Skocz do zawartości

Fanatycy Clippers i Warriors, łączmy się!

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

3. Bledsoe będzie kimś więcej niż przeciętnym PG.

Deron, Cp3, Williams, Curry, Wall, Lawson, Collison, Jennins, Wall, Dragic, Hill, Evans, Rondo, konkurencja na tej pozycji będzie zajebiście wysoka w następnych latach, a top 10-15 to jest właśnie średnia ligowa

Ja tutaj widze 9 PG. 8) W tym 3 w zasięgu Bledsoe.

Tak, ale w kolejnych draftach dojdą kolejni. No i zapomniałem choćby o Westbrooku i Conleyu(akurat to co gra w tym sezonie, to prawdopodobnie to co może Bledsoe osiągnąć).

Myslisz ze max potencjal Bledsoe to gra na poziomie Conleya z tego sezonu??14, 7 w 37 minut to Bledsoe przy dobrych wiatrach mógłby robić w tym sezonie. Do tego Conley gra na marnej skutecznosci.

i Holidayu... ;]

Lawson to roles i nigdy kozakiem nie bedzie, Dragic tez nie sadze, zeby wskoczyl na polke Nasha, Hill? George ?

Wiliams ? ktory, bo Deron juz jest, Jennings raczej bedzie zjadany przez tych bardziej fizycznych jak Westbrook, Rose, Wall, Cp3, Holiday, Williams, nie mowiac juz o Evansie...

Bledsoe nie widzialem, ale przynaje, ze niezle cyferki w fb kreci ;]

maciek stary, ja juz zauważyłem że ty lubisz młodych chłopców czy tam graczy czy jak zwał tak zwał, ale musisz sobie uświadomić że nie każdy z draftu bedzie gwiazdą. a czytając twoje wypowiedzi to tak można pomyśleć

bledsoe nie będzie nikim ponad przeciętnym w tej lidze

to że gra dobre cyfry w clippersach to tak jak w zeszłym sezonie collison w biednych hornets

ale to nie jest koles który może prowadzić jakąś kozacką ofensywe

griffin też moim zdaniem jest troche przeceniany, to nie jest żaden franchise player ani nic w ten deseń.

maciek stary, ja juz zauważyłem że ty lubisz młodych chłopców czy tam graczy czy jak zwał tak zwał, ale musisz sobie uświadomić że nie każdy z draftu bedzie gwiazdą. a czytając twoje wypowiedzi to tak można pomyśleć

to że gra dobre cyfry w clippersach to tak jak w zeszłym sezonie collison w biednych hornets

griffin też moim zdaniem jest troche przeceniany, to nie jest żaden franchise player ani nic w ten deseń.

To prawda Maciek, to prawda ...

Bledsoe k**** :mrgreen:

Bledsoe to jest bench player na dzisiejsze standardy. Griffin jest slaba 2 opcja i niezla 3 opcja (i mowie tu o potencjale, obecnie to canceruje). Gordon jest slabym role playerem. DeAndre Jordan to crap.

jest powod dla ktorego Clippers maja 1-13 i wlasnie na Yahoo pojawil sie art ze w tym tempie beda najgorsi w historii. gdyby chocby dwojka sposrod nich byla przecietniakami to taka sytuacja by sie nie zdarzyla. zeby zespol byl az tak slaby jak obecni Clippers to trzeba zebrac naprawde powazna bande scrubow.

Bledsoe k**** :mrgreen:

Bledsoe to jest bench player na dzisiejsze standardy. Griffin jest slaba 2 opcja i niezla 3 opcja (i mowie tu o potencjale, obecnie to canceruje).

