falcao Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A słyszeliscie ostatnią wypowiedź Jamesa? Znów coś bełkotał o SDC. lubie go, ale niech juz nie pierdoli :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 A słyszeliscie ostatnią wypowiedź Jamesa? Znów coś bełkotał o SDC. lubie go, ale niech juz nie pierdoli :roll: Przekazałem LeBronowi. Też mówił, że cię lubi i postara się ograniczać w kolejnych wywiadach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 na zpp, powołując się na LA Times, pojawiła się lista graczy w SDC: Blake Griffin, Serge Ibaka, Brandon Jennings JaVale McGee Wygląda to wszystko bardzo miodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 miodnie? cokolwiek znaczy miodnie ma chyba pozytywny wydźwięk, chyba że ktoś jest haterem miodu. rob taki skład sdc to najgorszy sdc ostatnich lat, chociaż po ubiegłym roku może ciężko w to uwierzyć. co oni mogą zrobić? a ibaki i mcgee to w ogóle tam nie czaje już. obaj są mega skoczni i atletyczni ale sdc? come on. jeningsa też jakoś nie widze, a poza tym ma kontuzje więc chyba odpada. blake mi tam pasuje, koleś ma takie warunki i przy tym taką koordynacje że może zrobić coś co będzie legend...wait for it...dary, ale pozostali to padaka. chyba że robią taki skład żeby blake wygrał wszystko to niech go jeszcze dadzą do 3pt z shaqiem, dwightem i bynumem w skills challenge też by mógł być taki sam zestaw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 miodnie? cokolwiek znaczy miodnie ma chyba pozytywny wydźwięk, chyba że ktoś jest haterem miodu. No nie wiem, chyba chodzi, że ręce się potem kleją i zlatuje się robactwo? Jennings przecież nie wystartuje po tej kontuzji for god's sake, Ibaka też jakieś nieporozumienie, ściema i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mi się podoba. Najważniejsze, że Griffin ma być. Nie wyobrażam sobie SDC bez niego i tak naprawdę ktokolwiek miałby być oprócz niego to i tak pełniłby rolę statysty. Nie wiem co wam tak nie pasuje w Ibace i McGee. Dwa atletyczne pojeby w sam raz pasują do takiego konkursu. Tylko Jennings mi tam nie bardzo pasuje, zresztą tak jak Chytry pisze, po tej kontuzji różnie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mnie McGee pasuje jak najbardziej, ale Ibaka to ciężkawy koleś, klocowaty mocno, nie widzę go robiącego jakieś spektakularne ewolucje. Zresztą słyszałem, że Nate Robinson bardzo chętnie wystartuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZoltaR Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Co wy chcecie od tego składu, widać, że chcą białego wypromować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeśli chłopaki będą mieli jakieś dobre pomysły to może być naprawdę zayebisty konkurs, myślę tu głównie o mcGee i Balke'u, choć z reguły jest tak że kolesie którzy robią fajne power dunki meczowe nie mają zupełnie inwencji na imprezy typu dunk contest co do Ibaki to mi się kojarzy że on kiedys startował w ACB w dunk contest krótki resercz i o to jest: http://acbtv.acb.com/video/843 prochu chłop nie wymyślił a co do jenningsa to kolejna żenada, jak ja nie lubię dunków niskich kolesi, shiiiit najzabawniejsze [czy też raczej najbardziej żenujące]: jeśli znowu będzie jak bodajże rok temu, czyli głosowanie na zwycięzcę za pomocą smsów, to reszta musiałaby chyba sadzić dunki z 3pt line żeby pokonać Jenningsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 naprawdę ktoś się jeszcze jara tym cyrkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 k****. żenada chce tam Rose'a Sonny Weemsa javale ? jak on tam wystapi to oficjalny koniec tego konkursu. chociaż koniec nastąpił jak nate robinson stał sie najczestszym zwyciezcom konkursu w historii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 w sumie może być ciekawie, bo każdy zawodnik jest innego profilu: Griffin, to wiadomo, ale: JaWalę - długi, chudy białas Jebaka - rozpierdalający energią muzina prosto z Afryka Brandon - w sumie nie wiem co on nim napisać, ale zawsze musi być jakieś malec, tym razem padło na Jenningsa. może zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 JaWalę - długi, chudy białas kurde, zaraz pól NBA okaże się białe i z wysokim IQ wiadomo że przy Ibace to on białawy ale bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 no k****, na pewno bliżej mu do białasa niż czarnego. Mam śniadą skórę, ale strasznie bladą. Coś a'la Boozer. Nikt z jego rodziców nie był czarnoskóry. Co najwyżej ktoś z dziadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 no k****, na pewno bliżej mu do białasa niż czarnego. Mam śniadą skórę, ale strasznie bladą. Coś a'la Boozer. Nikt z jego rodziców nie był czarnoskóry. Co najwyżej ktoś z dziadków.Ale żes zajebał... Matka Javale! Co do konkursu to widziałbym tam Christiana Eyenge z Cavs, co tam, że mało gra, ale ważne, że ma pierdolnięcie i może Nicka Younga, który jeśli chodzi o wyskok jest w czołówce ligi. Nikt w historii na pre-draft measurments nie miał lepszego wyskoku dosiężnego skacząc z miejsca- no step vert Javale i Blake powinni zostać, Jennings nic nie wymyśli, a Ibaki jakos nie widze. On jest dunkerem typowo meczowym imho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 to jego stary to chyba albinos :roll: juz wiem ze nie bede w przyszlosci dobrym etnologiem. dzieki, za rozjebanie dzieciecych marzen :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeśli McGee zapakuje piłkę na wysokości 400cm to już nigdy nie będę go krytykować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 jeśli McGee zapakuje piłkę na wysokości 400cm to już nigdy nie będę go krytykować. Zasięg ma w granicach 291,294cm- największy w NBA, ale dunk na 400cm jest nierealny bo musiałby mieć wyskoku ze 115 cm, a tyle chyba nikt w lidze nie ma, a co dopiero Javale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Na measurementach highest touch miał 374 cm, który się chyba mierzy z wyskoku po jednym kroku, z rozbiegu może by jeszcze dołożył parę-paręnaście cm, ale na dunka na 400cm nie ma szans. Od dawna już oglądam tylko skróty na nba.com z SDC, bo nudne to się zrobiło straszliwie, ale jeśli kogoś bym miał oglądnąć z zainteresowaniem to na pewno McGee. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z miejsca. Co do 110 wyskoku jest to realne, bo taki Lebron jak wyskoczy wyzej ma z 10 cm nad obręcz. W ogóle rekord to jakies 150 z hakiem, więc uważam ze są w nba freaki po 125-130 z rozbiegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi