Skocz do zawartości

Let's 3-Peat!!! czyli sezon 2010/11 w Jezioranach

badboys2

Zrobią 3-Peat?  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zrobią 3-Peat?

Rekomendowane odpowiedzi

i trzeba bylo raowac sezon rojka. od czego jednak jest kobe:)

i znowu Kobe będzie święty, a to że wcześniej w 2 czy 3 akcjach złapał piłkę, stwierdził że jest sam i nikomu nie poda i potykając się (znaczy dryblując) rzuci z ręką na twarzy prawi zza tablicy, to nic tam, przecież to Kobe! źle mi się robi jak widzę to bezsensowne siłowanie kiedy inni stoją i patrzą. ale trafił trójkę, jest rozgrzeszony :roll:

badboys2

tak sie cieszymy na tych hornets a mnie zastanawia czym nas zaskocza i jak potoczy sie ta seria...

myslę, że niczym Was nie zaskoczą, bo nie mają czym. Jeśli Paul nie będzie grał na poziomie 30/10 to po 4 meczach będzie koniec, no chyba, że Lakers nie będą grać w pełni skoncentrowani. Tak czy owak uważam, że macie najłatwiejszego przeciwnika z możliwych.

gdzieś mi sie obyło o uszy ze Paul ma duuuzo lepsze APM niż ktokolwiek w lidze, i ze Lalkers nie radzą sobie z dobrymi/szybkimi pg.

czy cos z tego wynika?

może i by wynikało gdyby paulowi chciało się jeszcze grać w noh, a reszty zespołu nie stanowił nbdl all-star team. Kogo oni tam mają? arize jako sidekicka ;]

i znowu Kobe będzie święty, a to że wcześniej w 2 czy 3 akcjach złapał piłkę, stwierdził że jest sam i nikomu nie poda i potykając się (znaczy dryblując) rzuci z ręką na twarzy prawi zza tablicy, to nic tam, przecież to Kobe! źle mi się robi jak widzę to bezsensowne siłowanie kiedy inni stoją i patrzą. ale trafił trójkę, jest rozgrzeszony :roll:

nie zgodze sie tutaj akurat. przez pierwsze 5min pkt zdobyli tylko lamar i shannon (lacznie az 3), kolejne cztery dolozyl wlasnie kobe, no i potem znow cisza, z czego artest nie trafil 3, zaliczyl strate, odom za trzy sie pomylil, fish 2x nie trafil a caly zespol (co najwazniejsze) gral ospale, bez energii i zycia. nie dziwie sie wiec ze bryant sam wzial sprawy w swoje rece. do tego tak jak mowisz trafil za 3, po nie najgorszym playu i uratowal od blamazu.

doskonale wiem o co Ci chodzi i ogolnie sie zgadzam ale w tym meczu, po tym co widzialem uwazam ze dobrze ze zagral jak zagral.

ja sie tylko ciesze ze nie bylo kolejnej trojki z 9 metrow jak to mialo miejsce czesto na poczatku sezonu (szczegolnie w czasie loosing streakow, kiedy mozna bylo isc po 2 pkt) :mrgreen: to dopiero irytowalo...

Zresztą nie wiem co za gadanie, że ma NBA-DL. Okafor, West, Ariza, Landry to raczej nie są słabi zawodnicy. Problemem NOH jest ich forma bo potrafią bronić najlepiej w lidze a potrafią też grać po tej stronie totalną padakę.

westa nie ma. okafor jest ofensywnym retardem. landry z ariza dają jakieś 20 pkt na mecz. przy czym landry ma 1,5 m wzrostu a będzie kryć gasola.

Szkoda że nie wymieniłeś jeszcze belinelliego jako x-factora.

Żaden z tych kolesi nie grałby w s5 lakersów w tej chwili. No może ariza. reszta to rezerwowi to raczej bottom ławki niż kandydaci na 6th mena.

4-0, w najgorszym wypadku 4-1. Z bynumem lub bez. whateva

No i Kings mnie nie zawiedli. Całe szczęście, udało się dowieźć wygraną do końca i dzięki temu mamy całkiem dobrą drabinkę. Hornets brakuje ludzi, żeby powalczyć, mam nadzieję na krótką serię i dodatkowy odpoczynek, do tego Thunder trafiają na Spurs w drugiej rundzie. Sweet.

i znowu Kobe będzie święty, a to że wcześniej w 2 czy 3 akcjach złapał piłkę, stwierdził że jest sam i nikomu nie poda i potykając się (znaczy dryblując) rzuci z ręką na twarzy prawi zza tablicy, to nic tam, przecież to Kobe! źle mi się robi jak widzę to bezsensowne siłowanie kiedy inni stoją i patrzą. ale trafił trójkę, jest rozgrzeszony

Pretensje powinieneś mieć przede wszystkim do wysokich, którzy dali się pojechać na deskach w czwartej kwarcie, przez co w dużej mierze straciliśmy przewagę. Bryant po powrocie na parkiet trafił dwa razy, od tego momentu był podwajany jak tylko dostawał piłkę, jednak po odegraniach do partnerów nie było punktów, więc zaczął grać sam.

btw. 100 tysięcy kary? Śmiech.

Lakers w niedziele na c+. dobrze obejrzec swoich na tv od czasu do czasu :) z polskim komentarzem :D

zobaczymy czy Trey dostanie po ~10 minut na mecz pod nieobecnosc Blake'a. narazie to bardzo mala probka ale w trojkatach radzi sobie w miare, zobaczymy jak bedzie bronil Paula. Jak go w miare przycisnie to moze liczyc ze pogra kilka miunt w tej serii. na jego miejscu gryzlbym ostro parkiet i ganial za Paulem jak pies za suka w czasie rui, bo jesli sie dobrze pokaze to moze w koncu zalapie sie na stale do ligi