A skąd ty to możesz jeden z drugim wiedziec, odrazu widac po tych tekstach ze gucio wiecie o obydwu tych grajkach, tylko pieprzyc farmazony potraficie na podstawie paru spotkan z rs, Griff ma zadatki na absolutnie na top gracza tej ligi, ale co tam 11 spotkań skreślmy go, juz tekst ze ziomek ma najwyższej potencjał na 2/3 opcja to po prostu zgroza :? Jasne ze @Maciek ocenia o potencjal takiego Bledsoea w wersji optymistycznej, ale ma do tego prawo, chłopak jest mocny fizycznie dynamiczny waleczny, to sa jakies podstawy aby myslec o nim jako o dobrym pg w przyszłości, co do Colinsona to fajnie @bula żeś sie do niego tak przypieprzyl pewnie już co by koleś do końca kariery nie ugrał to będziesz dawał swoje brednie jaki to on cienki :?

Moze i Griffin narazie canceruje, moze jest dobry na 2 czy 3 opcje ale takich highlightsów jak on nie robi w tej lidze nikt. SICK.

A co do Bledsoe to nie ma to jak wypowiadanie sie na jego temat ludzi, którzy go widzieli w akcji k**** ze 2 razy...

Bastillon to pierdoli farmazony opierając się na zafajdanych statystykach.

el

a Ty na podstawie czego możesz oceniać jak nie tych kilku spotkać rs?

chyba że griffina w PO widziałeś i możesz więcej powiedzieć :]

sory ale blake jest mega atletyczny, silny, skoczny itp ale nie wiem jak sobie wyobrażasz prowadzenie drużyny przez niego? bedą specjalnie nie trafiać żeby ten mógł walić put back dunki? czy bedą grali z kontry przez 48 min?

bo z grą 1on1 najlepiej nie jest, a gtg z niego też nie będzie.

a maciek lubi wszystkich młodych, którzy są świeżo po drafcie i dobrze rokują a za 3 lata i tak każdy będzie earlem watsonem.

a collisona to ja lubie, naprawde, jeszcze z czasów UCLA, ale to co robił w zeszłym sezonie to było mocno overrated i żadnym napierdalaczem to on nie bedzie, tak samo jak i bledsoe.

a maciek lubi wszystkich młodych, którzy są świeżo po drafcie i dobrze rokują a za 3 lata i tak każdy będzie earlem watsonem.

Jęsli wszyscy młodzi to 6 rookasów z tegorocznego draftu to fajnie...powiedz mi w takim razie dlaczego Turnera nie lubię? Jeszcze mi sie nie przytrafiła taka sytuacja, żeby gość swiezo po drafcie którym się jarałem w efekcie został graczem pokroju Watsona...

Ja w Bledsoe widze większy potencjał niż w Collisonie. Nim sie jakoś nie jarałem w ubiegłym sezonie mimo, że robił lepsze staty w NOH...

To powinien założyć fanklub twojej drużyny w FBX2 :]

Mojej po części również ;]

A Blake to powinien mieć osobne top10 tylko dla swoich akcji. Hajlajty clippersów staną się rzeczą obowiązkową chyba zaraz koło codziennego sprawdzania wyników.

A tak poza tym czy jest bardziej pechowy zawodowy klub niż LAC? Co roku tam się musi coś spi*****ić... gdy już ci się wydaje że clippers jadą sobie powolutku prosta drogą do celu oni jak na złość dac***ą i znów zanim się pozbierają to reszta samochodów jest już daleko z przodu.

sory ale blake jest mega atletyczny, silny, skoczny itp ale nie wiem jak sobie wyobrażasz prowadzenie drużyny przez niego? bedą specjalnie nie trafiać żeby ten mógł walić put back dunki? czy bedą grali z kontry przez 48 min?

Z grą 1 na 1 nie najlepiej? Przodem, tyłem do kosza czy na pick n rollu on umie już właściwie wszystko co powinien umieć dobry PF, a do tego jeszcze nieźle podaje.

Z grą 1 na 1 nie najlepiej? Przodem, tyłem do kosza czy na pick n rollu on umie już właściwie wszystko co powinien umieć dobry PF, a do tego jeszcze nieźle podaje.

Buły chyba nie widział jak Blake napierdala fadeawaye czy turnaround jumpery in defender's face.