Skocz do zawartości

Znowu gramy :) RS 2010/11

elwariato

Rekomendowane odpowiedzi

Ja obstawiam, że zrobią na zachodzie i ogólnie w lidze najlepszy bilans. W końcu Dirk ma niezły skład i sporą szansę na powtórzenie MVP z 06-07. Gorzej z Playoffs bo znów jest sam samiutki jeśli chodzi o scoring. W regularze to sie sprawdza bo w Mavs jest sporo talentu i ktoś inny zawsze ma dzień, w po może nie być różowo.

Czekamy na Bobłę, ciekawe jak się wpasuje i co najważniejsze - czy będzie grał w s5...

KG i Manu mają za dobry support.

Mój ranking to:

1# Dirk

2# Howard

3# Deron

4# Paul

5# Rose

6# Amare(on na pewno spadnie, ale na razie 15-9 Knicks, ten run 7x30+)

7# Manu

8# Garnett

9# Gasol

10# Lebron(on na pewno pójdzie do góry, mimo wszystko Miami wciąż może wykręcić 60+)

W ogóle co sądzicie o meczach jutrzejszej nocy, potrzebne mi to do obstawienia akurat dzisiaj mam tylko takie małe wątpliwosci.

Jestem pewnien, ze ebdzie tak

Bulls-Pacers 1

Grizzlies-Blazers raczej 1

Mavs-Bucks1

Jazz-Warriors 1

Heat-Hornets 1

Tylko w którym meczu upatrujecie najwyzszej przewagi gospodarzy, czy Mavs dadza rade wygrac powyzej 8? Wydaje mi sie, ze nie bo czuć juz w powietrzu ich porazke, ten emcz moga wygrac ale nie wysoko. Czy Heat dadza rade wygrac powyzej 11?Czy Moze Jazz powyzej 10? Prosze o prade:)

W ogóle co sądzicie o meczach jutrzejszej nocy, potrzebne mi to do obstawienia akurat dzisiaj mam tylko takie małe wątpliwosci.

Jestem pewnien, ze ebdzie tak

Bulls-Pacers 1

Grizzlies-Blazers raczej 1

Mavs-Bucks1

Jazz-Warriors 1

Heat-Hornets 1

Tylko w którym meczu upatrujecie najwyzszej przewagi gospodarzy, czy Mavs dadza rade wygrac powyzej 8? Wydaje mi sie, ze nie bo czuć juz w powietrzu ich porazke, ten emcz moga wygrac ale nie wysoko. Czy Heat dadza rade wygrac powyzej 11?Czy Moze Jazz powyzej 10? Prosze o prade:)

heat hornets bym wykreslil jako ryzyko niearte kasy

W moczu czuje , że dzis Portland wygra. A Dallas będzie miało ciężką przeprawę mając brzemię W12 na karku :P

Sroga pomyłka co do portland. Są po prostu żałośni i ich basketu nie da się oglądać. Dużo bumpów, brudnych zagrań. 9 pkt w 4kw. Roy 3/16. Ta drużyna nie ma ofensywy.

Wow,, spora niespodzianka - Dallas przegrywa. Włączyłem się w połowie 11-0 run dla Millwaukee. Potem Dallas próbowało gonić, ale Bucks wygrali końcówkę. Te streaki to spore brzemię :) Teraz Dallas znowu będzie się grało łatwo.