza sobie wyskok, ale mozna przynajmniej zobaczyć jak wyglądali wchodząc do ligi.

http://www.draftexpress.com/nba-pre-draft-measurements/

Gortat się bardzo dobrze tam prezentuje w tych "mierzeniach" wypadł lepiej niz Greg Oden wybrany z 1 oceniony na podst measurements na 62 a Gortat oceniony na 17 wybrany z 57 ;D o dziwo gortat przy wejsciu do ligi miał o pół cala wyzszy max vertical od Howarda:D nieźle;-)

hehe moze ;] wkoncu nikt mu nie bedzie przeszkadzal ;]

Jennings wg mnie niewypali - drugi Nate Robinson sie szykuje

Ibaka - raczej ok chociaz nie wiem czy Westbrook nie bylby lepszy.

Brakuje mi deRozana i deandre Jordana ew. jakiejs gwiazdy ligi - ale Ci chyba zdecydowali sie zbojkotowac SDC .

Nie ma co oceniać jaki będzie konkurs, wszystko zależy od kreatywności. Kto by pomyślał, że 2 lata temu Rudy Fernandez wymyśli coś ciekawego?

Szkoda, że LeBron sie nie zdecydował, cipka jedna. Przynajmniej byłyby emocje, dla NBA byłaby to wielka korzyść.

Jeśli chodzi o Griffina, to może sobie dostarczać najwięcej paczek na mecz w historii, ale nigdy nie będzie w tym tak dobry jak był Carter i nigdy nie osiągnie jego czy J-Richa poziomu jeśli chodzi o konkursy. Potencjał na wsadzanie nad ludźmi co mecz ma, ale czy na ciekawe wsady konkursowe też? Zobaczymy.

McGee i Ibaka kompletnie mi tu nie pasują. Najlepszym dunkerem w NBA jest obecnie JR Smith.

jestem rozczarowany tegorocznym SDC :/

pewnie nie zobaczę finezji w powietrzu, ale mam nadzieję, że kreatywności nie zabraknie.

Liczę po cichu na Jenningsa, koleś grał trochę na steecie, więc może zrobić coś czego jeszcze nie było w NBA :mrgreen:

szkoda, kombekudżejsmuuuufa nie będzie :/

50% z moich typow jest :)

ale Ibaka i Jennings? gdzie Weems, DeRozan, Young czy nawet JR? fanie ze jest tych dwoch bydlakow i to powinno starczyc Ibaka zbedny. do nich dodac jakis dwoch wyskakanych gosci po ok 6'6'' i byloby milo. lub jak juz chcieli zrobic sdc big manow to powinni dorzucic Jordana za Brandona dla rownego poziomu (wzrostu :wink: )

Jennings zapakuje cos lepiej niz taki Deron w meczu? :D bo nie wiem na co go stac. oby pozytywnie zaskoczyl

Jennings w trakcie meczu sam na sam z koszem to wali soft dunki dwoma rękoma...nie wiem czy jego stać na cokolwiek.

W High School coś tam skakał -

Więc teraz powinno być jeszcze lepiej.

Biorąc pod uwagę, że w HS nie zrobił żadnego dunka nadającego się do SDC i przedłużył tą passę również na czas gry w nba to sądzę, że jego obceność w konkursie jest spooorym nieporozumieniem. Obym się mylił.

Ibaka jest okej.

East Forwards: LeBron James (Mia) 1,194,091; Kevin Garnett (Bos) 850,687; Amar’e Stoudemire (NYK) 826,628

East Guards: Dwyane Wade (Mia) 1,167,649; Rajon Rondo (Bos) 929,781; Derrick Rose (Chi) 917,753

East Centers: Dwight Howard (Orl) 1,205,159; Shaquille O'Neal (Bos) 506,621

West Forwards: Kevin Durant (OKC) 945,944; Carmelo Anthony (Den) 742,284; Pau Gasol (LAL) 702,859

West Guards: Kobe Bryant (LAL) 1,391,597; Chris Paul (NOH) 724,605; Manu Ginobili (SA) 504,123

West Centers: Yao Ming (Hou) 754,583; Andrew Bynum (LAL) 493,237

szanse na s5 maja jeszcze Rose, Gasol i Amare. Reszta sie nie liczy

West Guards: Kobe Bryant (LAL) 1,391,597; Chris Paul (NOH) 724,605; Manu Ginobili (SA) 504,123

A Williams o połowę mniej głosów od Paula :shock: Nie chodzi mi nawet o "odwieczną" debatę który lepszy, ale tak NOH kibiców nawet u siebie na hali nie mają, są niżej notowani, Paul jest ewidentnie mniej efektowny a to zyskuje idiotyczny poklask w tego wypadku głosowaniach, więc ja się pytam jak to jest możliwe :shock:

West Centers: Yao Ming (Hou) 754,583; Andrew Bynum (LAL) 493,237

Shaquille O'Neal (Bos) 506,621

NBA stoi siłą swoich centrów :D czyli ze Bynum bedzie w tym roku startował, również ciekawa sprawa, chociaż może zdąży się wyrobić do samego ASG, to albo znowu kontuzjować

A Williams o połowę mniej głosów od Paula :shock: Nie chodzi mi nawet o "odwieczną" debatę który lepszy, ale tak NOH kibiców nawet u siebie na hali nie mają, są niżej notowani, Paul jest ewidentnie mniej efektowny a to zyskuje idiotyczny poklask w tego wypadku głosowaniach, więc ja się pytam jak to jest możliwe :shock: [
Jest lepszy i bardziej lubiany. I nie mów, że Deron jest efektowniejszy, bo jedyne co on robi efektywnego to crossovery z miejsca...CP3 pokazywał nie raz taki ball handling, że szło się za głowe złapać.